הכניסה של מי הכי הרשים אתכם?
חורזת באהבה Well-known member מנהל 2/6/24 #2 נכתב ע"י פנינה10כחולה: הכניסה של מי הכי הרשים אתכם? לחץ כדי להרחיב... הכי לא הרשימה, זו "הפרחה"
נ נוסטלגיה טרום קורונה Well-known member 2/6/24 #4 נכתב ע"י פנינה10כחולה: צופים באח הגדול? לחץ כדי להרחיב... לא, גם אם לא היה את רוקדים עם כוכבים לא הייתי צופה ב- הזה. תפוז - פורומים ותכנים www.tapuz.co.il מה גם שיש בערוץ 11 גם את האיש שרצה לדעת הכל שזוהי סדרה טובה.
נכתב ע"י פנינה10כחולה: צופים באח הגדול? לחץ כדי להרחיב... לא, גם אם לא היה את רוקדים עם כוכבים לא הייתי צופה ב- הזה. תפוז - פורומים ותכנים www.tapuz.co.il מה גם שיש בערוץ 11 גם את האיש שרצה לדעת הכל שזוהי סדרה טובה.
Harrington Well-known member מנהל 2/6/24 #5 נכתב ע"י פנינה10כחולה: צופים באח הגדול? לחץ כדי להרחיב... לא מספיק משועמם בשביל זה .
מ מקסים 45 Well-known member 4/6/24 #7 נכתב ע"י פנינה10כחולה: הכניסה של מי הכי הרשים אתכם? לחץ כדי להרחיב... במצב שישראל נמצאת, יש מקום לתוכנית ריאלסטית?
נכתב ע"י פנינה10כחולה: הכניסה של מי הכי הרשים אתכם? לחץ כדי להרחיב... במצב שישראל נמצאת, יש מקום לתוכנית ריאלסטית?
raya Well-known member 3/6/24 #6 לא צפיתי בעבר ולא אצפה בהווה או בעתיד. בעקרון - אני כמעט ולא צופה בכלל בטלביזיה.