צופים!!!! בואו נלך בשיטת

nIcKiTa

New member
צופים!!!! בואו נלך בשיטת

חבר מביא חבר! תגידו לחברים שלכם על הפורום אבל לכאלה שאתם יודעים שלא יציפו את הפורום בשטויות!!! אבל באאמת!!! חייבים להחיות את הפורום
חן

"זה לא צ´אט זה פורום!"

כה אמר איש יקר לפני הרבה מאוד זמן,וצדק. תרבות הפורומים זה כמו להשתתף בדיון-כל אחד אומר מה שיש לו להגיד,ומשקיע במה שהוא אומר-אז לא אמרתי שזה חייב להיות ככה כל הזמן,אבל אנשים לא יכולים להיות כאן כל הזמן-אני,לדוגמא,לא הייתי כל השישי-שבת בבית. יצאתי לאמנזיה (אם מישהו יודע מה זה..) והיה ממש כיף. ועוד משהו..שמכוון במיוחד לחניכים שבפורום...ככל שתגדלו,ואם תשארו בצופים,תשימו לב שהצופים ממש נכנסים לכם לחיים-הרוב הגדול של החברים שלי בצופים,ואפילו שאני יוצאת,למקום שהכי לא צפוי שיהיו בו צופים-פוגשים אנשים,שאיך לא-נמצאים בצופים. אז עולם קטן כבר אמרתי? ויש לי לכתוב פעילות לחנוכה לכיתה שלי. Wish Me Luck לימור "אופק" רעות

nIcKiTa

New member
איזה כתה את

מדריכה<? אולי אני מכירה... רעים? עמית? אניווי לא התכוונתי שתכתבו מיליון הודעות אלה תקראו לעוד אנשים ואז יהיה מיליון הודעות... בלה!
חן"אופק"רעות

ררר..הטכנאים האלה של תפוז *%&@

אוי ואבוי! מכל ההודעות שלי,עדיין לא הבנת שאני בכיתה י´,מדריכה כיתה ד´ בנות בביצפר "עמית"?!?!? טוב לא נורא תבואי יום שלישי ליום פעילות!
לימור "אופק" רעות

למעלה