צופים בכיכר-סיפורון:

צופים בכיכר-סיפורון:

טוב אז אנחנו יצאנו מהשבט שלנו ב3 כי אנחנו גרים בחיפה והגענו לתל אביב בסביבות 6 הגענו לכיכר ומזה התרגשנו מליון צופים ולחשוב שהכל התחיל מהשבט שלנו (אנחנו השבט הראשון) היה מרגש.. יש לי קטעים מצחיקים לספר לכם: אז דנה דבורין הבהמה עם חגוגרת המשי בצבע ירוק נזלת המזוויעה שרה "יא קולו יא קולו" ואז צריכים לחזור אחריה נכון? אז אנחנו והנהגת ירושלים היא אומרת יא קולו ואנחנו צועקים לה יא זונה ואז יא קולו יא יא יא קולו יא זונה יא יא יא זונה היה צחוקים. וכל הזמן שמתי לב לתיק שלי עם הארנק והפלאפון ופתאום אני מרגישה שהוא יותר קל אז אני מסתובבת ואני רואה ילד מחזיק את הארנק שלי ואני רואה שהוא מעביר אותו לילד אחר אז אני ישר באתי אליו צועקת:" תחזיר ת´ארנק תחזיר ת´ארנק!" והוא לא החזיר לי אז תפסתי לו את היד עיקמתי לו אותה ולקחתי ת´ארנק בחזרה :) ואל תחשבו שאני בהמה גדולה ובהמית הילד היה פשוט קטן

חחח את כבר מכירה את הטכניקה...

בלי להעליב אבל אחרי הכל אתם גונבים מההנהגה.. מחר טיול עניבות :|

כן, אני במשוטטים

ואני משוטטת גאה ויש לי במה להתגאות
ונכון שאומרים שגנב מגנב פטור אבל אני רוצה להבהיר משהו: אנחנו גונבים דברים כלליים של השבט אף פעם לא חפצים אישיים אף פעם לא נעבור את הגבול הזה. אנחנו גונבים דברים כמו: דגלים, קמיעות של השבט וכו´. אז כן אני מכירה את הטכניקה

Octobia

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gifחחחחחחח../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

וואי שנים לא הייתי כאן! אז למה נכנסתי: א) רציתי שדניאל תזכר מי אני... ב) נעם ביקשה שאני אראה את התמונה שהיא שמה. ואז בדרך קראתי את ההודעה הזאת ונקרעתי!! לנו לא היו ממש קטעים בכיכר אבל היה נחמד. בקיצור אני עכשיו מנהלת פורום צופי םעם חברה שלי באתר של השכבה שלנו אז כולם להגיד שאתם גאים בי ו.... זהו, בעיקרון! אולי אני אקפוץ לעוד ביקור בקרוב, רק כדי לראות אם מישהו רשם לי תגובה

g i l i

New member
הראשונים בארץ לא בעולם..

תנועת הצופים החלה בבריטניה בתור תנועה לבנים בלבד.. וחוצמזה גאווה.. קבלו ח"ח

יש לך אייסי!? (לזאת שבמשוטטים!)

ובאסה לי, אני לא יכולה ללכת היום לפעולה, וגם לא הלכתי יום שלישי(שעשו לנו שיחות אישיות!) גררררררר בצפר דפוק!

למעלה