צופים בכיכר...

Alexis14

New member
צופים בכיכר...

הודיעו לנו על זה רק היום! טוב לפחות הודיעו לנו על זה. נקודה. אנחנו צריכים להיות בשבט (יונתןף הנהגת ירושלים) ברבע לארבע, הסעות יוצאות בארבע וחצי. המדריכה שלי לא ידעה מתי זה נגמר. באסה. ופגשתי את יובל היום. הוא לא היה נחמד במיוחד... לא אמר לי היי! וחבר שלי הוא הייצור הכי דפוק בעולם... עמדנו כזה והוא צועק ´יווובל!´ כי לא הייתי בטוחה מי זה... איזה ייצור! הרבצתי לו שעה אח"כ והוא התבכיין... טוב חפיף... הולכת לראות המורדים *מבקשת לא להיסקל...*

איפה יובל?

שיוכל להגיד, זה בגלל שיש לנו שבט עשיר??? אמ... באיזה הנהגה את שאת צריכה להיות בשבט יונתן? חחח, אחלה חבר יש לך תגידי לו שיקבל ח"ח ממני..., אני הייתי עושה אותו דבר...

yuyu yop

New member
וואי....

דניאל מה יש לך נגד שבט יונתן ??? אההה ותודה על הח"ח!!!

ווואלה!

טוב אז אמרתי ח"ח לחבר של נגה... ו... את באה לכיכר נכון? אז... תשלחי לי תפלאפון שלך במסרים!

אתה צודק...

כי אז אני אהיה סנובית נכון? חחחח אני לא מאמינה ילד בכיתה ו´ מנסה לריב איתי חחח אני פשוט נקרעת מצחוק חחחחחחח אידיוט...

חחח אני בטוחה בזה...

כי אתה בטח יודע מזה סטטוס אפילפטיקוס? ואתה גם יודע מזה הסכמי ציוד? (אה אופס, לא...) ואתה עכשיו יכול לעבור בהיצטיינות בגרות בלשון נכון? אתה רוצה שאני אמשיך?

yuyu yop

New member
עכשיו ראיתי הנה:

סטטוס אפילטפיקוס - מילה כשלשהי... הסכמי ציוד - כששני שבטים מחליטים שאחד מהם יעביר לשני ציוד... בגרות בלשון - אני אגיד לך כשאני אהיה בי´/יא´/יב´...

סטטוס אפילפטיקוס

זה לא מילה כלשהיא זאת מחלה כלשהי... יותר נכון התקף של המחלה... (אני בטוחה שאתה יודע כי אתה הרי חכם לא?) הסכמי ציוד: אממממ.... לא מדויק בכלל בגרות בלשון עושים בכיתה י´ ויש כאלו ביא´ כרגע אתה לא יכול לעשות את זה ואני לא מדברת איתך על עוד כמה שנים אלא על היום עכשיו הדקה השניה אז שתוק... כי אתה לא יודע....

yuyu yop

New member
הנה יובל!!! ונגה כנסי שניה...

קודם כל בהתחלה לא הייתי בטוח שזו את עד שהילד הזה קרא לי... אני שולח לך מסר... ודניאל מה הקשר לעשירים עכשיו???? אההה????

למעלה