צופים בסרט של קלוני עם

צופים בסרט של קלוני עם ../images/Emo43.gif

בלוגרים, באים לסרט? לכבוד יום הבלוגים העולמי, גם
אנשים מצטרפת לחגיגה ומזמינה את הבלוגרים של תפוז להקרנה מיוחדת של סרטו החדש של ג'ורג' קלוני - "האמריקאי" בקולנוע לב, שתתקיים מחר. עוד לא נרשמתם? הקליקו, כי ההרשמה עומדת להסתיים! http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?entryid=1770616&passok=yes
ראש השנה בפתח - אז מה נשתה ומתי? טל גל-כהן - מומחה, סופר ומרצה בנושאי יין ואלכוהול, כתב היין והאלכוהול של גלובס, יתארח בפורום יין ואלכוהול הערב ב-17:00 וישיב לשאלות בנושא התאמת יינות לאוכל. אל תפספסו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=104&MessageId=144743632
כיצד להקל על ההסתגלות למטפלת ולמעון? בסימן פתיחת השנה החדשה, שלומית שוסטר - מומחית לגיל הרך, תתארח הערב בפורום התפתחות תינוקות ופעוטות ותשיב לשאלותיכם בנושא הסתגלות למסגרות חדשות: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1633&MessageId=144773651
בואו להופעה של א גרויסע מציאה! פורום דתיים מזמין אתכם לספר על דבר אחד אותו הייתם לוקחים מחודש אלול הנוכחי לחודש אלול של השנה החדשה ואולי לקבל כרטיס זוגי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=163&MessageId=144781926

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif וואו.

היה לי יום כלכך מתיש!|
למדתי סהכ 7 שעות, אני מרגישה כאילו למדתי חודש ברציפות.רציני,זה היה נורא. יש לי כלכך הרבה שיעורים, לאף אחד לא מזיז שזה היום הראשון! *שני,אבל הראשון שבאמת לומדים>> אני הולכת לעשות שיעורים. לא רוצה הורדה בציון על היום השני. מקווה שלכן היה יום יותר טוב משלי

בהצלחה../images/Emo24.gif ../images/Emo223.gif

זכורים לי הימים הנוראיים האלה... אבל את תשרדי! אני בחיים לא אחזור לבית ספר.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif אוף.T.T

יש לי מבחן ב15 או ב16 במת'. ונתנו לנו עבודה לחופש במת', שצריך להגיש בתאריך של המבחן. אני בשלוש יחידות. כן,גאונות,אני יודעת. מת' זה מקצוע דפוק אצלי. הקיצר לקחתי את העבודה של הארבע יחידות, בשביל שאני יעשה את המבחן של הארבע, ואולי יעלה הקבצה. אבל כמובן שכל החופש נטשתי את העבודה בצד. ופוף נזכרתי שיש לי פחות משבועיים לסיים את העבודה. אז היום נסעתי לאבא, בשביל להיות שם בסוף השבוע ללמוד. והתחלתי.באמת שניסיתי. אחרי 10 תרגילים בערך,(מתוך 200 אני חייבת לציין) פשוט לא הצלחתי כלום. הכל היה טעויות.ולא ידעתי את החומר. הקיצר,הלך עלי. אני אסיים בגרות 3 יחידות ומקסימום יצא ממני מלצרית. ואני באמת מנסה. אבל זה לא הולך לי. אני בודקת מורה פרטית עכשיו, אם אני לא מוצאת,אבוד. תתעלמו מהחפירה.לא היה לי איפה לפרוק.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקודם כל, תרגעי.

אל תכריחי את עצמך לעלות ל4 יח' אם את לא מצליחה לעשות את התרגילים, זה לא שווה את העצבים והדמעות שלך. תאמיני לי, עברתי את זה במשך שנה וחצי- הייתי בחמש יחידות, ירדתי לארבע, ומשם ירדתי לשלוש. זה ממש לא בושה לעשות 3 יחידות מתמטיקה, בעיקר אם את מקבלת ממוצע סופי טוב ב3. אני, למשל, ב5 יחידות לא עברתי את ה50, בארבע לא עברתי את ה60-70, ומהרגע שעברתי ל3 לא ירדתי מה90 פחות או יותר, אולי רק ב2 יח' שלקח לי זמן ללמוד כי הם למדו את זה לפניי כי ירדתי רק באמצע השנה. בסופו של דבר היה לי ממוצע סופי של בגרות במתמטיקה- 100. לא צריך להיות גאון כדי להבין שבארבע יחידות הייתי מוציאה לא יותר מ70, כולל הבונוסים, ובחמש לא הייתי יכולה בכלל לעבור את הבגרויות... אז, טוב, אני לא אומרת שאת חייבת להיות כמוני ולעשות שלוש יחידות, אבל אם את ממש לא מצליחה להבין את החומר של ארבע, אל תכפי על עצמך... תעשי את מה שישיג לך את הציונים הכי טובים. ו- סליחה, הדבר היחיד שיצא ממך זה מלצרית? מצטערת, אבל זה די מקומם. אני עשיתי 3 יחידות, ואולי אני לא הכי מסתדרת עם חישובים ודברים כאלה, אבל אני לא חושבת שהדבר היחיד שאני אוכל לעשות בחיים שלי זה למלצר. [אני מקווה, יש לי שתי ידיים שמאליות ובקושי לעצמי אני מצליחה להגיש אוכל
] יש כל כך הרבה דברים אחרים שאפשר לעשות שלא צריך בשבילם 3 יחידות מתמטיקה. וגם, את שוכחת את האפשרות הקטנה הזאת שנקראת השלמת בגרויות. בכלל, באיזו כיתה את? אני די בטוחה שאת עוד יכולה לעלות לארבע יחידות ולעשות איתם בגרות, אם זה באמת באמת באמת באמת חשוב לך. אני לא רואה סיבה לעשות את זה, אבל זה כבר ההחלטה שלך מן הסתם. בכל מקרה, בהצלחה.

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif מצטערת אם זה נשמע כאילו

אני מזלזלת בשלוש יחידות.אבל בית ספר די מכניסים לנו לראש, שעם שלוש יחידות מת' כמעט ואי אפשר ללמוד כלום מעבר לתיכון. וזאת קצת בעיה.. ומצאתי עכשיו מורה,אני מקווה שיהיה בסדר. ותודה.
הייתי צריכה את זה.
הא ולשאלה שלך,אני בכיתה ט' כרגע. אני יודעת שזה כלום,אבל לשלוש יחידות, שנה הבאה כבר מתחילים בגרות מת'. אז אני טיפה בלחץ.

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifברור שהמטרה שלהם זה שתעשי יותר,

אבל זה נורא תלוי גם מה תחומי העניין שלך ומה את רוצה לעשות... אישית, אני ירדתי ל3 יח' באמצע י'א ועשיתי את הבגרויות פחות או יותר יחד איתם, אבל זה גם כי בי' הייתה לנו את השביתה אז ספציפית לשכבה שלנו לא עשו את הבגרות במת' בי' אלא בי'א. בכל מקרה- יש לך עוד שנה שלמה, אפילו שנתיים, כדי לעלות ל4 אם את ממש רוצה. וגם אם לא יעלו אותך, את תמיד יכולה לעשות את 3 ולהמשיך לנסות לעלות- אם יש לך מורה פרטית זה גם לא אמורה להיות בעיה. ושוב, גם אם תשארי ב3 יחידות זה לא סוף העולם... כמובן שזה תלוי מה את רוצה ללמוד בהמשך, ז"א, באוניברסיטה, אבל כיתה ט' זה ממש ממש מוקדם להתחיל לחשוב על זה... אני עדיין לא סגורה על עצמי ואני בדיוק התחלתי טירונות, גם ככה יש לי עוד שנתיים לחשוב על זה אז לך יש בעצם 6 שנים
קיצר את ממש לא צריכה להילחץ מזה כרגע. ושוב, אם זה יהיה לך ממש ממש חשוב להשלים את זה אחר כך כי תרצי ללמוד משהו ספציפי שיבקש לפחות 4 יחידות- את תמיד יכולה להשלים. זו ממש לא בעיה, ואני באמת ממליצה לך לקחת את זה בקלות כי מתמטיקה זה המקצוע הכי זוועתי בעולם ובאמת לא כדאי לבכות בגללו, בעיקר לא עכשיו... תשאירי את הבכי לתקופת הבגרויות

Another Grave

New member
../images/Emo40.gif מילות חכמה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תדאגי,אני בדרךכלל לא כזאת;; והכלטוב עכשיו. נרגעתיXD יהיה בסדר.בסוף. תודה.*HUG*

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifאין בעיהD:

אני פשוט מכירה את ההרגשה שלך הרבה יותר מדיי טוב ואני לא רוצה שתרגישי ככה, כי זה באמת לא כיף~ ;;

למעלה