צופים בע"מ- איין תקווה

לEמה אתה רומז???

שהתנועה הוקמה להרווחת כספים וביצוע מעשיי פשע??? אז תתחבר למציאות מתחכם קטן עיתונים "משמיצים" כמה שהם יכולים כדי שהם ירוויחו כסף אז במילה אחת: "קפוץ לי!!!"

בושה! פשוט בושה!

תנועת הצופים משווקת את עצמה כמו כל תנועה אחרת..... אנחנו תנועה שמחנכת אנשים. תנועה עם ערכים. ולהגיד שאנחנו סתם גוף למען רווחים.... זאת בושההההההההההההה

אני שונאת טעויות קטנות ומעצבנות!

למשל יש פה בתמונה - שתי חניכות, אחת עם ענישבה כתומה = חניכת ז´, ואחת עם עניבה כחולה = חניכת ו´. לא משנה שהן שתיהן ניראות בי´-י"א, אבל יש להן סמל הבטחה, וסמל פדרציה שמקבלים אותם בח´ וט´ איך זה??? נועה.

Alexis14

New member
סתם לקחו עניבות...

תראי לקחו חאקי עם סמלים כדי שיהיה מעניין, וכדי שיהיה צבעוני שמו עניבה כתובה, צהובה, כחולה, ירוקה-לבנה, צהובה-שחורה (?), ירוקה וכו´....

רק עכשיו קראתי את הכתבה

ואני רוצה להגיד ש.... מה אתם מצפים?! כאילו, לפני שמונים ומשהו שנה, ככה זה היה. אתם מצפים שהצופןים יישארו בדיוק אותו דבר? נכון זה היה יותר טוב אם זה היה נשאר ככה, אבל..... מה לעשות...ככה זה! וזה לא רק בצופים, זה בכל תנועה... זה שיש פרסומות הופך אותה לפחות טובה?.... לא! וזה לא שהצופים משלמים על זה, זה הכל תרומות וחסויות! אז מה הבעיה?!?!?!?! ברור שזה יישתנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לא לא לא...לא בגלל הכתבה חס וחסה

בגלל ש....ש....... זה ממש לא מסתדר לי עם לימודים בימי שלישי למשל אני מסיימת קצת לפני 4 ואז צריך לחכות לאוטובוס ועד שנוסעים הביתה זה לוקח זמן.... ובקיצור אני לא יכולה יותר... בלעע

למעלה