צופים ושנאה...

nobodys wife 16

New member
צופים ושנאה...../images/Emo18.gif

טוב אז ככה היתי בצופים צכיתה ח´ (אז רק נפתח פה..) ומאז כמעט והגעתי לכל הפעילויות... שנה שעברה הדרכתי ו´ בנים בהתחלה אחר כך נוספו לי עוד 2 אחוות בנים ועוד אחוות בנות... את כולם הדרכתי לבד בלי עזרה מאף אחד כי המשצית שלי שנאה אותי וגם הרשגדית!! מה שאומר שהסתדרתי לבד... נישארתי עד סוף השנה במטרה לקבל רישגוד ולמרות שעשיתי את העבודה טובה לא קיבלתי בגלל השינאה של המשצית והרשגדית שלי אלי (הן אלה ששיבצו)!! מאז אני עזבתי את הצופים כי הרגשתי פגועה ועכשיו כל פעם שאני באה לבקר אני מרגישה לא שייכת וזה הורג אותי!! אני מתחילה לערער בשאלה אם היתי צריכה לעזור או להמשיך בתפקיד שלא רציתי??? אני אשמח לישמוע תגובות!!!

nobodys wife 16 ...

דבר ראשון כל הכבוד לך שהסתדרת עם 3 קבוצות בנים וקבוצת בנות! זה ממש המון מעמסה על ילדה בכיתה י´... תסבירי לי קצת מה קשור מש"צית? זה מדריכת של"ח צעירה, אז מה הקשר לצופים..? איזה תפקיד הן כן נתנו לך..? את חושבת שהיית סובלת בתפקיד שנתנו לך? איפה את גרה? איזה שבט? נטע- חניכת ט´- שבט ניצני הנגב- באר שבע- הנהגת דרום!

m y s e l f

New member
מש"צ=

מש"צ של ביצפר=מדריך של"ח צעיר. מש"צ של הצופים=מדריך שבט צעיר.

היית צריכה לבקש מהרכזת לעבור צוות

אם לא ביקשת ממנה זאת בעיה שלך, אם ביקשת והיא לא הסכימה אז יש פה מקום לדיון. אגב, Nobdies Wife הוא אחד השירים היותר סנטימלנטליים בשבילי, אפשר לומר שזה השיר הראשון שממש העביר אותי מאמ טי וי לוי אייג´ וואן

למעלה