צופים יקרים

צופים יקרים ../images/Emo91.gif

טוב, קודם כל מזל טוב על פתיחת הפורום אני מהנוער העובד והלומד רק רציתי לשאול שאלה שנורא הציקה לי כשקראתי את ההודעות פה: למה אתם הופכים את הפורום הזה לצ´אט, כלומר, למה אתם מדברים פה על המאיזה שבט אתה? בת כמה את? את זה אפשר לעשות בצ´אט/טלפון/פלאפון/ פעולות וכ´ו וכ´ו פה אתם צריכים לדבר על דברים שמציקים לכם, שמפריעים לכם בתנועתכם, ואני יודעת שיש לכם בעיות, במיוחד בחיפה. סתם נקודה למחשבה לעבודה להגנה ולשלום עלו והגשימו

nIcKiTa

New member
אולי היא צודקת..

אבל לא נראה לי שמשהו מפריע לי בתנוע... לכם?¿

זה קצת בלתי אפשרי....

שימי לב,שרוב האנשים שמשתתפים בפורום הם בגילאי ז´-ט´,ובדרך כלל,בגיל הזה באים לצופים בשביל הכיף,ולא תמיד מודעים למה שתנועה מסמלת,על מה היא בנוייה,מה הערכים שלה וכו´... בד"כ,שכב"גיסטים הם אלה שיותר מעורבים בכאלה דברים,ושכב"גיסטים אין פה הרבה... מה שדי מפריע לי,בגלל זה שלחתי בקשה לפתיחת פורום שכב"גי,מקווה שזה יעבוד :)

ענת, פיך מפיק מרגליות.

באמת פורום שטחי... מזכיר את הפורום של הארי פוטר.. תכנסו לפורום של הנוער העובד ותראו מה זה פורום אמיתי שבו תוכלו לבטא את עצמכם בכל עניין שבעולם.

nIcKiTa

New member
לעולם אבל לעולם

אל תעליב את הפורום הזה או את של הארי פוטר!!! אלה פורומים מצוינים חוץ מזה שהפורום נפתח לפני פחות משבוע אז תן לו זמן!

שימי ../images/Emo23.gif

תכנסי לדפים הראשונים של הפורום של הנוער העובד ושימי לב שלמרות שזה היה בשלבי התחלה עדיין דיברו שם ברצינות

anat113

New member
אני לא מוצאת בזה שום דבר רע

גם עם אנחנו עדייו לא יודעים את כל הערכים וכאלה (לומרות שחלכנו כן....) אפשר גם לדבר סתם בשביל הכף לא? בכל זאת לכולנו משהו משוטף....

תקשיבו תראו

אין לי שום דבר נגד התנועה שלכם, החברים הטובים שלי בצופים אבל עדיין אין שום טעם להיות בתנועה בלי ערכים עזבו שניה את הנוע"ל יש פוווווווול תנועות נוער שהן בעלות ערכים קחו למשל את השמו"ץ את מחנות העולים את בני עקיבא ותחשבו על זה

למעלה