צופים מסריחים!!!

צופים מסריחים!!!

הצופים הקופים מהתחת הם יוצאים בשורה ארוכה עם נזלת ירוקה!! לכו להזדיין יא מגעילים!!! איכס צופים!!!- נוער עובד שולטים!!! במיוחד קן קרית אונו!!! איכס יא מושפלים: מטפחת+חקי= אתם דומים לקקי!!!

bogz

New member
תתבגרי...

אממ... אל תעשי את זה שוב, טוב? צופים, תתעלמו ממנה.

docB

New member
חשבתי שלנוער העובד יש...

משהו שעובד למעלה.. אוי דרכי העולם להגיד... "עבדתי עלייך"

צ.ק.א שולטים וק.ק.א זולים

שלומית יקרתי כדאי שתסתמי את הפה , ראינו איך נבהלתם מהחאקי כשבאנו לעשות מוראל בחטיבות , מיד "התעוררתם" ועשיתם גיוסים . וגם זה שיש לכם בקן שני חניכים יותר ממה שיש לנו זה לא אומר שאתם יותר טובים -----לא הכמות אלא האיכות------ ובכלל הצבע הכחול הזה מחליא אותי... אגב , מה הקשר מטפחת+ (.....לא זוכרת עוד מה היה ההמשך)??? נטעעעעעע (ומיקה שלא נמצאת לידי כרגע) שבט "און" אימפריה !!!!!!!!!!!!! ( וקן ק.אונו יכול לקפוץ לי )

תפעילי קצת את המח...

אני בטוח שתצליחי להבין... בכל מקרה, למה לרדת לרמה [לא שהרמה כאן משהו, בכל זאת]

זה לא שלא הבנתי

אבל אם כבר רושמים ´ירידה´ אז רושמים אותה כמו שצריך או שבכלל לא רושמים... ואני באמת מצטערת אבל כבר לא יכולתי להתאפק כבר הייתי חייבת להתפרץ ולהגיד כל מה שאני חושבת על הקן העלוב שלהם...זאת לא הפעם הראשונה שהם יורדים על הצופים {אני מכירה טוב טוב את הקן הזה (למרות שיש שם כמה ילדים שהם בסדר , אבל זה עדיין נדיר) ..} וזאת הפעם הראשונה ובחלט האחרונה שאני באמת "יורדת לרמה" כי הם לא שווים את המאמץ של להתייחס אליהם . נטע

bogz

New member
סתם הערה קטנטנה

א. לא נבהלנו כשראינו את החאקי שלכם, הגיוסים היו מתוכננים. ב. היו לכם המון חניכים שבאו לגיוסים, מגה פונים, הגברה, ועדיין זיינו אתכם בתחת כשאנחנו היינו רק חניכם, בלי מדריכים ובלי הגברה. ג. אולי אם שבט און (לא אומר שום דבר על התנועה, רק על שבט און) לא היה כל כך עלוב היו יותר אנשים שבאים לצופים. ד. המורל הוא: "אם לא הייתי בנוער העובד היכן אני הייתי? אם לא הייתי הנוער העובד אז בצופים הייתי. עניבה, חאקי, אני דומה לקקי, עניבה, חאקי, אני דומה לקקי" אבל הפוסטמה טעתה. ודרך אגב, יכול להיות שקן קרית אונו יכול לקפוץ לך, אבל שבט און רחוק מאווווווווד מאווווווד מלהיות אימפריה. סתם לידע כללי.

0% angel

New member
או מיי גוד...!!!

דיייי שלומית אל תעשי לנו את זה את כל כך העלבת אותנו שאנחנו ממש בוכים.. זה רק מראה איזה ילדים יצורים יש בנוער העובד ונראה לי שאת המדריכה שלהם ולכל הצופיפניקים היקרים אל תתיחסו היא ממש לא שווה את זה חיזקו ואימצו -דניאל-

bogz

New member
אנשים!!

ביקשתי מכם לא להתייחס אליה מסיבה מסויימת! הפוסטמה הזאת לא מייצגת את הקן ובטח שלא את הנוע"ל, ובאמת חבל שירדתם לרמה שלה.

תשמעו צופיפיניקים

על תתיחסו לשלומית כי בעקרון היא ילדה קטנה ומפגרת-לא שאני מכירה אותה במיוחד,ודי להתנהג כמו מפגרים והזיל ריר על כמה שהנועל מגעילים כנסו פעם לפורום שלנו וקבלו תרבות דיון תרבותית סוציאליסטית ויש גם שיוויון! ,ואחווה!וכלמיני שטויות כאלה... וזהו.. נוער עובדניקית שמתעניינת

אני ממש מתביישת

שאני איתך באותה תנועה ואני בטוחה שחברייך לקן עוד יותר מתביישים

אני ממש מתביש

שאני איתך באותו מין ביולוגי... סתם, חפיף
אבל למה סתם להשמיץ? אי אפשר לעשות גיוסים בלי להעליב את התנועה הנגדית?

ginat salman

New member
סליחה???

מזה את מתביישת? טוב שלא! אני לא מצדיקה את מה שהיא עשתה אבל מזה מתביישת? הצופיפניקים האלה גם ירדו עליינו וזה אומר שהם לא יותר טובים מאיתנו ואל תדברי בשמנו אנחנו לא מתביישים בה we love u shlomit!

bogz

New member
את אוהבת אותה

גינת, את יודעת שאני אוהב אותך, אבל שלומית מטומטמת! למה היא צריכה לבוא ולבייש את התנועה והקן? למה הצופיפניקים האלה צריכים לחשוב שמנת המשכל של הנוער עובדניקים זהה למנת המשכל של זייניקית מטומטמת תינוקת ומשועממת?

מחפשים

New member
בושה../images/Emo46.gif

אנו, חברי תנועת הנוער העובד והלומד, מגנים התנהגות כזו של חברי התנועה. רוח זו אינה מייצגת את דרכנו. בברכת עלה והגשם.

MoonSoFast

New member
זה לא ש...../images/Emo46.gif

שהיא בסדר.....אמנם עברנו את הגיל של יאללה בוא נעליב אותם נוראאאא ונשיר "הצופים הפוצים.." או משהו כזה אבל דניאל...לקרוא לה פרחה פוסטמה??? מאיפה יש לך הזכות? כמו שאם בנאדם יגיד לך משהו טיפשי ישר תגדיר אותו כבנאדם מפגר???? אולי תתנצל בקשר לזה?!?!?!? אולי בגלל העובדה שהיא זייניקית היא עדיין לא התבגרה...ולא למדה שכל אדם חי עם הדעות שלו ואם היא חושבת שהצופים/נוע"ל/בני עקיבא/תנועת הקיבוצים/השומר הצעיר/סקינהדס(נההה לא מצחיק) זה המקום בשבילה שמתאים הכי הרבה לדעות שלה ואין לה זכות להגיד לדעות אחרות שהן לא טובות אם הן לא הדעות המדויקות שלה...היא יכולה לומר שהיא לא מסכימה להן...שהיא לא אוהבת אותן...לא לרוחה...אבל אסור להלהשמיץ...אולי בכיתה ז´ לפחות אצלנו בנוע"ל מעבירים כאלו דברים...לכן בפעם הבאה שתשמעו "עניבה+חאקי=קקי" תבינו שזה לא אנשים שישארו בנוע"ל בגלל שהם מאמינים בעקרונות של התנועה...הם ינשרו וישארו האלו שהדעות שלהם חופפות לאלו של התנועה. אז בבקשה- שלומית תתנצל בפני הצופים...(בבקשה.....? תהיה בוגרת!) ודניאל בפני שלומית(
) וזהו! שלכם, אביב נ.ב צקא כן אימפריה ועופר צינורי הרבה הרבה יותר אבל ק.ק.א הכי הכי שולט...! "שחור זה לא בהכרח רע..."

למעלה