צופית גרנט

צופית גרנט

אם יש מישהי או מישהו שאני מוקירה את פועלה למען השלום וקירוב הלבבות והאנושיות זאת צופית גרנט היא מרגשת כל פעם מחדש היא השראה לכל הנשים

פואד1946

New member
מצתער שאני לא יכול לפתוח כאן את הדף...כדי להב

להבין מה הסעיר את בנת אל עם שמיים....

פרס נובל לשלום לצופית גרנט

רגע, מי זו? אשי, העולם שלך כל כך רדוד... צופית גרנט? השראה לכל הנשים?

אני לא אעלב ממך

כי אני בוחרת שלא להעלב אבל הפעם הגזמת העולם שלי לא רדוד לפני שאת פוסקת וקוטלת תחשבי ולא הכל חייב להיות לפי מוסכמות שלך תקראי קצת עליה ותראי את הסדרה חוץ מזה היי אני לא כמוך כזאת מעמיקה וחכמה די כבר באמת הגזמת הפעם

Emile Zola

New member
הכל יחסי

אם ערפת ואובאמה קיבלו פרס נובל לשלום, אז צופית צריכה לקבל שניים או שלושה על העבודה שלה במקרה הזה.

תחשבי על ההורים ש30 שנה לא ידעו איפה בנם ועל הבן שלא ידע מי הם הוריו.
רואים כמה שכולם שם שמחו כשהם פגשו אחד את השני.

לא ראיתי את כל הכתבה, העברתי 50 דקות קדימה וראיתי את הhappy end. אין לי זמן לכל הסיפור הבוקר.

סיפור אנושי מרגש, והכי חשוב, סוף סוף תהיה לו אמא שיודעת להכין אוכל טעים

לא הבנתי למה היו חייבים לתקוע את הרקדנית בטן בסוף, זה היה קצת בחוסר טעם ולא ממש קשור.

טוב,
אתן יכולות להמשיך לריב.
אשי, אל תוותרי לה, היא קראה לך רדודה
תראי לה מה זה

טוב נו רדודה שכמותי

לא יכולה שלא להתפעל מהרגישות יתר שלך :)
ולא מזיז לי מה אנשים חושבים אני הרדודה הכי מעמיקה שיש וטוז טוזין תלאת
וחוץ מזה אני אפגוש את בעלה בקרוב יש איזה כנס שאני מוזמנת אליו שבעלה יהיה נוכח אז תהיה לי הזדמנות להעביר את הערכתי

פואד1946

New member
היום אני כותב לאשי עוד תתרגלי לשפת שמיים ....

שפה שאפילו תגרנית בשוק היתה מתבישת בה...והיא פשוט נאכלת ...שאשי מנהלת את הפורום בגאון.....אני מכיר את שמיים מזה שנים והשטויות שלה אינם מזיזים לי...

בשניים נתברכה בנת עמי..בריקנות..וחוצפה...אבל אולי הזמן יעשה את שלו...ותשאר נעימת הליכות כפי שהי מציגה את עצמה לפעמים....

כל הפוסל במומו פוסל

ובזה נסיים את הנושא הזה
חבל במקום לעשות קצת בדיקה לפני שיוצאים במסע השמצות טוב נו מה אני מבינה רדודה שכמותי

למעלה