צופי אש....

shimi100

New member
צופי אש....

אלהן חבר´ה גם אני הייתי בצופי אש התחלתי כמו כולם מחויבות אישית קורס של 60 שעות אחרי זה יצאתי למזלי לשריפה בנגריה ביפו (הייתי בצופי אש-יפו) אחרי זה עוד כמה פחי זבל שערבים היו אוהבים לשרוף המתנתי בסבלנות לל"ג בעומר היה "חגיגות ביפו" אחרי כמה משמרות לילה בערבי שישי של סבבה הגיעה "תאונת הדרכים הראשונה שלי" 5 הרוגים באיילון חרא של דבר זה.. מפה לשם אחרי כמה כתמי שמן על הכביש שצריך לנקות היו כמה בחורפים שריפות בדירה למינהם בדרגות שונות אחרי זמן מה עברתי לתחנת י"ש בצפון ת"א שם ממש היה יבש רק שיחרורי מעלית ודליפות גז בסוף השנה יוצאים לאבטח את צופי ת"א ביער הזורע אחלה של דבר זה ומי שבא לו ממשיך לעוד שנתיים בתחנה סיימתי את תפקידי שם כאחראי צוות בצופים עברתי קורס של צופים חדשים וזהו פרשתי לצבא רציתי להמשיך את זה גם בצבא להיות כבאי בח"א אבל הצבא היה לו תוכנית אחרת אחרי כמה בעיות עכשיו אני טכנאי נ"מ אבל עם קורס חומ"ס ביד בהצלחה לכו--לם... ותמשיכו ככה אמן כל הנוער היה מתנדב

TAFD

New member
שלום.....

למה לא הפכת למתנדב אחרי הצבא ? היית יכול להמשיך ולבוא מדי פעם... ואם לא אז לפחות לבקר כמו שרוב "הצופים לשעבר" עושים. מתי בדיוק התנדבת ? ואיך קוראים לך ?

Amitg

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

שימי קוראים לך? נעים מאוד אני עמית צופה אש מת"א ותגיד לי משהו... לפני כמה שנים היית צופה?

TAFD

New member
ובקשר לתחנות...

זו רק סטיגמה שביפו יש כל הזמן שריפות ובעיקר פחי זבל ובשי רק שחרורי מעלית ודליפות גז. אני מתנדב כבר יותר מ 3 שנים ונמצא רוב בזמן בשי, ורק בחופשים מדי פעם עושה משמרות ביפו, וגם בשי יש לא פחות אירועים וגם שריפות ואפילו גדולות (אז אין הרבה פחים כמו ביפו... לא נורא). עדיין לא קרה לי שהפסדתי שריפה גדולה בגלל שהיא היתה ביפו ואני בשי, אם זה אירוע ממש גדול אז יוצאים אליו יותר מ 2 צוותים וכך בדרך כלל יוצא גם צוות משי כתגבורת או שאפשר לצאת ביחד עם קצין המשמרת שיוצא משי, ככה שלא מפסידים שום אירוע גדול ממש (לא שאני מזלזל בשריפה בדירה שאליה יוצאים רק 2 צוותים... אבל אני מדבר על אירועים גדולים יותר).

shimi100

New member
תגובה תגובה....

קוראים לי שימי הייתי מתנדב בשנים 97-סוף99 עכשיו אני בצבא וקצת קשה מאוד !!!! להתנדב וגם ע"פ חוק צבאי אסור !!! אולי אחרי הצבא אני יהפוך את התחביב למקצוע ובקשר לשרפות ביפו יש יותר זה בדוק אח שלי תבדוק במבצעים.

למעלה