צופי המירוץ למיליון ארה"ב איזה עונה הכי טובה?

niro62

New member
צופי המירוץ למיליון ארה"ב איזה עונה הכי טובה?

*לדעתכם

retard boi

New member
עונות 2,5,7,10,11

אם זה בנוגע על עונה להתחיל אני הייתי בוחר בעונה 2

גםצופה

Member
מנהל
אני גם אהבתי את עונה

9 - אולי בגלל שזאת היתה העונה הראשונה בה צפיתי בסדרה
אולי שווה לעשות לעונות את משחק החוליה החלשה ?

dararo

New member
העונות שלי-המשך (תפוזבל)ייתכן ../images/Emo58.gif

-עונה 3, בגלל המנצחים -עונה 5, בגלל שרלה ומירנה ועוד כמה צוותים נחמדים -עונה 6, בגלל הקאסט המעניין עונות 7,8 עוד לא ראיתי |עומד בפינה ומתבייש| -עונה 9, 10, 11, אחלה של עונות, הכי מומלצות אצלי -עונה 12 נחמדה מאוד -עונה 14 גם נחמדה, מאוכזב מהמנצחים

גםצופה

Member
מנהל
ולפירוט העונות שלי..

עונה 5 - גם אצלי זה בגלל שרלה ומירנה וכן גם בגלל הסיום שהיה בעיני יפה - איך 2 הזוגות שהיו חזקים זלזלו בזוג שבסופו של דבר ניצח... עונה 7 - בגלל הקסט שהיה בעיני מוצלח. עונה 9 - היתה העונה הראשונה שראיתי אז יש לה איזה מקום כבוד.... ואהבתי את הגמר ואיך זוג ההיפים שלקח הכל בקלות ניצח בסוף (גם בעונה 12 זה קרה - הזוג שלא לקח ללב יותר מידי את המיקום שלהם ניצח לדעתי גם בגלל זה...) עונה 10 - בעיקר בגלל דיוויד ומרי
עונה 11 - זאת עונת האול-סטאר וכל מילה מיותרת... עונות 12,13,14 - עונות חביבות - קצת יש ירידה בעיני אחרי האול-סטאר - אבל בעונה 12 אהבתי את הצוותים שנראו שלא יגיעו רחוק בסוף מגיעים ואף מנצחים... מאד נהנתי מכך שהצוות שכל הזמן דיבר עד כמה הוא הכי מוצלח בסוף הודח ראשון (לא יודעת מה היה שם ולמה הם לא הצליחו לזוז... זה נראה ממש שהקארמה השפיעה עליהם...) עונה 13 - צוותים נחמדים ביחוד דנדרו שהגיעו לגמר (לא יאמן..) עונה 14 - בהתחלה נראתה עונה מבטיחה (ביחוד המשימות באירופה...) אבל בהמשך זה קצת דעך...

גםצופה

Member
מנהל
אני לא יודעת אבל אני מניחה...

שזה בטח ישודר במהלך הקיץ בערוץ יס ריאלטי (ככה היה גם שנה שעברה בעונה 12...)

לדעתי: ../images/Emo58.gif

עונה 3 בגלל טרי ואיאן
קן וג'רארד
ג'ון-ויטו וג'יל ופלו וזאק עונה 5 בגלל שארלה ומירנה
עונה 6 בגלל פאקינג כל הקאסט (חוץ מג'ונתן וויקטוריה
ואדם ורבקה) עונה 7 גם רוב הקאסט, במיוחד אם אתה מעריץ של הישרדות (רוב ואמבר משתתפים בעונה). עונות 8, 9, 10 לא ראיתי, אבל בעונה עשר משתתפות שתי נשים ממש תחמניות, אם אתה בעניין (דסטין וקנדיס) עונה 11 - עונת אולסטאר. משתתפים בה טרי ואיאן, שארלה ומירנה, רוב ואמבר, יוצ'נה וג'ויס (זוג מעונה 7) ועוד כמה זוגות מגניבים. עונה 12 - עוד קאסט מעולה, במיוחד קינט וויקסן
, טי.קיי ורייצ'ל, ניק ודונלד
ורון וכריסטינה

I Tusha I

New member
2 4 ו-5

בלי שום ספק. גרועות: 3,7, זאת עם המשפחות שאני לא זוכרת את המספר שלה- היא היתה הכי נוראית.

I Tusha I

New member
ולדעתי שווה להתחיל ב-1, כי בכל זאת

יש בה קסם של עונה ראשונה שאי אפשר להתעלם ממנו

niro62

New member
ראיתי כמה פרקים מעונה אחת ו

והיא כל כך גרועה ומשעממת. היא בכלל לא ערוכה אין בה מוזיקה הסדר של הקטעים לא הגיוני ואין תחושה של מתח. היא לא עשויה טוב בכלל: משימות משעממות והמנחה רוב הפעמים לא מחכה בקו סיום. וגם בלי בושה יש 4 קטעים ללא הדחה. בקיצור עונה גרועה וממש משעממת זה בכלל לא המירוץ למיליון!!!

retard boi

New member
עונה 1 היתה מזעזעת

העריכה שלה הייתה חובנית ומעפה, המשימות עצמן היו די משעממות ולא מאורגנות טוב (מה שגרם להפרשים של 48 שעות שלא ניתן לחפות עליהן בין הצוותים) והגרוע ביותר הצוותים היו משעממים וחלשים. שלושת הצוותים שהגיעו לגמר בעונה הזו היו שלושת הצוותים היחידים שכלל השתדלו להתקדם וצוותים ממש מעפנים כמו קווין ודרו (שעפו שניים ב all stars ) וננסי ואמילי הגיעו ממש רחוק. בקטע של עונה להתחיל אני באמת ממליץ על עונה 2 - הקאסט שם היה מלוהק טו ומאוזן והעריכה והתכנון שם היו מקצועיים בהרבה , הדבר היחיד שמבאס אותיב עונה הזו הוא שצוות משעמם וחלש זכה בעונה הזו סתם על בסיס זה שהוא היה מורכב משני בחורים צעירים וחסונים - האופן שבו הם זכו על בסיס עקפו בתחרות ריצה ל finish line בניהם לבין טארה וויל שהגיעו לאתר האחרון זמן מה לפניהם אחרי שהם עקבו אחריהם לכל אורך הלג (ולכל אורך המירוץ בכללי) היה פשוט עצוב.

גםצופה

Member
מנהל
אני דווקא חיבבתי את עונה 7...

היו שם די הרבה קטעים קורעים - בעיני היא עונה הרבה יותר שווה מעונה 6 שהיתה גרועה לגמרי...

למעלה