צופי ים ירוחם מפורסמים

צופי ים ירוחם מפורסמים

היום למי שקורה ידיעות הייתה את האפשרות לראות בשער האחורי את תמונת אגם ירוחם, ביתו של השבט העתידי "שבט אגמית". כתוב קצת על תנועת הצופים שפותחת שבט צופי ים וכמה זה טוב... נ.ב. אני רציני לגמרי כתוב שם שבט אגמית

Loriella

New member
סלבז

סבתא שלי סיפרה לי בהתלהבות שעמרם מצנע היה ברדיו וסיפר בהתלהבות על תחרות חתירה שתתקיים כן כן לא אחרת מאשר אצלו בירוחם

Anogs

New member
עמרם מצנע תעשה לי ילד...

אני לעולם לא אשכח כשעמדתי בירוחם בעצרת של הצופים, מנסה לראות משהו בין כל הצופיפניקים הקופצנים. ועמרם מצנע אמר מול כל ההמון הגועש "פה אני אפתח שבט צופי הים מירוחם" וברקע קרוול שלנו..

liorkap

New member
ממש הזוי...

ממש הזוי ומוזר כל הסיפור הזה עם צופי ים ירוחם, פעם זאת הייתה בדיחה שזברק רוצה לפתוח שבט בירוחם... אני ממש מקווה שהשבט החדש הזה לא יבוא על חשבון השבטים הקיימים או על חשבון צופי ים נתניה שנמצא ממש בהתחלה שלו. ואני מקווה גם שלא יגמור כמו אשדוד וטבריה.למי שרוצה לעשות שם שנת שירות כדאי שיחשוב טוב ויברר פרטים, חבל שתתבזבז שנה כמו שקרה למי שניסו את אשדוד פעם או את נתניה בשנה שעברה. דרך הגב, כמה ש``שינים חתמו אתגר ים? ומי רוצה איפה?

Yaarit4

New member
מי יצטרף למקום הנידח הזה

גם אם יהיו פרסומים בכל עיתון אפשרי!

LostSoul1

New member
../images/Emo45.gif

עצוב עצוב! מאד עצוב אני לא מאמינה שהוא אשכרה מעדיף את ירוחם ולא טבריה;[

liorkap

New member
הוא אוהב לעשות רעש...

אף אחד לא שומע על שבט שנסגר... אבל כשפותחים שבט זה נשמע מאוד יפה ומרשים, כותבים על זה בעיתון, אומרים על זה כל הכבוד ועוד הרבה רעש לפני שיש שם בכלל משהו..

קבלו קישור

קישור לכתבה על ירוחם שהייתה בידיעות! הקישור מאתר הצופים בעמוד הראשי שלהם טחת כותרת "כתבות" אם הקישור לא עובד לכם... אז בעיה שלכם! לא סתאםםםם... תגידו ואני ישלח לכם שוב. http://www.zofim.org.il/magazin_item.asp?item_id=47263629604

Anogs

New member
יפה יפה..תראו תגובה של מישהו לכתבה

" זה לא במקום נכתב על ידי שי רוזנפלד משבט רכסים בתאריך 10/2/2007 בשעה 13:18 שבט רכסים חי בועט ומתפתח כיום בעזרת הקומונה הנוכחית. המיזם של צופי ים הוא פיתוח של השבט והחניכים הקיימים ולא התחלה מחדש. שבט רכסים יחד עם חניכיו יחל בפעילות הימית שלו בחודש הקרוב ויהפוך לשבט משולב. השם "אגמית" שפורסם בכתבה הפתיע גם אותי בקריאה ראשונה מכיוון שלא הייתה החלטה כזאת מאף צד וכנראה מדובר באמירה ריגעית עבור כתב העיתון. שבט רכסים עומד איתן וימשיך לגדול גם בים שי - מרכז שבט רכסים, גרעין תמורה י"ד "

goomal

New member
שמיניסטים

זה לא נעים אבל אם יפתח שבט אחד מאיתנו יעלץ לעשות שם את הש"ש, ואני לא שמעתי על מועדונים באיזור...

למעלה