צ'ופר- כניסה חינם לחברי פורום תפוז

d o o v i d

New member
צ'ופר- כניסה חינם לחברי פורום תפוז

כל מי שיגיע לפתיחת הליין במעונות ביום רביעי הקרוב (31 לאוק.) ויזדהה כחבר/ה פורום אוניברסיטת חיפה בתפוז יזכה בכרטיס כניסה חינם לשבוע הבא (7 בנובמבר) תהנו דוויד

stkachov

New member
איזה צ'ופרים

כל הכבוד ! יש איזה שוחד מיוחד למנהל הפורום?

חזק!!

איזה אדיר, כניסה חינם.. מקווה שאוכל להגיע ביום רביעי הקרוב. DOOVID, אתה המלך! המלחך

Josette

New member
דרוש בן זוג!

אני לא בטוחה שהבן זוג שתמיד הלכתי איתו יוכל לבוא, וחבל
בעיקרון הגעתי לרמת בינוני, אבל מזמן לא הלכתי אז יש דברים שאני לא זוכרת. והגובה שלי הוא 172 (מעדיפה לרקוד עם מישהו יותר גבוה ממני) מי שמעוניין ללכת איתי - שייפנה במסר... See ya

stkachov

New member
אני מתנדב ../images/Emo13.gif

למרות שלפי דעתי זה לא כיף לרקוד עם בת זוג אחת קבועה כל הערב, אלא עדיף לגוון ולרקוד עם כולם/ן. מה שכן, אני מחפש בת זוג קבועה ללימוד. אגב לאיזה בינוני הגעת? קובני או LA? דומני שבאוניברסיטה מלמדים LA...

stkachov

New member
אההה

אוף... למה... דווקא רציתי ללמוד LA
שנה שעברה זה היה LA לא?

Josette

New member
למה זה לא מקפיץ?

חייבים שיהייה תוכן להודעה? או שהתוכן גם צריך להיות באורך מסויים? טוב, לכל מקרה אני אמלא את ההודעה עוד קצת כדי שהיא בטוח תוקפץ. ועוד קצת. זהו, מספיק, לא?

stkachov

New member
אההה

אני מתקדם. עכשיו ראיתי שכתבת שאת בינוני. אבל ממש אין לך צורך לבוא עם בן זוג. כמו שכתבתי לעמית... הרוב באים בלי בן זוג, ושם כבר מתחברים.

דרושה בת זוג!

שלום... אני מצטרף לנדיה, בעקרון היתה אמורה להיות לי בת זוג לסלסה ביום רביעי, אבל עכשיו נודע לי שהיא לא תוכל להגיע!!!
מצער מאוד קוראים לי צביקה, הייתי בשני שיעורי סלסה בטכניון לפני ה-ר-ב-ה זמן, ועכשיו אני רוצה להתחיל שוב מרמת הבסיס.. מחפש מישהי שגם לא יודעת לרקוד, שנוכל להתחיל וללמוד ביחד.. הגובה שלי הוא בערך 185, מעדיף בחורות מגובה 170 ומעלה.. נ.ב אני ממש רוצה ללכת, אז אם אתם יודעים על מישהי (אולי מישהי שגרה במעונות) שמעוניינת ללכת ואין לה בן זוג, אנא הודיעו לי! תודה..

stkachov

New member
כמו שכתבתי כבר

אין צורך לבוא עם בת זוג. הרוב באים בלי. אני כבר הולך כמה שנים, ואף לא פעם אחת הלכתי עם בת זוג.

Josette

New member
אם אני פשוט אבוא לשם, בלי בן זוג

מוכן מראש... יהייה לי עם מי לרקוד? או שאצטרך לרקוד עם קספר, כמו שעושים את זה חצי מהבנים בסלסה בטכניון? אולי אני פשוט אמשיך ללכת לסלסה בטכניון, שם אין מחסור בבני זוג אף פעם...

למעלה