צוק איתן?

kaniel

New member
צוק איתן?

למה שרי ממשלת ישראל לא חושבים מראש על תוצאות חפזונם?
עם עשרות הרוגים בצד השני, ביניהם נשים וילדים, זה צוק פחדן...
בטח לא צוק איתן. כמו שאומרים בערבית: אלע'גלה מן אשיטאן !

י ו ר ם 7

New member
הם חושבים אבל הטסטוסטרון

שלהם ברמה גבוהה ולצערנו זה עלול לחזור כבומרנג

kaniel

New member

kaniel

New member
יושבים ומדברים. כבר דיברנו איתו על שליט

אז למה לא לדבר אתו עכשיו? אם יש בעייה טכנית בעצם קיומו של דיאלוג ישיר, אז אפשר להשתמש במתווכים, וכאלה לא חסרים: מצרים, טורקיה, גרמניה, רוסיה, ועוד.

kaner91

New member
ומה עושים אם הם לא רוצים לדבר?

או לחילופין, אם הם מציבים תנאים שאין אפשרות להסכים עימם?

kaniel

New member
אני מנחש שאתה ליכודניק. זה תירוץ קלאסי שלכם.

"הם לא רוצים לדבר", "אין פארטנר"...

כן, כבר שמענו אתכם, ואת התירוץ הדבילי הזה, אולי עשרות פעמים. רק אולי תסביר לי, איך יכולנו לדבר עם החמאס על שליט? אין דבר העומד בפני הרצון. כשרוצים, אז אפשר הכל, רק מה, לא רוצים, ולכן ליכודניקים שכמותך גורמים לנו לבוסס בבוץ המזרח תיכוני כבר 47 שנים.

kaner91

New member
חס וחלילה

אני מצביע מרצ
לא אמרתי שאין אפשרות לדבר, אלא שלפעמים אין נכונות לדבר (וזה יכול להיות משני הצדדים) הן בגלל הדרישות הן בגלל המעשים והן בגלל הצהרת הכוונות (אני בניגוד אליך קראתי את אמנת חמאס)
אז אל תבלבל לי בשכל ותחזור אל קעקע המציאות, כן כן, אתה נמצא בשבר הסורי אפריקאי, לא בניו זילנד.

kaniel

New member
להזכירך: ליבוביץ קרא לכם סמרטוטים

ואגב זה היה אחרי שכל שרי מרצ הצביעו בממשלת רבין בעד גירוש 400 אנשי החמאס ללבנון.

הפיתרון המדיני הוא, אם כן, לא במרצ. קל וחומר שלא במפלגת העבודה. לא זו של רבין (שהתנגד עד יומו האחרון למדינה פלסטינית), וגם לא זו של יחימוביץ (שהצליחה לגרד רק 15 מנדטים), וגם לא של הרצוג (חתול בשק), וכאמור הפיתרון הוא גם לא אצל אלו שאותם כינה ליבוביץ סמרטוטים.

את הפיתרון האמיתי תוכל לשמוע רק אצל אנשי אמת ויושרה פנימית, כדוגמת דב חנין (כאן בדקה 9). ממרצ אני מיואש מזמן.

kaniel

New member

וכאמור, אם תאזין טוב לדבריו תקבל תשובה לשאלתך הראשונה.

למעלה