צורב חיצוני

vita29

Member
הזמנתי מאיביי צורב חיצוני שמתחבר למחשב עם USB. הייתה אי הבנה ביני לבין המוכר בעצם פשוט עבדו עליי כי קיבלתי רק את הקופסא בלי הקורא האופטי בפנים-רק קופסא חיצונית. אני מנסה להבין אם יש משהו שאני יכולה לעשות עם המוצר הזה שבכל זאת יהיה לזה שימוש. אפשר לקחת צורב ממחשב נייד ישן ולהתקין בתוך הקופסא? יש איזשהו שימוש שאפשר לעשות עם הקופסא הזאת?

HelpSupport

Active member
הזמנתי מאיביי צורב חיצוני שמתחבר למחשב עם USB. הייתה אי הבנה ביני לבין המוכר בעצם פשוט עבדו עליי כי קיבלתי רק את הקופסא בלי הקורא האופטי בפנים-רק קופסא חיצונית. אני מנסה להבין אם יש משהו שאני יכולה לעשות עם המוצר הזה שבכל זאת יהיה לזה שימוש. אפשר לקחת צורב ממחשב נייד ישן ולהתקין בתוך הקופסא? יש איזשהו שימוש שאפשר לעשות עם הקופסא הזאת?
הזמנת וקבלת מארז לצורב ולא צורב.

חפש וקנה צורב מסוג 9.5MM DVD RW/Combo/CD ROM

vita29

Member
היי, צילמתי את המוצר שקיבלתי ומצרפת את התמונות.

קבצים מצורפים

• IMG_20220929_101725.jpg
    IMG_20220929_101725.jpg
    2.3 MB · צפיות: 12
  • IMG_20220929_101704.jpg
    IMG_20220929_101704.jpg
    3 MB · צפיות: 12
  • IMG_20220929_101610.jpg
    IMG_20220929_101610.jpg
    2.6 MB · צפיות: 12

vita29

Member
אוקיי תודה על התשובה. בעצם שאלתי את המוכר אם זה צורב והוא אמר שכן, לכן זה לא בדיוק טעות שלי. אבל השאלה שלי ,בסדר קיבלתי מארז -יש משהו שאפשר לעשות עם המארז - בכל זאת שהכסף לא הלך לאיבוד לגמרי.(למשל לקנות קורא אופטי בנפרד ולהכניס לתוכו-או שזה מורכב מידי לביצוע?

רוב הזמן נח

Well-known member
אוקיי תודה על התשובה. בעצם שאלתי את המוכר אם זה צורב והוא אמר שכן, לכן זה לא בדיוק טעות שלי. אבל השאלה שלי ,בסדר קיבלתי מארז -יש משהו שאפשר לעשות עם המארז - בכל זאת שהכסף לא הלך לאיבוד לגמרי.(למשל לקנות קורא אופטי בנפרד ולהכניס לתוכו-או שזה מורכב מידי לביצוע?
ואיזה צורב יכנס למארז הזה? צורב פנימי גדול יותר ולא יכנס.

Omnicide

Member
המוצר הזה לא נמכר בתור מארז בלבד, אז אלא אם כן הוא ציין בברור שאין צורב בפנים(ותמונות שרואים שאין צורב) ומכר אותו במחיר נמוך משמעותית ממחיר רגיל אז ברור שזה הטעיה, פשוט תפתח דיספיוט נגדו באיביי.

אם יש לך/לחבר מחשב נייד ישן אתה יכול לבדוק אם הצורב שלו מתאים(. אתה יכול ללכת לחנות מחשבים/מעבדה ולבקש מהם לבדוק בג'נקיה תמורת תשלום סימלי. בכל מקרה לא הייתי קונה צורב כזה מחנות אינטרנט, הם נראים זהים אבל יש כמה סוגים.

blzvi

Active member
מי משתמש בצורב?
ציוד ארכאי ומיושן ,לא צריך

vita29

Member
תודה על התשובות. אני צריכה עוד את עצתכם-זה לא קשור לפורום אבל אודה עם בכל זאת תעזרו. בעניין הצורב- פתחתי דיספיוט והמוכר החזיר לי את הכסף(פתחתי את הדיספיוט דרך זה שאני מעוניינת להחזיר את המוצר. ) הוא אישר את ההחזר ולא כתב לי כלום לגבי זה שאני צריכה להחזיר את המוצר. עכשיו מה אני אמורה לעשות? האם לפנות אליו לשאול אותו אם להחזיר או לא? לא בדיוק ברור לי מה המדיניות של איביי במצבים כאלה. הרי בכל זאת הוא די עקץ אותי עם המוצר הזה ועכשיו אני גם אמורה להוציא כסף על משלוח חזרה.

למעלה