צורב dvd

צורב dvd

קניתי מחשב חדש במקום הישן (כמובן). אבל קניתי ללא צורב dvd. אמרו לי אין צורך זה מוצר ארכאי, אבל יש לי דיסקים שאני צריך להוציא מהם קבצים.
הצורב הישן נשאר אצלי וניסיתי לחבר אותו למחשב החדש, אבל ללא הצלחה - הכבלים לא נכנסים לשקע בגב כונן הצורב.
האם זה בגלל חוסר תאימות של מכשיר ישן למחשב חדש? או שאולי הסיבה ידיי השמאליות?
תודה

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
חוסר תאימות

&nbsp
החיבורים השתנו כנראה הDVD שלך בחיבורים הישנים שהיו...ואינם עוד היום החיבור הוא SATA היה לך IDE סוגי חיבורים שונים.
&nbsp
אגב גם לי יש צורב מחובר פשוט כי יש לי דיסקים ישנים...ולפעמים אני גם שומע דיסקי מוזיקה..ארכאי או לא זה שימושי לך? התשובה מן הסתם כן...
&nbsp
לך תקנה חדש ..זה יהיה עם חיבור מתאים...העלות נמוכה כ100 ש"ח תחבר את הכבל SATA וחיבור של חשמל ( אי אפשר לטעות רק מה שמתאים יכנס אין חיבורים זהים יש אחד לחשמל אחד לנתונים ) ותהנה...
אגב בגלל העלות לא שווה לחבר חלק ישן לחדש ( גם אם מישהו ימציא לך דרך )..ישן יותר מועד לתקלות שעלולות לעבור לחלקים אחרים או לשבש מערכת הפעלה..סתם כאב ראש מיותר שעלול לעלות יותר בתיקון מאשר העלות של חדש .
&nbsp
אגב אם כבר..אתה יכול גם לקנות דיסק חיצוני נייד ולהעתיק אליו את החומר על הדיסקים..זה גיבוי טוב לעשות ויותר נוח למצוא בדיסק קשיח חומר מאשר בכמה דיסקים איזה חומר שצריך..., כמובן דיסק קשיח חיצוני יכול גם להיות גיבוי לחומר על המחשב וגם זה רצוי , גם תמונת אימג' לשחזר מחשב אם יש בעיה..ועוד יתרונות של העברת מידע בין מחשבים או לראות סרט שקיים על הקשיח החיצוני בטיוי.
&nbsp
בהצלחה :)
&nbsp

תודה

תודה על תשובתך.
יש לי דיסק חיצוני 1T וגם כונן ענן my cloud 2T של WD.
אני בהחלט יעביר
שוב תודה

למעלה