צורב dvd

צורב dvd

אהלן חברה הרבה זמן לא הייתי מה קורה ? אני רוצה לקנות צורב dvd למחשב מאיפה להתחיל?

קודם כל תשאל את עצמך אם אתה

באמת צריך צורב DVD. אפשר להשוות את צורבי ה-DVD של היום לצורבים הרגילים של לפני 6 שנים. הם היו יקרים , איטיים והמדיות היו יקרות מאוד. מדיה אחת של DVD עולה בסביבות 70-80 ש"ח. כמו כל מוצר חדש אחר כדאי לחכות קצת שהמחירים ירדו ועוד חברות יוציאו מוצרים כאלו משלהן. אני חייב להגיד עוד דבר אחד חשוב וזה : חברת אפל תמיד הייתה חדשנית במוצרים שלה עם המחשבים וניתן לראות את זה גם עכשיו כאשר כמעט כל המחשבים החדשים שלה נמכרים עם צורבי DVD. כעיקרון מחיר של צורב DVD עומד על כ-500 דולר. לא זול אבל גם לא יקר כמו שהיה פעם. לדעתי כדאי לחכות קצת (מדברים על שיטה חדשה של DVD ואז יכול להיות שכל הצורבים הקיימים יהיו שווים לת...). אמיר

webmasterN

New member
שיטה חדשה ל-DVD?

אתה מתכוון ל-DVD Audio או משהו כזה? אגב גם מהירות הצריבה היא... הרי הצורבים שיש היום (DVD) צורבים במהירות 1X אז כמה זמן אתה חושב ייקח לך לצרוב דיסק של 4 עד 10 גיגה? (לפי החישובים שלי, ייקח לך 7.5 שעות לצרוב 4 גיגה, ו-18.5 שעות לצרוב 10 גיגה), צריבה נעימה.

Invisible Man

New member
ויש לי שאלה

צורב די-וי-די צורב בדיוק בדיוק את הסרט המקורי עם התרגומים שאפשר לבחור ולדלג בין הפרקים???

Invisible Man

New member
סרט רגיל מהבלוקבסטר

לכול סרט יש אפשרות של בחירת תרגום ועוד

Invisible Man

New member
לא הבנתי

אז מה זה צורב די-וי-די? הוא לא צורבה סרט למשל שאתה לוקח דיסק מוסיקה רגיל אז אתה צורב ומקבל אותו דבר ומה עם צורב די-וי-די אתה לא מקבל אותו דיסק די-וי-די?

אף פעם לא צרבתי DVD אז אל תתפוס

אותי במילה. אבל כאשר אתה צורב דיסק רגיל אתה בדרך כלל מעתיק אותו למחשב ומשם צורב לדיסק. לא ניתן להעתיק בצורה רגילה קבצים של DVD , אלא צריך לעשות להם Ripp. יש תוכנות Ripp שמאפשרות העתקה יחד עם הכתוביות. אמיר.

Invisible Man

New member
אז מה באמת שווה בצורב די-וי-די?

אי אפשר להעשות Copy DVD dISC אז מה שווה בעצם צורב די-וי-די אם אפשר לעשות שיכפול

לא חייבים לצרוב רק סרטים

ניתן לצרוב הרבה מידע על דיסק DVD (בגלל הקיבול). תחשוב שתוכל לגבות את כל המחשב שלך על דיסק אחד. גדול לא
אמיר

Invisible Man

New member
אני חשבתי משהו אחרת לגמרי!

אני חשבתי אני לוקח סרט מהספריה צורב אותו בדיוק שיכפול של הסרט המקורי וקח הרווחתי סרט. ואם אתה אומר שאי אפשר לעשות את זה אז הצורב הזה סתם ביזבוז של כסף וזמן!

לא אמרתי שאי אפשר לעשות את זה.

יכול להיות שיחד עם הצורב מגיעה תוכנת צריבת/העתקת סרטים. אני אמרתי לך מה שאני יודע מניסיון אישי. אף פעם לא עסקתי עם צורבי DVD. אמיר

webmasterN

New member
תקשיבו טוב טוב

צורב די וי די צורב לכם דיסק שלם, אתם מקבלים שיכפול של המקור. ולא מדובר פה ב-rip. כמו שאתם צורבים דיסק רגיל של מוזיקה, אתם צורבים את כל הדיסק כולל כל התרגומים+אפשרות דילוג פרקים+איכות מעולה+ סאונד מעולה+וכל מיני פיצרים שיש ב-DVD רגיל. רק צריך לוודא שה-DVD פלייר שלכם תומך בצרובים, כי אם לא אז יש לכם בעייה, כל מי שמתכוון לקנות DVD שיבדוק אם הוא קורא צרובים, נקודה.

gilad_no

New member
הגנת אזור

לא תוכל לשכפל כל דיסק. אתה צריך קודם לנטרל את הגנת האזורים בכונן DVD שלך. ישנם דרכים לשכתב את הFLASH ROM של הכונן על מנת לבטל את הגנת האזורים

למעלה