*צורחת* *בועטת* *בוכה* *צומי*

• פותח הנושא sparx
  • פורסם בתאריך

sparx

New member
*צורחת* *בועטת* *בוכה* *צומי*

אמא שלי ה@#$%^#$^&)# הזאת!$%&#%^*% שונאת אותה!#&%^*#%) *עוצרת חזק את הדמעות* היא זרקה לי את הפוסטר של באסטד שחברה שלי קנתה לי בלונדון!$^#$&) עם ג'יימס ענק באמצע!!!!! #^*)%&)(%^@#%^#& אני לא מאמינה שהיא עשתה לי את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למהההה????. למה זה מגיע לייייייייי :< שמתי אותו בצד כי רציתי למסגר אותו... אני באה היום לקחת אותו והוא לא שם!!!!!!!! ואני מתחילה להתחרפן ואבא שלי כזה "מה קרה?" ואני מעיפה דברים בבית מחפשת אותו והוא כזה "נו, תגידי מה את מחפשת ואני אעזור לך לחפש" [חח הוא מפחד ממני כשאני בקריזה] ואז אמרתי לו ואמא שלי באה פתאום "אה זה עם האופנועים? זרקתי אותו.." ואני כזה "מה?!!?#^$#*%&)^" ורציתי כבר לקפוץ עליה ולא יודעת מה לעשות לה... ואבא שלי "נו, לא נורא, אין טעם להתאבל על זה עכשיו"... שישתוק.. מה הוא מבין.......... :<<<<<<

sparx

New member
המשך ליום "בואו נקטול באסטד" שלי

ידיד שלי בא לי ביציאה שבאסטד הם סתם עוד "בויבנד" שלא כותבים את השירים שלהם ושלא מנגנים את המוזיקה שלהם ושהם ממוסחרים ושהשיר שלהם נכתב כדי להיות להיט [יענו סטייל סופרסטאר וכאלה] [זה היה אחרי שהשמעתי לו את 3 am הכל כך שולט] ולקחתי את זה כל כך אישית... כי כי אני אוהבת אותם כל כך שזה פוגע בי. ובכלל, זה לא נכון!!! למה סתם להגיד דברים. וגם אם הוא חושב שהמוזיקה שלהם ממוסחרת וגרועה הוא לא חייב להגיד לי את זה כשהוא יודע עד כמה שאני אוהבת אותם :<. לא יודעת מה יש היום לאנשים סביבי נגד באסטד.. אבל לא משנה מהההה אני אוהבת אותכם באסטדדדדדדד, אוהבת כל כך..

fight star

New member
זה ישמע רע

אם אני אגיד שכמעט בכיתי כרגע? חחחחחחח פשוט עברתי אותו דבר עם הדיסק שלהם שאח המני** שלי שרט והפוסטרים שלהם שהוא רצח ורציתי למות! כמעט קפצתי מהגג!!! תחזיקי מעמד! ואז תעשי לאמא שלך כאלה יסורי מצפון שהיא תקנה לך עוד פוסטרים או עיתונים! (אצלי זה עובד... הנה, אבא עכשיו טס ומביא לי בושם שעולה איזה 490 שקל ושעון רויאלטי כי עשיתי לו יסורים...חחח)

sparx

New member
עשיתי לאבא שלי רגשות אשמה חיחי

אז הוא הבטיח לי שהוא משיג לי פוסטר חדש.. כי דוד שלי טס לחו"ל [כנראה ללונדון] בקרוב אז הוא יבקש ממנו לקנות לי =] האאא... אבל זו הייתה מתנה :<

סתיוית

New member
אני לא דעת מה איתך אבל אני הייתי

הולכת לפח ומוציאה את זה! נשבעת לך! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח במת! מה?! זה בכל זאת גיימס עושים בשבילו כמעט הכל!

sparx

New member
הייתי הולכת לפח אבל זה לא היה באותו

יום.... מתברר שהיא זרקה את זה כמה ימים קודם... איזה אני הייתי הולכת לפח הייתי שולחת אותה לפח!

fight star

New member
יופי יופי יופי!!!

יו גו גירל!!! ובהצלחה עם הפוסטר מדוד שלך!

למעלה