צוריסוס בתנור ?

Yuval I

New member
צוריסוס בתנור ?

שלום קניתי את הצוריסוס של אל גאוצ'ו שהתחילו למכור בסופרים ורשום על החבילה שאפשר להכין אותם גם בתנור. בהתחשב בטמפרטורות בחוץ הרעיון נראה לי מעניין. אשמח להסבר כיצד להכין צ'וריסוס בתנור/טוסטר אובן. תודה
 

prizman

New member
לא מכיר את הצ'וריסוס הספציפיים

אבל נסה כך: לדקור את עטיפת הצ'וריסוס בעזרת מזלג בכמה מקומות. לחמם תנור במצב גריל או טוסטר בחום עליון ל 200 מעלות. להניח את הצ'וריסוס על רשת ולשים מתחת כלי עם מים לקליטת השומן שיטפטף. להפוך מדי פעם עד שמשחים היטב מכל הצדדים.
 

yair_bar

New member
מנהל
במקום כלי עם מים

תשים למטה תבנית עם תפוחי אדמה מתובלים ומעט שמן זית. תכניס אותם לתנור כחצי שעה לפני הוספת הצ'וריסוס. לאחר מכן מעל התבנית תניח את הנקניקיות (על רשת כפי שאמרו כאן). שומני הנקניקיה יעשירו את תפוחי האדמה אבל בעיניי צ'וריסוס הולכים בקלות ומהירות על מחבת פסים - בלי יותר מדי בלגאן. אגב, יש לי במקפיא גם אריזה של אותו מוצר (שקיבלתי חינם להתנסות במסגרת אירוע שלהם) ואני חם להכין עם שקשוקה, רק מחפש זמן והזדמנות
 
למעלה