צורך בעזרה

לכם (טריגר)

השתמשתם בגופי לקחתם את הנשמה ביקשתם שתיקה לקחתם את הדממה אנסתם את השלווה. ביום שבו אפתח את הפה ואצרח ביום שבו אוכל לבכות מבלי להרגיש את איסורכם. ביום שבו אוכל לאהוב מבלי לחשוש שמגע בי מחפשים. ביום שבו אוכל לבחור שם לילד מבלי לראות אותכם מאחורי כל שם היום שבו אהיה כמו כל אחת אחרת זה היום שהמשפחה תתאסף ותחזיר אותי למקומי , "כי מן העפר באת ואליו תשוב" .

לסלוח

לסלוח לדעת שלא יכולתי לעשות כלום להסתכל על עצמי כאילו בת 3 הייתי וכלום לא יכולתי לעשות , (גם אם נדמה לי שכן) . לסלוח לקבל אותכם כמו שאתם , לקבל את הקושי שלכם ואת תפיסת החיים שלכם, לדעת שלא יכולתם לראות מבלי שאני אומר וגם אם יכולתם תדעו שאני לכם סולחת ואותכם אוהבת תמיד, רק צריכה ללמוד לסלוח , קודם לעצמי לסלוח , לאוהב את עצמי .

פגעתי בכם

פגעתי באדם הכי יקר לי , בשני אנשים שאני אוהבת ללא תנאי , יותר מאשר אני אוהבת את עצמי , (חוכמה גדולה- בכל מקרה ראו זאת כביטוי). התנפלתי עליך מבלי "להבין" מבלי לדעת מה קורה לי , מבלי לקחת אוויר ולנשום ולאמר תעצרי תרגעי , ( גם כשביקשת ממני ) מבלי לקחת את אותה השליטה שציפת ושאני אמורה לקחת. אני רוצה להתנצל בפניך על מה שהיה אני רוצה לומר שיש כמה פנים לאותה התנהגות שישנם כמה דברים שאולי יכולו להסביר (לא להצדיק!!!) , את מעשי. התפרצתי , הייתי אחרי פגישה ראשונה שדיברתי בישירות על הדברים , זה הפחיד אותי , הבהיל , החזיר את כל החרדות או יותר נכון האלה את כל מה שלא היה מעולם. התפרצתי , הייתי רגישה מאוד מאותה הסיבה שצויינה מעל , לא הצלחתי לשלוט חיפשתי מישהו מבחוץ שיבוא ויעצור אותי , ובאמת היה "המפקח" שביקש להפסיק, ויכול להיות זה לחזור על הדפוס שצריך את הסביבה והיא לא נמצאת. (את מבינה?) התפרצתי, הכאבתי לך , לא פיזית (אולי גם) אני מצטערת ולוקחת פסק זמן מהעולם , ומתגעגעת אליך.

צורך בעזרה

נמצאת בטיפול פסיכולוגי פעמים בשבוע מקבלת כדורים לכל הרגשות האפשריים , שאפשר להפחית את עוצמתם , מועמדת לקבוצת תמיכה, יש לי חברה , חבר , משפחה תומכת ובכל זאת מרגישה צורך לכתוב פה, בכל זאת מתקשרת למרכז סיוע ומשגעת את כולם בכל זאת בורחת ומלחיצה את כולם. מתביישת ומצטערת על הצורך הזה.

../images/Emo141.gif

אם כל מילה שקראתי הרגשתי יותר ויותר כאב... מקוה כי היום שאת כלכך מייחלת אליו יגיע כבר ולא יהיה זה היום בו תשובי אל העפר. יהיה זה יום של אושר פנימי, של חיוך, של רוגע, של חיים (!) חדשים. וגם אם נדמה כי יום זה רחוק, הוא יגיע, את בדרך אליו... ועוד משהו: אני חושבת שאין לך על מה להצטער שאת חוזרת לכתוב פה... למרות הכל, הרי זו המטרה של הפורום לא? בכל מקרה שולחת לך המון המון
... יהיה טוב... :)

מאחלת לך

שתסירי מעצמך את כל האשמה כלפי אנשים, שתגיעי לנקודה בה תאהבי את עצמך מספיק, כדי לאפשר לעצמך להחלים, לאפשר לעצמך להיות אנושית ולהרגיש עם זה בסדר.

למעלה