צורך לשתף

Inbalskl

New member
צורך לשתף

כל מה שאחנו צריכים בחיים זה סביבה תומכת.
לפעמים המשפחה מספקת זאת, כלומר ההורים.
ההורים נותנים לנו הכל ובאהבה גמורה.
הם מספקים לנו ביטחון, אהבה והרבה דברים מסביב. הם כמו מגן מפני כל מה שקורה בחוץ.
לפעמים המקום הכי מוגן בעולם זה הבית שלך.

אני נתקלת ברגעים מסוימים בחיים שלי שיש דברים שאני לא מאמינה על עצמי.
למשל, לכתוב תסריט במסגרת הלימודים ולהראות אותו למי שחונכת אותי והיא כ"כ אוהבת את הרעיון ועוזרת לי לפתח אותו אבל לי בכלל קשה להאמין שאני באיזה מקום כן מוכשרת
במה שאני עושה. אני לא מצליחה להאמין בעצמי. זה כיף שיש לי מישהו שתומך בי ביצירה הזאת. לפעמים זה מה שאנחנו צריכים בחיים מישהו שידחוף אותנו כדי שנאזור אומץ.
אנחנו לא צריכים וחייבים להוכיח לאף אחד כלום אך ורק לעצמינו. כמובן שיש המון רגעים בחיים שצריך לצאת מאזור הנוחות.
רגעים מאוד לא פשוטים. כי אולי רק בזכות כך שנצא מאזור הנוחות נוכל להשיג את מה שאנחנו רוצים. אבל גם זה דורש עבודה על עצמינו.
עבודה על עצמי-ז אומר לשפר בי הרבה דברים שנפגעו במהלך השנים. אולי כי באיזה מקום היה לי רע והוצאתי הכל החוצה בצורה הלא -נכונה.
לפעמים כשרע לנו אנחנו נסגרים וחושבים על עצמינו כקורבן ומוציאים הכל החוצה על סביבתנו.
חשוב לי לשמור על אופטימיות, על מצב רוח טוב ועל מוטיבציה רבה.
אסור לי לשקוע רק בגלל מה שקורה לי כרגע בחיים באמת שאסור לי. לפעמים אני נותנת לעצמי לשקוע לכל הרוע שקיים.
אז אני רואה אנשים שמצליחים לעבור מצבים קשים בחיים ומצליחים להשאר בחיים ולהיות חזקים. אז אם הם יכולים גם אני יכולה.
אסור לי לתת לאף אחד להביס אותי או רק בגלל שאחרים טוענים שהם יותר טובים ממני להחליש אותי, את מה שכן יש לי.
אני צריכה לראות את הטוב שבי, את הדברים הטובים והכישרונות שכן יש לי.
אני צריכה להאמין בעצמי, אני צריכה להאמין במחשבה החיובית שבסופו של דבר דברים ייפתרו.
אני צריכה לחשוב בצורה חיובית, אני צריכה לשמוח עם מה שיש לי אבל מצד שני להפסיק להדחיק את כל מה שעושה לי רע ולטפל בזה.
אני צריכה לטפל בעצמי ולהיות מודעת לעובדה שאני צריכה לטפל בעצמי כדי שיהיה לי טוב וכדי שאהיה מאושרת.
אני תמיד אומרת "יהיה טוב" ואמא שלי אומרת "כבר עכשיו טוב".
אני צריכה רק זרעים של אושר ואמונה עצמית והרבה אור לשפוך על חיי וכמובן אושר ולהאמין בכל זה.
בעיקר להאמין בעצמי, להאמין שאני יכולה להיות יותר טובה , יכולה לגרום לעצמי להיות מאושרת ולגרום לדברים לקרות.
אני מקווה שאצליח לגרום לכל מה שאני רוצה שיקרה לי בסופו של דבר.

:)

היי ענבל,
תמיד צריכים להסתכל על חצי הכוס המלאה, יש רגעים טובים יותר ויש פחות טובים, עליות ומורדות. חשוב תמיד לעלות בסולם ולא לשקוע בדיכאון ולרדת ממנו.

ובנימה אופטימית זו סופ"ש נעים ושקט=]

Any991

New member

זה משהו שעובר על כולנו, מי מאיתנו פחות ומי יותר ובדרגות שונות ובהתיחסויות שונות.
הטבת לתאר את זה בצורה מדויקת ונכונה, נכונה בכלל לדור שלנו.

למעלה