צורך לשתף

Inbalskl

New member
צורך לשתף

היי..כבר רשמתי פה בעבר אבל רוצה לרשום כאן שוב את רגשותיי.
אני מרגישה שהלב שלי ריק. הלב שלי פועם. הלב שלי נושם.
אני נושמת אבל אני לא חיה. לא חיה את הרגע.
אני רוצה אהבה, אני רוצה חברים אמיתיים שירצו אותי מסביבם.
צריכה אהבה מסביבי. צריכה אנשים מסביבי שימלאו אותי.
ימלאו את החיים שלי. אני כל היום עצבנית וכועסת על עצמי שכבר שלוש שנים אין לי אף אחד בעולם הזה.
זה ההרגשה הכי חרא שיש. אני לא מוצאת חברים אמיתיים בלימודים . אולי בגלל שאני פחדנית וביקורתית כלפי אנשים.
אבל באמת שניסיתי. באמת שאני רוצה חברים. אני רוצה אהבה הדדית.
אני כ"כ רוצה להיות מאושרת. אני כ"כ לחיות את הרגע ולהנות מהחיים האלה. אני רוצה לחיות בחופש אמיתי וביטוי עצמי מלא.
באמת שאני זקוקה לכל הדברים האלה. הגרון כואב לי, הדמעות חונקות אותי.
הלוואי ושיום אחד אמצא את מה שמגיע לי. אני חושבת שלכל אחד מגיע שיאהבו אותו ושיהיו סביבו אנשים.
הלוואי ואמצא. אני באמת רוצה אושר אמיתי.
אני מחפשת דרך למצוא להכיר אנשים חדשים בחיים שלי ומבקשת רק בקשה פשוטה שימלאו את החיים שלי.

spaysi8

New member
היי..

נשמע כמו חרא הרגשה..
נסי לצאת, לבלות, להכיר..
למצוא אנשים בקבוצות בפייס או בפורומים..

יהיה טוב :)

raptor89

New member
שני הסנט שלי בנושא

כמו שספייסי כתבה, מומלץ לחפש בפורומים וקבוצות עם תחומי עניין משותפים, ככה יהיה לך על מה לדבר.
מעבר לזה - מסגרות כמו לימודים ועבודה יכולות להיות גם כן מקום מצויין.

אבל מעבר לזה, אנשים לא סתם יצוצו וימלאו את החיים שלך אם את לא תהיי אקטיבית בנושא. תנסי לחשוב איפה דברים נעצרים בקשרים חברתיים ולמה הם נעצרים ואז אולי תביני מה מקור הבעיה...

בהצלחה

spaysi8

New member

oromer

New member
מנהל
ניסיון לעזור

הרצונות שלך הם מובנים לגמרי... בסופו של יום, לא משנה מי אתה ומה אתה עושה, כולנו רוצים את אותו הדבר- להיות אהובים. שיהיה מישהו בעולם שיהיה לו איכפת מימך....
מגיע לך ליהנות מהחיים להיות מאושרת ולבטא את עצמך ולהגיע למימוש עצמי... זו זכות כמעט בסיסית

עצם זה שאת יודעת מה חסר לך כדי להיות מאושרת וההכרה שיש לך בעיה מקדמים אותך לפתרון. את מתארת קושי לרכוש חברים למרות שאת נמצאת במסגרת לימודית. אני מציעה שאולי תתייעצי עם גורם מוסמך. הוא יעזור לך להבין מה מונע ממך לקשור קשרים משמעותיים עם חברים. ויעזור לך להתוות דרך כדי להגיע לשם. רק כשתדעי מה בדיוק מעכב אותך תדעי איך להגיע לשם.. וזה יגיע...

אל תתייאשי.. זה דורש התמדה וכוח רצון והחלטה... ואז זה יקרה

Inbalskl

New member
תודה

אני מבינה שזה תהליך..
מקווה שבסופו זה יקרה...

oromer

New member
מנהל
אל תקקוי.. תעשי שזה יקרה....

להכיר אנשים ניתן בכל מיני מסגרות... לדעתי עדיף שקודם תעברי תהליך עם עצמך, שיגרום לך להבין איך הגעת למקום הזה, מה בהתנהגות שלך את רוצה לשנות ואז תתקדמי ליצירת קשרים... רק אחרי שתדעי מה בהתנהלות שלך לא עבד תוכלי לדעת מה לשפר

Purple Mushroom

New member
|

בכל מסגרת אפשר להכיר אנשים חדשים,\אנשים מתאימים. אפשרי גם כאן. (לא קראתי תגובות עדיין).
מה זאת אומרת אין לך אף אחד בעולם הזה? משפחה יש? מה עם עבודה, תחביבים?
\יש המון אפשרויות, אולי אם אפשרי פיננסית: אפשר לדבר על זה עם פסיכולוג\מטפל.
יש המון אפשרויות ומסגרות למצוא אנשים חדשים\אנשים מתאימים, שיהיו בסביבה שלך.
המון בהצלחה, למלא את הלב
:)

Any991

New member

כן זה נכון המצב חרא וזו הרגשה לא פשוטה, כולנו רוצים שיאהבו אותנו וכולנו רוצים שבסופו של יום
יהיה לנו מישהו לאהוב, אבל את יודעת מה fuck the world-
וזה לא פשוט לא לשים על העולם שדורש מאיתנו הרבה אבל יש לי רעיון-פשוט לנסות לנשום עמוק, להירגע.
ודבר שני-אני אומר את זה כאן לא מעט כי זה נראה לי נכון-זה מקום מעולה לנסות ולקשור בין אנשים ומי יודע,
אולי גם אפשר ליצור כאן חברויות אמיתיות

למעלה