צורך שנותר ללא מענה... וקשר לא שגרתי, מקווה לפתיחות וקבלה

togi12

New member
צורך שנותר ללא מענה... וקשר לא שגרתי, מקווה לפתיחות וקבלה

איכשהו התגלגלתי לתפוז.. יאללה...
אני נשואה במע יחסים עם גבר מדהים, מאושרת יותר ממה שאי פעם חשבתי שמגיע לי בכלל להיות מאושרת בנישואין.
תמיד חשבתי שאצטרך לוותר על עצמי בסופו של דבר כשאנשא, ולשמחתי האינסופית, מצאתי גבר שאיתו אני עצמי, וזה לא פחות ממושלם בשבילו.

רק דבר אחד מפריע לי.
אני באופיי מאוד ליטרלית- ילדת אינטרנט מגיל 14, אוהבת מאוד להתכתב. בן הזוג שלי ההפך הגמור- ילד של אופניים ברחובות, בורך בהפרעת קשב שגורמת לו לשנוא כל סוג של תקשורת כתובה.
אני לא מנסה להכריח אותו להיות מי שהוא לא- כי זה יאמלל אותו.
אז אני מוצאת לי חברים וירטואליים למשבצת כל פעם.
אז איפה הבעיה פה?.

ככל שאני מתבגרת.. אני מוצאת שנהיה יותר ויותר קשה למצוא לי חברים וירטואליים כאלה. כאלה שכיף לדבר איתם ולרמוז רמיזות מיניות פה ושם (כאן המקום לציין שאנחנו במע' יחסים סמי-פתוחה ושזה מתאים לנו ועושה לנו טוב).
מצאתי כאלה בטינדר עד כה, אבל לאחרונה הם שורדים פחות ופחות זמן, וזה מתסכל אותי.
כמה קשה כבר למצוא חבר וירטואלי שיחזיק הרבה זמן?
בגילי (27), הצעירים ממני- היום יום שלהם נראה אחרת ולכן השיחה מרגישה פחות..קרובה; ואילו אלה שבגילי- הרווקים הולכים והופכים ליצורים יותר ויותר ככל שהגיל עולה, והנשואים- בוגדים. ואני לא מוכנה לשתף פעולה עם בגידה.
וגם כשמצאתי שניים נשואים במע' יחסים סמי-פתוחה שדומה לשלי, זה החזיק 2-3 שבועות, ואז האישה שלהם התחרטה והם ניתקו מגעים...
יכול להיות שחברה טובה הייתה פותרת לי את הצורך, אבל לצערי אני מרגישה שיפוטיות בקשר לסוג הקשר שלי גם מהחברות הכי טובות שלי, ואני נמנעת מלשתף אותן בדברים מהיומיום שלי. לא יודעת איפה למצוא חברות חדשות שדומות לי יותר. זאת הסיבה שמעדיפה גברים. כל חיי הסתדרתי יותר טוב עם גברים.

בקיצור.. לא יודעת איפה הפואנטה שלי.
מרגישה שיש לי צורך שלא מקבל מענה, וזה מתסכל, ולא יכולה שלא להסתכל קדימה ולחשוב שזה ידרדר עוד יותר בהמשך.

לילה טוב וסליחה על החפירה... :)

big ass blue

New member
לפעמים מה שאנחנו לא צריכים, פשוט לא מספק אותנו.

למצוא חברות וחברים זה סבבה, אבל מדוע זה חייב להיות קשר מיני? אולי תנסו לצאת מהיחסים הפתוחים ולהיות סגורים? עזבי את הפרשנות של להיות שייכת לגבר אחד, אלא להרגיש מה זה לרצות להיות בקירבת אדם בודד אחד בלבד, להיות לא לשייך.

togi12

New member
כנראה שפתיחות וקבלה זה יותר מדי לבקש

אני לא יודעת מאיפה להתחיל להסביר שהרצון להיות בקרבתו של בן הזוג המדהים שלי לא קשור בכלל למין. עם אף אחד.

big ass blue

New member
מדוע קשה לך למצוא חברויות?

אין לי בעיה להכיר אותך ולהיות חבר שלך, אני חושב. בלי שום דרך מינית בדרכים.

togi12

New member
אף פעם לא הייתי חברותית יותר מדי

כשמחפשים חבר שאפשר לשתף על דברים שהם לא בדיוק נורמה.. זה קצת קשה במציאות.
למה הכוונה בלי שום דרך מינית בדרכים? חח

שלום

קשר זוגי פתוח הוא לא רצוי, בעיקר לא בחיי נישואין. יש סוגים שונים של אנשים, כל אחד יכול וצריך לחיות כרצונו והעיקר שיהיה ביניכם קשר רגשי טוב אפשר להתכתב גם באופן ידידותי, ולא נורא אם אין עם מי להתכתב כי אפשר לחיות בכל מיני דרכים. עבדו על הרגש ביניכם כדי שהנישואין יצליחו, ואולי תצטרפי למסגרת שבה תכירי חברים ותוכלי לדבר ולהתכתב אתם. תוכלי גם לדבר באינטרנט עם אנשים בצ'אטים ובמדיות השונות.
&nbsp
&nbsp

togi12

New member
כל אחד יכול וצריך לחיות כרצונו

מילותיך שלך.
אז אל תגיד "קשר זוגי פתוח הוא לא רצוי". זאת הדרך שלי, והיא עובדת לי מדהים.
&nbsp
אז תודה רבה על העצות החכמות שלך, אבל לא תודה. הנישואין שלנו מצליחים מצוין, הודות לדרך המיוחדת שלנו. ובכלל לא ביקשתי עצה לגבי חיי הנישואין...

למעלה