צורת אימון

פיתה3

New member
צורת אימון

שלום יש לי שאלה עד היום צורת האימון שלי הייתה להדגיש את השלב האקצנטרי של התרגיל לדוגמא לעשות את השלב הקונצנטרי ב קצב רגיל והשלב האקצנטרי בסביבות ה 5 6 שניות התפתחתי יפה אני מיתאמן שנה וחצי ועליתי 16 קילו במסת השריר עכשיו דיברתי אם מישהו בחדר כושר שמיתאמן הרבה שנים והוא אמר לי שעדיף לי לכבוד בקצב רגיל יעני לא לאט מידיי ולא מהר מידיי ולהעלות משקלים כאילו לשים משקלמקסימלי השאלה שלי מה עדיף לעשות להישאר במקשלים טיפה יותר נמוכים ופשוט לעבוד בצורת עבודה נכונה ואיטית או שלעלות משקלים ולעבוד בצורה נכון אבל לא איטית קצב רגיל?? המטרה שלי כרגע היא להעלות במסת שרירר

oridoron77

New member
מטרה

קו המחשבה כרגע בהתם למטרות שאתה מציב (היפרטרופיה) היא שינוי צורת אימון, ולא דבקות בטכניקה אחת. אם עשית אקצנטרי באיטיות לאורך תקופה ארוכה, אז הגיע הזמן להחליף טכניקה. קיצור זמן החזרה האקצנטרית במקרה זה דבר די מתבקש, אבל ישנן עוד הרבה טכניקות שאפשר ליישם על יותר מאחר ממרכיבי האימון כדי לחדש את האדפטציה של הגוף שכרגע אתה מחפש. אורי

הר ניר29

New member
אני בנתיים

ממליץ לך, לשנות לתקופה קצרה את שיטת האימון, לאחר "ריענון" המערכת הארכת שלב אקצנטרי דווקא מטיבה עם תוספת כוח. לא חייב להאריך עד 6 שניות, 2-4 שניות יהיה מספיק בהחלט

למעלה