צורת הגשה............

oisdvib

New member
צורת הגשה............

למען האסטטיות והפיניש לעוגה רצוי שהתחתית העוגה תקבל לא פחות תשומת לב. לעוגות עגולות יש את הבסיס המוזהב - האם יש גם לעוגות בקוטר 26 ? מה שאומר שהעיגול צריך להיות קצת יותר גדול) ולעוגות בתבנית מלבנית, מניחים את העוגה על קאפה - איזה טאפט מדביקים ? יש המלצות ? יש כאלה להשיג בחנות לציוד משרדי או היכן ? אשמח לקבל טיפים בנושא.
 

net the jet

New member
אני אישית מניחה כל עוגה על קאפה

חותכת ע"ף הגודל והצורה. הבסיסים הזהובים דקים מדי, ואם העוגה לא יושבת על משהו מספיק יציב-היא נסדקת וחבל. אני מצפה בנייר טפט, כל פעם בצבע ע"פ צבעי העוגה. אני קונה את שניהם בחנויות לצחוד מלאכת יד כמו 'מלאכת מחשבת' בפתח תקוה, או 'אקורל' ברעננה ...
 

t a l talim

New member
יש את ה"סטנדרט", ויש גם המון מקום

ליצירתיות- יש עיגולי זהב בגדלים שונים (גם ל-26 ואפילו לתבניות מלבניות) ניתן לחתוך קפא בגדלים וצורות שונות, אני בד"כ מניחה על תחתית עץ מצופה. יפה להתאים את הציפוי לעוגה, למשל- בעוגת נמו שבגלריה שלי, עטפתי את משטח העץ בנייר משי תכול, פיזרתי פייטים כחולים ועטפתי בצלופן.
 

oisdvib

New member
העוגה מקסימה, על הבסיס נייר משי

ומעליו צילופן כדי שהנייר לא יירטב ? זה רעיון. פשוט קראתי כאן שהבנות משתמשות בטפט לכן שאלתי אם זה טפט מסוים .
 
למעלה