צור, רעיון ללוח חדש...

laronpilot

New member
צור, רעיון ללוח חדש...

בוקר טוב לכולם. אתמול בשעה 02:00 לפנות בוקר בכבלים בערוץ 8 הייתה תוכנית מעניינת מאד על נושא ברלין 1948 כל התוכנית התמקדה ברכבת האווירית שאורגנה ע"י האמריקאים, במטרה לעזור לגרמנים כשהיו במצור ע"י הרוסים. מה שהיה יפה בתכנית הוא המעקב אחר התפתחות התעופה ביחס לקשיים שהיו להם, כולל בניית שדות תעופה, שיפור המטוסים וכד´, כשהמטרה הייתה נחיתה והמראה כל 90 שניות במהלך 24 שעות ברציפות. במקרה התעוררתי בגלל התינוקת שלי ובמקרה פתחתי את הטלויזיה ובמקרה היא הייתה מכוונת לערוץ 8 חשבתי לעצמי, לו הייתי יודע, הייתי יכול לכוון את הוידאו ולהקליט... הרעיון שלי, צור, הוא ליצור לוח, שכל אחד היודע על קיום תוכנית טלויזיה הקשורה איך שהוא למטוסים/תעופה, יפרסם את הנתון וכך, כולנו נוכל לצפות/להקליט. מה דעתכם? יום טוב לכולם נחיתות בטוחות יפתח לרון

תוכניות TV

יפתח , התוכנית שודרה גם בערב, וכן היום בבקר וכנראה תשודר עוד הרבה פעמים. תוכנית מעניינת נוספת בערוץ הנשיונל שודרה מספר פעמים כולל בסוף השבוע האחרון, בשמה העברי " כמעט תאונה" אודות הפקחים והלחץ באזור "המשולש" בניו יורק (JFK, NEWARK, LaGUrdia) תוכנית מאלפת. צפיה נעימה.

laronpilot

New member
תודה לכולם על המידע.

בדקתי בעיתון והתכנית נקראת כמעט התרסקות.

סדרה מעולה ב-BBC - ../images/Emo91.gif

אם בטלוויזיה עסקינן - בשבוע האחרון החלה סדרה נחמדה ב-BBC בענייני תעופה, בשם AIR SHOW. כל פרק משודר מספר פעמים במהלך שבת וראשון (אם אני לא טועה, סה"כ 4 פעמים) כך שיש מספיק הזדמנויות לראות / להקליט. בתוכנית נושאים מגוונים מאד. דודי.

shocron

New member
YES -Sci-Trek

חברה חברה ! אתם לא בעניינים תוכניות מערוץ Discovery-Wings משודרות בלווין בערוץ Sci-Trek כל יום כמה פעמים ביום תוכניות שונות יש תוכניות גם ב National Geographic למשל לא מזמן היתה תוכנית בכמה חלקים על בריטי אחד שהקיף את העולם במטוס מיקרולייט שהוא למעשה גלשן אוויר המחובר לשילדת מתכת ומנוע דרך אגב התוכנית שהזכרתם שודרה גם בערוץ History כמה פעמים אני לא צופה הרבה בטלוויזה אבל אני צופה בכל תוכניות התעופה שרצות על המסך. צירפתי קישורים:

מאד בעניינים

ערוץ 37 של YES כבר נידון כאן מספר פעמים לפני כמה חודשים... אבל תמיד טוב לרענן.. דודי.

mayafit

New member
לוח חדש

יפתח, רעיון נחמד אבל מה אתה רוצה מצור? יש שתי אפשרויות: או שתיקח על עצמך לבצע סריקה שבועית של מדורי הטלויזיה ולידע את הפורום. או שכל אחד שנתקל בתוכנית צפויה יפרסם כאן. מה דעתך?

למעלה