צו האופנה

עדן XD

New member
צו האופנה ../images/Emo88.gif

התמונהה
, דרגו : דאגי:
חולצה: מ-1 עד 10
מכנס: " " נעליים:" " שיער:" " פוזה: " " דני: חולצה: מ-1 עד 10
מכנס: " " נעליים:" " שיער:" " פוזה: " " הארי: חולצה: מ-1 עד 10
מכנס: " " נעליים:" " שיער:" " פוזה: " " תום: חולצה: מ-1 עד 10
מכנס: " " נעליים:" " שיער:" " פוזה: " " התמונהה ,
שרשרוו!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifטום*../images/Emo9.gif

אני אענה עודמעט, איןלי כח XD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifאני..^^

כמה זמן לא שיחקתי את המשחק הזה... נחמד.. דאגי: חולצה: 8 מכנס: " 9 " נעליים:" לא רואים.. " שיער:" 15
" פוזה: " 9 " דני: חולצה: 10 מכנס: " 10 " נעליים:" לא רואים " שיער:" 9 " פוזה: " 10 " הארי: חולצה: 7 מכנס: " 9 " נעליים:" לא רואים " שיער:" 9 " פוזה: " 9 " תום: חולצה: 9 מכנס: " 9 " נעליים:" לה לה לה " שיער:" 10 " פוזה: " 9 " בכללי כולם היו -

שלייייייי ../images/Emo13.gif

דאגי:
חולצה: 10 מכנס: 7.5 שיער: 10 פוזה: 10
דני:
חולצה: 10 מכנס: 9 שיער: 10 פוזה: 8
הארי:
חולצה: 7.5 מכנס: 10 שיער: 6 פוזה: 6
טום:
חולצה: 5 מכנס: 8 שיער: 7 פוזה: 7.5

purple floyd

New member
עונה :)

דאגי:
חולצה: 10 איך אני אוהבת חולצות מכופתרות. מכנס: 8. כי חרשת עליו גאד. אה וגם כי יש כזה לג'ון סינה D: [ולי |שורק|] נעליים: אני מתארת לעצמי שזה האלמנט [או הדי סי], אז 1000000
שיער: 10 כפרעל השיער שלו. פוזה: שיהיה 9, כי הוא מונע מהתמונה להיות משעממת, אבל היא בכל זאת דפוקה דני: חולצה: 10. יחי הכפתורים
מכנס: 10, כי זה ג'ינס, מה רע בזה? נעליים: 10 ~משתמשת בדמיון~ שיער: 8. כי אני אוהבת טבעי פוזה: 10. הארי: חולצה: 5. למה לא כפתורים למה? ומזה הג'קט הזה? מה אנחנו בעונש? אפור? מכנס: 10 [נו ג'ינס] נעליים: איזה נעליים יש לו? אני לא זוכרת X: בכל מקרה, שיהיה 10 שיער: 7. כי אני לא אוהבת שהוא ככה.. פוזה: 9. כי דאגי יותר מגניב טום: חולצה: 4. חולצות אדומות עושות לי רע. מזל שזה כפתורים
מכנס: 7. למה לא ג'ינס למההההה? |חותך| נעליים: הוא בטח עם האול סטאר, אז 10 שיער: 5. אויש הפוני פוזה: 7. ["לא רק דאגי יכול לעשות פוזות מוזרות%%!#13513]

sweet shir

New member
אני חושבת שזו הייתה הפינה של מיקי..

הו וול, היא בינכה וכה לא פרסמה הרבה זמן. ^^ דאגי: חולצה: 10!!!!!!!!! אני חולה על החולצה הזאתייייייי! ~ריר~ מכנס: חביב, 7.5. נעליים: לא רואים ת'נעליים. ^^ שיער: יפהפה, 10. פוזה: חמודי, חח 8. אביזרים: עגיל וצמיד מוזר, 9. ציון כללי: ~מחשבת~ 8.9 הערות: אני חוללללללללללללה מתה משוגעתתתתתתת על דאגי פה. זה הבכורה של JML בלונדון, נכון? בכל מקרה, הוא מושיייי3> דני: חולצה: סבבה-ית, 9. מכנס: נחמד, 8. נעליים: -- שיער: לא משהו, 6.5. פוזה: יפה, 9. אביזרים: שעון ושרשרת, 8. ציון כללי: 8. הערות: נמ, אין. D: הארי: חולצה: איכXDDDD שזה אומר, ממ, 6. (שיהיה עוברXD) מכנס: ג'ינס, רגיל, 8. נעליים: -- שיער: ממ, פה בתמונה זה לא נראה טוב.. אבל אני יודעת איך זה נראה שם, ו- 9.
פוזה: תמים וחמוד<: 8.5. אביזרים: חגורה מזעזעתתת ושרשרת מדהימה. על החגורה 5, על השרשרת 10 = (ממוצע) 7.5.
ציון כללי: 7.8 הערות: א. הארי-הארי-הארי, ~מצקצקת בלשוני~ את עיוור?! מה זה הג'קט המכוער תחת הזה?! לך תקנה משקפיים! ב. גרררר, הבוקסר מציץ.
טום: חולצה: חיחי חמוד אך מזעזע, 7. (נו מה אתם רוצים? התרגלתי כבר לסגנון המזעזע של טום.
) מכנס: הסקיני ה100מםםםםםם שלו! 10! XD נעליים: -- שיער: פריטי<: 9. פוזה: מכוערתXD חחחח 6. אביזרים: ממ, טבעת? 8. ציון כללי: 8 D: הערות: טומי בוי3> המתלבש הכי טוב: דני. המתלבש הכי גרוע: הארי, הכל בגלל הג'קט. |נדה בראשי| התסרוקת הכי טובה: דאגייייייי!! DD: התסרוקת הכי גרועה: דני, הוא נראה כמו ילדה. XD (וגם זה לא כזה מזעזע, תסרוקות טובותD: ) הערות: ראיתי סרטון של בנות שהיו שם. ומקפליי חתמו להן!!! זונות. :(

lirazraz

New member
שלישלישלי^^

דאגי:
חולצה: 8 מכנס:8 נעליים: אהמאהמ^^
שיער:100 D: פוזה:10 איזהה חמוווווווווודדדייייייייי
דני: חולצה: 9 מכנס:10 נעליים: חוחוחו^^
שיער:10 פוזה:10
הארי: הוא נראה פה כל כך קטןן
חולצה: 8 מכנס:9 נעליים: .......XDD שיער:10 פוזה:9 הוא פשוט מושלם פה
טום: חולצה: 7 מכנס:8 נעליים:..........................................בלה בלה בלהה.........
שיער: 9 .. אבל קצר כמו עכשיו יותר יפה
פוזה:7.... על מי הוא הצביע?XD
דצ' איט :]]

rox love BSM

New member
אניאניאני!

דאגי: חולצה: מ-1 עד 10 מכנס: 10 נעליים:__ שיער:10+++++++ פוזה: אהמממ 6? דני: חולצה: מ-1 עד 10 מכנס: 9 נעליים__ שיער:10 פוזה:אוו 10 הוא יצא חמוד פה הארי: חולצה:פפ 7 מכנס: 10 נעליים___ שיער:10 פוזה:פפפ 7 הוא יצא מהורהר כזה.. טום: חולצה:10 מכנס:9 נעליים:____ שיער:10+ אני אוהבת את השיער שלו פה פוזה:5 XDDD

OneStepCloser

New member
אניD:

-דני-
חולצה: 8 מכנס: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 7.5 שיער: 10 הערות: לוקינג גודXD ציון סופי: 8.8
-דאגי-
חולצה: 9 מכנס: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 10 הערות: חתיך! ציון סופי: 9.5
-הארי-
חולצה: 9 מכנס: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 9 שיער: 9 הערות: 33333> ציון סופי: 9.2
-טום-
חולצה: 9 מכנס: 10 אביזרים[חגורה, שרשרת, צמידים וכ'ו]: 8 שיער: 10 הערות: חמוד. ציון סופי: 9.2 מתלבש השבוע: דאגי. תסרוקת השבוע: כולם חוץ מהארי.. המתלבש הגרוע: דני. התסרוקת הגרועה: הארי. הערות: אעאעאע אני אוהבת אותם בתקופה הזאת

שלי ../images/Emo26.gif ../images/Emo23.gif

דאגי: חולצה: 8 מכנס: 9 נעליים: לא רואההה XD שיער: 10 כולכך אוהבת את השער שלו ככה
פוזה: 7 מה נסגר איתך? דני: חולצה: 7 מכנס: 9 ג'ינס, מה יכול להיות רע? XD נעליים: לא רואההה XD שיער: 6 לא אוהבת את השער שלו ככה - לא להרוג אותי XD פוזה: 9 וחצייי חמוד-חמוד אבל תחיייך! הארי: חולצה: 8 מכנס: 9 חציייי נעליים: לא רואההה XD שיער: 9 וחצייי - אין, אני לא אתן לו עשר XDDD פוזה: 6 - מה אתה כולכך מופע מה?! XDDD תום: חולצה: 6 איך אתה נוששששם?? מכנס: 7 נעליים:לא רואההה XD שיער: 8 פוזה: 7 - "זה לא אני - זה דאגי, וגם ההוא מהצד השני" XDDDD

שוליטה

New member
../images/Emo26.gifשלי שלי ו... שלי D: ../images/Emo36.gif

דאגי: חולצה: 5... נחמד מכנס: 7... אהבתי נעליים: לא רואים >< שיער: 8... כמו שאני אוהבת
פוזה: 4.... מה הוא עושה?! קקי? XD |נדגש|דני:|סהדגש| חולצה: 7... חביב ומתאי לו מאוד :) מכנס: 9... מהמם
נעליים: לא רואים שיער: 7 וחצי... פוזה: 7... חמוווווווווווד הארי:|סהדגש| חולצה: 6 חצי.... חביב פלוס (?) מכנס: 9 וחצי, ג'ינס מנצח ה-כ-ל! נעליים: לא רואייים שיער: 9 יפהההההה
פוזה: 7.. הוא נראה קצת בשוק XD טום:|סהדגש| חולצה: 6 וחצי... קצת מוזר : \ מכנס: 8.. ממה שרואים, יפההההה
נעליים: בטח אולסטאר XD אז אני נותנת 9 XD שיער:7 וחצי.. אני יותר אוהבת פוני למעלה אב לגם ככה הוא חתיך אלהוי
כפרע עליו פוזה: 4 וחצי.. מוזר ביותר

Sharon Kez

New member
../images/Emo13.gif

דאגי: חולצה: 9 מכנס: 10 !! נעליים: לא רואים XD שיער 10
פוזה: 7..תחייך כמו בן אדם! D: ~הוא כל כך יפה פה~ דני: חולצה: 7.5 מכנס: 8 נעליים:- שיער: 8 פוזה: 10 הארי: חולצה: 5 מכנס: 7 נעליים:- שיער: 5 פוזה: 6 תום: חולצה: 5 מכנס: 5 נעליים:- שיער: 6 פוזה: 4 XDD

loli kiss

New member
שלי ../images/Emo26.gif

דאגישש: חולצה- 100000
אני אוהבת ת'חולצה הזאתי עליוו, שקסיתת מכנס- 7 , למה הוא לא משו עם החולצה... אבל תאכלס הוא יפה חח נעליים- אני משערת ש.. 10, כל הנעליים שלו יפות XD שיער- 100000
אחת התקופות הטובות שלו בשיער (למרות שהוא תמיד מדהים חח) פוזה- 8, קצת מוזרה P: דני בויי: חולצה- 9 , זה אותה חולצה כמו של דאגי רק שהצבע פחות מוצלח XD ג'קט- 10 מכנס- 10000
מתה מתה מתה על הג'ינס הזה שלו , למרות שהוא חרש עליו כבר חח נעליים- אני משערת ש..10, בטוח מהממותת XD שיער- 10000
תקופת השיער החלק. אין מילים. (בלי לקפח את התלתלים כמובן P:) פוזה- 9, למה לא ת'חיוך המדהים שלוו !? למהה?! הארי: חולצה- 9 ג'קט- 4 , מממ לא אהבתי P: מכנס- 5, אני אוהבת יותר שהוא שם ת'גינסים הרחבים יותר חח נעליים- אני משערת ש.. 10 XD שיער- 9, למרות שאני מעדיפה את תקופת הפוני והארוך או את עכשיו D: פוזה- 8, קצת מופתע
טומי: חולצה+עניבה- 4, מממ .. לא התחברתי XD מכנס- 10, אני מניחה שזה סקיני .. וטום וסקיני
זה מעולה חח נעליים- אני חושבת שאני זוכרת שזה אולסטאר אז.. 10 שיער- 9 פוזה- 8, קצת מוזר XD אני חייבת להגיד שהפוזות של כולם קצת מוזרות בתמונה הזאתי
זהו.

YuvalJones

New member
מדרגת את שלי ../images/Emo6.gif

דאגי: חולצה: 8 מכנס: 9 נעליים: -- שיער: 10 פוזה: ??6?? ^_^ דני: חולצה: 9 תהרגו אותי. אני יודעת שזה אותו דבר אבל האדום יותר יפה לדעתי ^_^ מכנס: מכיוון שאני רואה רק חצי אבל אני יודעת ת'המשך - 9. נעליים: -- שיער: 10
פוזה: 10
הארי: חולצה: 10 לחלוטין :) מכנס: 9 נעליים: -- שיער: 9 היו פעמים טובות יותר 3> פוזה: "הלוו? סאמוואנ'ס הוום?" ^^ 8. כי הוא יצא מופתע חח^^ טום: חולצה: 10. אני אוהבת את טום אם אדום. [חרוז תפוז
חח סתאם ^^] מכנס: 10 כי אני אוהבת שחור סקיני 3> נעליים: -- שיער: לא מתה עלזה, אבל זה בהחלט חמוד 8.5 פוזה: ~שואלת את עצמי~ ו.... 8? ^^ כוסונים D:

m i c k e y 15

New member
בדחוק רציתי היום לפתוח את המשחק!! XDD

כי זה כאילו הפינה שלי ואני כל כך הזמן שוכחת... חחחח אני אפתח פעם הבאה.. וקוראים לזה משטרת האופנה
ממתי יש פוזה?
XDD

למעלה