צו מאסר+כינןס נכסים למכונית

eli p1

New member
צו מאסר+כינןס נכסים למכונית

ברצוני לדעת מה קורה במיקרה שיש צו מאסר נגדי על תיק הוצאה לפועל שנמצא כבר בתוך האיחוד תיקים ,צו המאסר ניתן לפני שאושר לי איחוד תיקים האם צו המאסר מבוטל אוטומטית או שאני אמור להגיש בקשה לביטולו , בנוסף לזה רכבי עוכל על ידי הבנק בגלל חוב כספי שהוא משתווה למחיר האוטו הבנק לא הצליח למכור את המכונית במשך יותר מחצי שנה,בזמן זה ערכה של המכונית ממשיך לרדת והיא בלי טסט , ואת ההפרש הבנק יבקש ממני בסופו של דבר, שאלתי היא אם אני יכול לדרוש מבית המשפט ששמאי יעריך את ערך המכונית על מנת שהבנק יזכה אותי בערכה כי אותי לא מעניין אם הוא מכר אותה או לא מכר,כי הרכב ברשותו לא ברשותי, או לחילופין לחייב את הבנק בירידת ערכה של המכונית, בכבוד רב אלי

עיקול רכב

הרכב שעוקל משמש לבנק כבטוחה לחובך לבנק ואני מניח כי עורך הדין שעיקל ותפס את הרכב פועל בהתאם לנהלים ולפיכך אם הינך מעוניין להקטין את חובך מצא קונה לרכב והבא אותו לבנק או לעורך הדין וחתום על מסמך לפין אתה מוכן כי הרכב ימכר במחיר בו היציע הקונה ללא צורך בהערכת שמאי ובכך תחסוך בעלות שכ"ט שמאי מודעה בעיתון וכן חלק משכ"ט כונס

adgr

New member
אני רוצה לעזור לך

ברשותי לוח הרכב המצולם הגדול ברשת. צלם והוסף את המודעה ללוח ,אני כבר אדאג לחשוף את הרכב בקידמת האתר בדף החיפוש. ללא תשלום ללא תמורה כספית מצדך,רק אל תשכח לשלוח מכתב תודה לאחר שתמכור את הרכב.

למעלה