צו מינוי אפוטרופוס לחברה בע"מ

8שונית8

New member
צו מינוי אפוטרופוס לחברה בע"מ

שלום
בהמשך להודעותיי הקודמות בנוגע לאופטרופוס כפי שכתבתי קודם שקיבלתי צו מינוי קבוע כאפוטרופסית לאבא שלי לרכושו וגופו . לאבא שלי יש חברה בע"מ שצריך לבצע בה פירוק חברה ולי כעובדת החברה מספר שנים מגיעים כספים . נאמר לי ע"י מספר עורכי דין , גם באופטרופוס גם פה בפורום ועוד שהצו גם עבור החברה למרות שלא כתוב שם החברה ושאני יכולה לחתום בשם החברה.
אחרי שאני מחכה כל כך הרבה זמן לתשובות מהאופטרופוס מתקשרת אליי עורכת הדין שמטפלת בתיק לאחר שהעברתי לה את הפירוט לכספים המגיעים לי ואת חובות החברה שעליי לשלם באופן מיידי וביקשה ממני את תקנות החברה כדיי לוודא שזה בכלל חוקי להעביר אליי את החברה וזאת לאחר שכבר חתמתי על מספר דברים שקשורים לחברה וזאת כדיי לראות מה אומרות התקנות לגביי מה קורה כאשר בעל העסק והמניות לא יכול יותר לנהל את העסק כאשר הוא היחיד שמורשה חתימה בחברה ואין מישהו אחר .
בזמנו אבא שלי ערך צוואה שאומרת שאת כל מה שיש לו הוא מוריש לאמא שלי ואם אמא שלי הולכת לעולמה לפניו אז זה עובר לבנות שלו . האם ניתן להסמתך על הצוואה ?
שאלותיי הן :
1) מה קורה כאשר צריך למנות אפוטרופוס לחסוי ולחסוי בנוסף לרכושו הפרטי יש גם רכוש עיסקי כמו במקרה של אבא שלי חברה בע"מ ?
2)האם אכן צריך להתייחס לתקנות החברה כאשר יש אפוטרופוס לבעל החברה ?
3) האם אפשר לעשות לאבא שלי הערכה פסיכאטרית חוזרת כדיי להעריך מחדש את מצבו ? כי עכשיו הוא יותר צלול ומדבר לעניין הרבה יותר טוב ממה שהיה קודם ואז במידה והבדיקה תהייה תקינה אוכל לבטל את כל המינוי האופטרופוס ולהחתים אותו אצל עו"ד שהוא מעביר לטיפולי את החברה ? האם אפשר לעשות את זה?
תודה
וסליחה על החפירה
חג שמח

למעלה