השתגעה המועצה - היא נופלת לבור ללא
סגירת המנחת !!! אנשים עם חזון "שמרחקו אולי 5 סנטימטרים לפני אפם " קוראים את התמונה לא נכון . זה בדיוק כמו לקרוא עיתון ממרחק 5 סנטימטר . לא רואים ,הכול מטושטש ובודאי שלא מבינים. "אני מחרתיים ממריא מהכביש שמטיסים בו טיסנים בסמוך לחוות רונית ! " "יומיים אחרי, אני מתכנן להטיס את צוות עובדי "אוטוקור" שהם עובדים שלי , 70 במספר ". " ולשמחתי " לא יהיו בשטח זאביק ויוסי כדי להורות לי היכן לטוס . אז אני ממריא מהשביל או מהשדה הפנוי וטס דרומה "איזה 5 ק"מ " ומטפס כדי לראות קצת נוף ופתאום רואה מטוס "שובר חזק ימינה" ! בטח איזה טייס אידיוט לא יודע מה הוא עושה אני חושב לעצמי . רזציק [חוקר התאונות האוויריות ] מתחיל לחפש אותי ולא יודע הכיצד להתחיל לחפש . דו"ח חקירת התקרית /כמעט תאונה: טייס בלתי מזוהה חדר לשטח האווירי של הרצלייה בדרך נס ובתושיית הטייס נימנע אסון כבד . ובשבוע הבא "אני מתכנן לטוס" באזור השרון טיסה נמוכה כי אני רוצה לראות את החברות שלי ממש ממש מעל ביתם , קצת לעשות רושם עליהם . אההההה איפה החברות שלי גרות ? אחת בבני ציון [ זו הבלונדינית ] . אחת בהרצלייה פיתוח , קלי קלות לאתר את הבית שלה ולעשות קצת "אוונטות" על ראשה. אחת באודים , בפולג , באבן יהודה , בגעש , ביקום ועוד אחת נשואה שאיני רוצה לנקוב את מקום מגוריה. כמוני , בעלי ממ"גים יש באזור המרכז עוד כ- 120 ועוד כ- 150 מזדמנים מידי פעם למרכז מרחבי הארץ ואשר מחפשים לטוס קצת פה באזורנו. כמה טסים הממ"גים בשנה באזור המרכז ? אז אני עושה חשבון ! 120 ממ"גים כפול 150 שעות = 18000 שעות טיסה . 150 ממ"גים מזדמנים כפול 10 שעות לשנה = 1500 שעות טיסה. סה"כ 19500 שעות טיסה !!! רגע , תשע עשרה אלף וחמש מאות שעות טיסה ?????????? רגע , אני שומע וקורא נכון ???????? 19500 שעות טיסה ???????? ומי מתכוון לפקח שלא יהיו "אידיוטים " כמוני "שמבקרים" מעל הבתים בגובה אפס בשבתות בבוקר , בשבת בצהריים וביתר הימים שלא יעשו "בזים" על ראשי המתרחצים בים ???? כנראה אלו שלא רואים סנטימטר לפני אפם חושבים ! חושבים כי השלטונות , קרי ,מנהל התעופה והמשטרה יעצרו מטוסים/ממ"גים באוויר . הם טועים !!! הם אלו שלא רואים לפני אפם, חושבים כי אם יעצרו , או יסגרו את המנחת , באמצעים כאילו חוקיים , אז אני וגם חברי לא נטוס סביבם . הם טועים ! הם טועים ! הם טועים ! .............. התגרשתי מאשתי עזבתי 3 ילדים פעוטים כדי לטוס חופשי . התגרשתי כדי שאשתי לשעבר לא תפריע לי לטוס !!! אתם חושבים שאם לא יהיו מנחתים מסודרים , אני או מורעלי הטיסה האחרים לא נהיה באוויר ? טעות , טעות ,טעות ! אנו נהיה באוויר , כל אחד היכן שיתחשק לו , לא יהיה דין ולא יהיה דיין ! אנו לא צריכים מנחת כדי להמריא ולנחות ! כל שביל עפר קצרצר הוא שדה תעופה עבורנו. אנו צריכים מנחת מסודר עבור החברה והחברותא . כעוס , אנדרלמוסיה , ברדק , רעש , תאונות ומי יודע איך עוד להתבטא . זה מה שיהיה !!! היחידים שמחזיקים את הסדר הקיים היום אלו מפעילי המנחתים !!! תזכרו את מה שאני כותב בשורות אלו . יסגרו המנחתים , הברדק יחגוג ! מפקח תעופה אחד על כל מדינת ישראל שצריך גם לפקח על כל שדות התעופה והמנחתים של המטוסים למיניהם ועל הרישיונות והרשויים וכל זה מדן ועד אילת ? הוא לא יכול וגם לא מפקח עלינו . אין לרשות התעופה תקציבים ואין להם אנשים , איך יפקחו? המועצה תקצה להם כספים ? מי שלא רואה סנטימטר לפני עיניו ואני מתכוון לאלו הפועלים לסגירת המנחתים ואני מבין כי רצונם הוא לטובת התושבים . הוא חוטא ומפספס את מטרתו . את המחלה הזו [הטיסה] אי אפשר לעצור ! אי אפשר לעצור מנהלית ואי אפשר לעצור פיזית ! לא יהיו מנחתים , תהיה טיסה חופשית ! כל אחד לעצמו . ניראה את אלו שמנסים היום לעשות סדר אצלנו דרך בתי המשפט ולא דרך אלו שהיום עושים את הסדר . ניראה את אלו שלא מצליחים היום לראות מעבר לאפם , אלו היו צריכים לראות מעבר לאופק ! ניראה אותם מגובה 500 רגל רצים תחתינו כמו נמלים , מלאי חמה , נרגזים , עושים תנועות מזרחיות כלפינו ולא מצליחים לעצור את הממ"גים . מה יעשו אז ? ישבו בביתם ויגידו " או כמה החיים שלנו היו יפים כאשר הם היו מאורגנים ומאוגדים" . זה יהיה מאוחר מדי ! כי "מיקי בהדרים" "ויוסי וזאביק מרונית " יתפרנסו כדי לחיות ולא "מחלוציות" המפרנסת אותם לתוך חובות הבנקים . הרוצים בסגירת המנחתים ! תתעשתו , תקנו טעותכם ועודדו את אלו העוזרים לכם כיום הם עמיתיכם ולא אויביכם . אז ........ וקל לומר תיזכרו שאני אמרתי בעוד מועד ! חיים רוה