צו עיכוב יציאה מהארץ

משמש22

New member
צו עיכוב יציאה מהארץ

קיבלתי צו עיכוב יציאה מהארץ זאת לאחר שעמדתי ועדיין עומד בתשלומים הנקבעו לי בחקירת היכולת. בפנייתי למשרד עו"ד המטפל בעיניין ובשאלה מדוע עשו כך, התשובה היא: לכל התיקים שאנו מטפלים אוטומטית ישנן צו עיכוב יציאה מהארץ ובכן, בררתי העיניין והחוק אומר שאין דבר כזה אוטומטי ושכל עינין צריך להבדק בזהירות ע"י ראש ההוצאה לפועל לפני שהוא שולל את חירותו של אדם... האם משרד עו"ד עובר על החוק? האם הוא עושה קיצורי דרך או שיש לו קומבינה בלשכת ההוצאה לפועל? אשמח לקבלת עזרה בנושא

צו עיכוב יציאה מהארץ

על מנת להוציא צו עיכוב יציאה מהארץ יש צורך להגיש בקשה מלווה בתצהיר שממנה ניתן להקיש כי החייב עומד לעזוב את הארץ שלא על מנת לחזור ולכן יש לי יסוד להאמין שאולי משהו נתן תצהיר שקרי בעניין שלך . הדרך להתמודד עם כך הינה להגיש ערעור על ההחלטה בפני בית משפט מחוזי אבל נראה לי שאולי אחרת את המועד ( כי יש לערער תןך 15 יום מהמועד שנודע לך על ההחלטה ) לחילופין תוכלי להגיש בקשה לביטול צו העיכוב לראש ההוצאה לפועל .

משמש22

New member
אלדד תודה רבה- האם ישנה עילה לתביעה

ובכן, פניתי למרכז המידע של ההוצאה לפועל בירושלים ונאמר לי שאין דבר כזה צו עיכוב יציאה מהארץ אוטומטי (ההפך מהצהרת משרד עורך הדין של התובע) אכן יש כאן מקרה חמור ביותר של קיצור הליכים אשר מחויבים בחוק. אני אמשיך הלאה בחקירות מקיפות של אותו משרד עורכי דין אשר משתמש בטכניקה זו מול אלפי אזרחים שמקבלים את אותו צו כוזב. אשמח לקבל ממך מידע מיהו הגוף העומד ומפקח על אותם משרדים. האם ישנו מצב לתבוע את משרד עורכי הדין הזה על פעילותו הפלילית? תודה לך על עזרתך

למעלה