צו קריאה

saymo

New member
צו קריאה

אני בן 37.קיבלתי עכשיו צו ל 25 יום אבטחת מתקני כליאה.פרופיל 45.כנראה יש כסף לגייס אותנו את פיקוד העורף למשימות מגעילות.יש דרך לעשות משהוא?אני מנסה נואשות למצוא עבודה.עכשיו אין סיכוי שיקבלו אותי עם צו ביד לאחר שנת אבטלה.נגזרו עליי עוד 4 חודשי אבטלה לפחות.האם אני צודק?

ניר נגר

New member
היי שי, קודם כל אולי המשימה שקיבלת

מגעילה אבל היא הכרחית, מישהו צריך לשמור על אלה שניסו לרצוח אותנו, לא? לא הבנתי את הנגזרו עליי עוד 4 חודשי אבטלה... מנסיוני דווקא בצבא אתה נחסף להרבה אנשים מהרבה תחומים ושם אתה יכול למצוא עבודה (בגדוד שלנו זה הולך מצויין, אנשים שיודעים שיש להם מילואים שמחים להגיע ולחפש עבודה בין החבר'ה) אנחנו בבלת"מ מקדמים חוק שאומר שלא יוכלו לזמן למילואים 3 חודשים לאחר שאדם התקבל לעבודה. שיהיה לך מילואים קלים ובהצלחה במציאת עבודה

tezao

New member
ניר- יש דבר אחד שאתה לא מבין

הרבה פעמים אני רואה אותך עונה תשובות בסגנון "תדבר עם המג"ד" "לדבר קודם עם המפקד", וגם פה ענית "אצלנו בגדוד". הגדוד שלך ודרך ההתנהלות שלו אינו דוגמא לדרך ההתנהלות של כל היחידות. למרות שאתה לא מכיר זאת באופן אישי, יש הרבה הרבה מאד יחידות שמתנהלות בשיטת שוק עבדים. ביחידות האלה אתה לא יותר מגולגולת וכל התעסוקות שלה מתנהלות בשיטה הזו. לא זו בלבד שאף אחד לא לא מכיר אותך שם, אלא שגם לך אין מושג מי זה "המפקד". יש גם חילות שלמים, בעיקר חיל האויר והים, ששם גם אם יש לך יחידה שאתה יודע מי המפקד שלה, לאותה יחידה אין שום שליטה על מי נשלח לתעסוקות ה"פול", וגם שם אתה יכול, פשוטו כמשמעו, לדבר עם הקירות. אז מה אתה מציע לאנשים שנמצאים במקומות כאלה? נדמה לי שהתשובה ברורה.

saymo

New member
ל TEZAO

זה בדיוק הבעיה בגדוד לא אורגני כמו גדוד של פיקוד העורף שבנוסף גם אוחד לתוך גדוד אחר במסגרת הקיצוצים.כאן באמת אפשר לדבר ללמפה כי פשוט רוב המפקדים עזבו או הועזבו וחלק גדול מהאנשים שהכרת פשוט נעלם בדרך או משתמט.

saymo

New member
תוספת חשובה!!!

דרך אגב , חבר שלי בן 42 קיבל היום צו ל 25 יום בבקעה.מדובר בבחור דתי עם 5 ילדים.מעניין מה קרה לחוק שחרור בגיל 40.האם הצבא השתגע? איפה כל ההבטחות היפות?

gil_35

New member
מה 22 ביולי החוק של 40 נכנס לתוקף..

על פי קצינת הקישור שלי . עד אז מותר הכל. גיל.

בכדי לאכוף את ההחלטה חשוב

לנו בבלת"מ שתיצור קשר עם אחד מראשי התנועה או עם היו"ר רועי ב-058-522651 ותעדכן את פרטיו.

ניר נגר

New member
גם ליחידות לא אורגניות יש מפקדים

לכל יחידה אמור להיות קצינת קישור ולכל חייל אמור להיות מפקד שאליו הוא אמור לפנות. אתה צודק, אני משרת בחטיבת צנחנים במילואים, ושם קצינות הקישור מעולות והמפקדים אחלה ומתחשבים בנו מאוד. ההגיון אומר לי שלכל בעיה אמורה להיות כתובת. שיפנה לקצינת הקישור, ויבקש לדבר עם המפקד, אני רוצה לשמוע ממנה את התשובה: "אין עם מי לדבר"... אם הוא יקבל תשובה כזו שיפנה אלינו!!! אני מבטיח לפעול...

למעלה