צו ראשון......וכן אני יודע שחרשנו

bnzaky

New member
צו ראשון......וכן אני יודע שחרשנו

תנושא הזה....אבל אני חייב לדעת כמה דברים כי יש לי צו ראשון ביום שלישי הקרוב ואין לי מושג מה אני צריך לארגן(טפסים,בדיקת שתן?בדיקת ראייה? וכאלה......)קיצר אז אם למישו יש איזה קישור לאתר או כתבה או שיסביר מה הולך שם???ואיך אפשר לגמור שם מהר???(כי שמעתי שאם לא עושים הכנות כמו הבדיקות וכו' אפשר להיתקע שם 7 שעות.......)קיצר שפכו הכל תודה ולילהמעולה!!!!!!

tttttttttt1

New member
מומלץ לעשות את בדיקת השתן

מראש ולהביא להם רק את דף התוצאות...במקרים מסויים זה יכול לחסוך לך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן זמן..... חוץ מזה אין הרבה לעשות - בגלל שאתה בן יש לך שיחה אישית עם חיילת, שיחה של שעה.. אחר כך יש לך את המבחנים הפסיכוטכניים שאם אתה עושה אותם ברצינות ולא מזלזל אז זה עוד שעתיים בערך [ואני מציע לא לזלזל בהם..הם קובעים לך המוןןןןןן בעתיד הצבאי שלך ואי אפשר לעשות אותם שוב!] אז כבר עברו להן 3 שעות...ובהתחלה יש גם את הקטע שמקבלים אותך [שזה יכול לקחת המון זמן..תלוי מתי אתה מגיע, תלוי כמה אנשים יש שם..] ויש אימות נתונים - אתה יושב מול חיילת ואתה אומר לה את הפרטים שלך [פרטיים אישיים, פרטים שקשורים בבית ספר וכו..] ואז יש לך מבדק קצר [ומעצבן ברמות!] בעברית - בהתחלה היא אומרת לך לקרוא 2-3 משפטים ולתרגם בכלליות [חלק התרגום בכללי לא תמיד קורה..לפעמים היא עוברת ישר לשלב השני], אחר כך היא לקחת את המילים הקשות במשפט ואומרת לך לתרגם אותם...ואז היא נותנת לך דף..קוראת לך 2 משפטים שאתה צריך לכתוב [בדיקת שגיאות כתיב וכל זה...] זה יכול לקחת עד חצי שעה בערך... אז כבר עברו להן 3 וחצי שעות...וזה נטו...כי לא התייחסתי לזה שאתה יכול לבוא בשעה 7 והם יכניסו אותך רק ב-8 או 8 וחצי..ועוד כמה פאקטורים שלא תלויים בך אז אי אפשר לנבא אותם...קיצר זה בכלל לא סיפור כל כך קצר... בהצלחה

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלחלק

פעם לא היה לבנות בכלל! אבל עכשיו יש לרוב הבנות

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifלפי מה שאני הבנתי

לוקחים בנות שרוצים לבדוק אולי יש להם סיכוי להגיע לקרבי... אבל היום עושים כמעט לכל הבנות בלי קשר לקרבי או לא. בראיון שואלים 54987349 פעמים כמה חברים יש לך ושטיות כאלה

Infinity AL

New member
פשוט תיקח בחשבון

שזה הולך לבזבז לך יום שלם... יש את כל עניין הנסיעה, אח"כ לחכות שיקבלו אותך, כל הבדיקות הרפואיות\פיסכוטכניות+ הראיון האישי. מה שכן, כדי לחסוך זמן תעשה בדיקת שתן( אני חושבת שנזכרת קצת מאוחר מדי) ותביא איתך את התוצאות שלה. אם יש לך עדשות\משקפיים והמספר שלך מעל 4 תביא גם בדיקת חדות ראייה וקרקעית העין. אני הולכת היום למלא טפסים אצל הרופא+ בדיקות שתן וראיה...

למעלה