צו ראשון

nati_pt

New member
צו ראשון

קיבלתי צו ראשון ואני רוצה ללכת לקרבי..(אני בת), יש למישהו טיפים? בקשר לקרבי ובכלל לצו הראשון? אשמח לשמוע..נטלי

a_girl

New member
כן....

אחותי הייתה לוחמת נ"מ. צריך המון המון כושר, אבל המון. הטירונות שלה הייתה עם בנים.. לפני הצבא היא רצה כל יום 7 ק"מ והלכה לחדר כושר וזה לא היה מספיק... צריך המון מוטיבציה, וגם נכונות לעזור לאחרים.

moran_szla

New member
עוד טיפ

אני עומדת להתגייס ללוחמת ב"טש אז אני יכולה להגיד לך פשוט איך להגיע לזה במנילה שישלחו לך עוד מעט תבחרי את אשכול התנדבותי - שם תיראי את כל התפקידים הקרביים כמו לוחמת נ"מ, לוחמת מג"ב, משקית חילוץ והצלה ובקיצר הכל אחר כך תקווי שישלחו לך זימון לזה (אלי טלפנו קודם ושאלו מבין כמה תפקידים - מה אני מעדיפה) לי נתנו זימון שממנו יכלתי להגיע להיות לוחמת בתותחנים, בט"ש או אב"כ ללוחמת נ"מ היה זימון נפרד- עשו להם ממש ריצות, כפיפות בטן ועוד דברים וגם ללוחמת מג"ב היה זימון בנפרד שגם עשו להם דברים קשים אצלי היה בחנו מבחינת הכושר רק משהו ממש לא רציני (להעביר שקים) - שם את רק צריכה להראות שאת משתתפת בעזרה לכולם ולהראות קצת פילפל- ממש לא רציני אם את רוצה ללכת לחובלים תשלחי פקס ללשכת גיוס להגיד שאת רוצה את זה ואז יתנו לך לאיזה תפקיד את רוצה להגיע??

למעלה