צו 8 לנוער

ENigMa54

New member
צו 8 לנוער

צוו 8 לנוער די לדם יוצאים למאבק !!! בני נוער בוגרי כיתות ט´ ומעלה מכל הארץ נקראים לדגל!!! אנו יוצאים למאבק עיקש ונחוש על זכותנו הקיומית לחיים ולביטחון בכל מקום בארץ, אנו יוצאים לזעוק ולמחות אנו יוצאים להשפיע ואתם נקראים להצטרף. בתאריכים כ´ז כ´ח כ´ט תמוז התשס"ב (7/7, 8/7, 9/7) נקים מאהל מחאה בגן הורדים אל מול משכן הכנסת בו נשהה בני נוער מכל קצות הארץ במתחמי שינה נפרדים לבנים ולבנות, אבטחה, ורצף של פעילויות מפגשים ושיחות עם רבנים, אומנים, נבחרי ציבור ומשפחות שכולות. בני נוער יקרים בואו בהמוניכם למאהל המחאה, אדמת ישראל רוויה בדם בניה אנא אל תחכו שהטרור ימשיך להכות בנו מוטלת עלינו חובה מוסרית לצאת ולהשפיע. בעזרת ה´ במסירות, אורך רוח ונחישות נצליח להשפיע. נפגשים ביום ראשון כ´ז תמוז (7/7) בשעה 8.00 בבוקר בגן הורדים. יש להביא שקי שינה ציוד אישי דגלים ושלטים בעלי מסר חיובי. ניתן לדאוג לארוחות בתשלום 25 ₪ ליום. אנא הפיצו דף זה בכל דרך אפשרית. לצורך ארגון מסודר אנא אישרו השתתפותכם אצל הרכזים: רכזי מטה: צפון- יעל מימון 055/973660 דרום- קארין כהן 056/862831 מרכז- ישעיה לאב 051/646826 ישיבות ואולפנות- כלב לופז 064/471647 תנועות נוער- קארין כהן 056/862831 תמיכה תרומות וכללי- יעקב 054/634234 מקווים לראותכם מטה נוער מעלה לבונה

הארה חד פעמית-

ככול שיש על עץ יותר הודעות כך מחיקתו גוזלת יותר זמן מאחראי הפורומים. אגב, אם גיא היה פה הוא היה טוען שפלטתה הארה אנטישמית, אבל זה רק הוא peace and love הראל

Anthropos

New member
לא נראה לי

מוחקים רק הודעה אחת וכל התגובות עליה נמחקות אוטומטית. אגב, גיא שומר את ההתגוננות האנטישמית שלו לדיונים בהם הוא לא יכול לנצח בלעדיה. ובכלל בזמן האחרון הוא נהיה דוסונאצי - הוא ניסה להכריח אותי לברך על פופקורן! וזה עוד היה פופקורן מגעיל!!

בוואלה ובעז לפחות

זה ככה, ככול שיש יותר משקל על העץ כך למחוק את אותו עץ לוקח יותר זמן, זה פועל לאט על השרת או משהו כזה

הערה כותבים עם ע´

ות´אמת גיא ממש לא מעניין אותית הוא יכול להגיד לי עד מחר שאני אנטישמי...

Anthropos

New member
חכה חכה - אגיד לו שאמרת את זה

ו"הארה" כותבים עם א´ - במשמעות של enlightenment.

אבל הוא התכוון להערה

תקרא טוב טוב מה הוא אמר אין כזה דבר הארה אנטישמית יש הערה אנטישמית

Anthropos

New member
הוא התכוון להארה

היתה לו הברקה שמשך הזמן הדרוש למחיקת עץ הוא פונקציה של גודלו. הקטע עם האנטישמיות היה אקסטרה.

רמץ

New member
Fishy../images/Emo19.gif

כן כן - בואו למחות נגד... אההה... משהו... ותביאו גם 25 שקל, למה לא. משתלמים עסקי המחאות האלה. ואם המפגינים גם לא יודעים נגד מה המחאה אז זה בכלל טוב - כולם יבואו! NOT!

Dia Leoghann

New member
צו שמונה זה שאבא הולך למילואים

ולא בעזרת השם, לא במסירות ה´, לא בעזרת רבנים, אך בהחלט באורך רוח ובנחישות הוא עוד יחזור בשלום.... וכן, 25 שקל זה בערך מה שהוא יקבל בסוף....

למעלה