צחוק הגורל

אור ה101

New member
ללא תוכן

רע לי נמאס לי לכתוב לכם שאני מרגיש רע נמאס לי לפרגן לעצמי ולהרגיש תמיד כישלון 0 רוצה גן עדן רוצה מנוחת הנפש ומנוחת הגוף רוצה להרגיש שמח בנשמה

elirand2

New member
אור בקצה המנהרה

אולי הגיע הזמן שתפגוש את עצמך ותסתכל לעצמך טוב טוב ובעיניים אולי הגיע הזמן שנעזוב את הרוחניות ונתחבר אל החומריות לך תקנה בקבוק וויסקי טוב תפנק את עצמך אני לא בעד סמים אבל אולי אתה צריך קצת אסור לשכוח ! הכל זמני, וכל כאב נשכח, או שמתים והכל מתחיל מחדש .

אור ה101

New member
צחוק הגורל

פינטזטי לטוס לשליחות ומאוד היה איכפת לי אם יקבלו אותי או לא כי אולי זה יוציא אותי מהיובש שאני הולך ונרקב בבית ללא עתיד וללא מוצא עחשיו כבר לא איכפת לי אם יקבלו אותי לחור נידח בעולם שספק אם יש משהו לעשות שם או להעביר את הזמן שם מה שאני עושה פה כך שאני ימות אבל בלא מובן המילה אבל ימות מחוסר מעש שגלגלי הסכל שלי החלידו מזמן האמת אני לא רואה עתיד אצלי אני רואה גן עדן שם למעלה שמקווה שיהיה ללא גהנום

אור ה101

New member
גריני!

רק את ושאר חברי הפורום הזה האור שלי שנותנים לי אויר ואני צריך אותו עחשיו במיוחד אני מרגיש רע מאוד אני רואה רק שחור אני לא מרחם על עצמי בכלל גריני נמאס ליייייי רק אותך יש לי

גריני

New member
משלוח דחוף: ../images/Emo42.gif לאור

כמה עצוב לפתוח את הבוקר בקריאת מצוקה כזו, שבאה עמוק מבפנים... שולחת אליך אנרגיות, כמובן, מקווה שהמשך היום יהיה קל יותר. ובנוסף - מבקשת ממך, אור: תנסה להקדיש מחשבה בכיוון של מה יכול לעשות לך טוב! אני לא מתכוונת ל"מהפך" בחייך, אל תחשוב - כרגע - איך אפשר לשנות את כל החיים שלך - אלא דבר אחד, מעשה אחד... משהו - שיכול לגרום לך... בוא נאמר ... 10 דקות של נחת, של הנאה של רגיעה לנפש! אתה חייב את זה לעצמך - להיות מסוגל להביא את עצמך לכמה דקות של כיף. ועוד משהו קטן, אור: אני אומנם לא רופאה, אבל נדמה לי שמצב-רוח כל-כך ירוד שנמשך כל-כך הרבה זמן - נכון לשקול תרופות נוגדות דיכאון (דוגמא פרוזק). זו לא בושה, זה בדיוק כמו טיפול בכאב ראש, או כאב גב.... לוא כאב לך הגב בעוצמה ולאורך זמן - כמו שכואבת לך הנפש - נכון שהיית רץ לרופא ומטפל בזה???? תחשוב על זה, ידידי... ואולי תמצא רופא שיכול לעזור לך ע"י תרופות - לצאת מהשחור הזה? שיהיה לך יום טוב, חביבי

אור ה101

New member
נשמה שלי

גריני תודה לך רציתי לאמר לך שהמצב רוח הגועלי ירד אני מתנצל שאני הורס לך את הבוקר אבל ההודעות שלך מחזיקות אותי את עוזרת לי מאוד אפילו מילה אין לך שמץ כמה שזה מקל עלי מברך אותך שה" יחזיר לך מהטוב שלו כפל כיפליים

גריני

New member
../images/Emo51.gif על ברכותיך, אור

וכמו שאביטל אמרה לך: אל תתנצל, לא "הרסת" לי את הבוקר! מה שהתכוונתי לכתוב זה שכואב לי לראות את המצב הקשה שלך, ואני מקווה שתצליח למצוא בהקדם שלוות נפש ושמחה בלב. ועד שזה יקרה - אנחנו כאן, איתך ונתמוך ונפתח עוד את הלב, ונלווה אותך בדרכך הקשה - עד שנראה אותך כך:

למעלה