צחי, יש לי שאלה לגבי הממרח קארי, יש חשיבות

דרומית73

New member
צחי, יש לי שאלה לגבי הממרח קארי, יש חשיבות

לצבעים? יש לי בבית את הצהוב, אם יש מתכון שדורש את האדום זה משנה? צריך ללכת לפי המתכון? תודה מראש

bigjack

New member
../images/Emo80.gifלדעתי זה בכלל לא משנה כלום

אמנם הרכב התבלינים בתוכו מעט שונה, אבל החריפות שלו כל כך דומיננטית שזה ממש לא ישנה באיזה צבע תשתמשי. אני כבר ניסיתי את הירוקה והצהובה ולא הרגשתי בהבדל בטעם
חשוב להיזהר
בכמות ששמים כי זה חריף אש

דרומית73

New member
תודה חסכת לי....

ושאלה נוספת האם יש סכין מסויימת שאתה ממליץ עליה? (במחירים סבירים)

big ohad

New member
../images/Emo80.gif אני ממליץ על ARCOS

יש לי כמה סכינים מהפירמה הזו ואני מאד מרוצה המחירים בכלל לא בשמיים ושווים לכל כיס עבור כלי שמשמש כל יום. אם תרצי אוכל לשלוח לך קישור לחנות שממנה אני מזמין דרך האתר שלהם והם די זולים עם שרות טוב ואדיב. מצרף לך תמונה של סכין השף + סכין פירוק ואבן שאמוט שקניתי מהחנות הזו בשנה שעברה.

bigjack

New member
ההמלצה למעלה זה ממני ../images/Emo9.gif

הבן מחליף לי את הניק כל הזמן

מאקי

New member
אני עובדת עם סבטיי או סבייקו לפריסת הרוסטביף

הבן זוג שלי מטורף על הזבלינג בתור סכין שף. וצחי במאמר מוסגר.. אני גם לשרותכם.

bigjack

New member
../images/Emo9.gif מאקי אני שמח לשמוע

כיף וכבוד לאורחת כמוך בפורום שלנו
אני עדיין מחכה להזדמנות של עבודה בצפון (אולי תקלה אצל מיקי שמו
) כדי לבקר בסו שף.

מאקי

New member
חס ושלום תקלה למיקי... אבל אני בינכה וכה לא

נמצאתמרבית השבוע בקומת החנות. בל מקרה אם תרצו קניית פורום או משהו..תשרקו ועוד מעט עולה האתר החדש.. אז יש למה לצפות. ובבשר עסקינן.. אז מרינדו מעולים בשר ששווה לקנותהביתה. מהמסעדות אז נהניתי השבוע בקאת בלו.... בתאבון

bigjack

New member
../images/Emo80.gif התקלה למיקי זה היה בצחוק ../images/Emo6.gif

כשהפורום יתגבש ויתמלא יותר אני אשמח לארגן קנייה קבוצתית לחברים בוץ על מרינדו כבר שמעתי אבל עוד לא הספקתי לבקר שםץ אני מתכנן בנסיעה הבאה לאיזור הכינרת להיכנת לחנות הראשית שלהם כי המליצו וסיפרו שה ממש חוויה שם

מאקי

New member
יש להם גם באוסישקין ברמת שהרון חנות

והם עושים משלוחה מעל 5 ק"ג הביתה ולא אין לי אחוזים שם ואפילו לא הנחה. תשאלו אותם אני משלמת מחיר מלא.. אפילו כרטיס מועדון לא עשיתי... למניעת לזות שפתיים. נהנו מהבשר שלהם. מספר רב של פעמים מאז פסח.

מאקי

New member
זה חריף אחרת.. כמו ההבדל בין הטבסקו לפפרדיו

או לחלפיניו כולם חריפים אבל אחרת כך גם בממרח קארי אני מחזיקה מכל אחד מהם ....במקפיא. נשמר לי טוב הרבה זמן ויש לי מהכל לאורך זמן.

למעלה