אמנם הרכב התבלינים בתוכו מעט שונה, אבל החריפות שלו כל כך דומיננטית שזה ממש לא ישנה באיזה צבע תשתמשי. אני כבר ניסיתי את הירוקה והצהובה ולא הרגשתי בהבדל בטעם
יש לי כמה סכינים מהפירמה הזו ואני מאד מרוצה המחירים בכלל לא בשמיים ושווים לכל כיס עבור כלי שמשמש כל יום. אם תרצי אוכל לשלוח לך קישור לחנות שממנה אני מזמין דרך האתר שלהם והם די זולים עם שרות טוב ואדיב. מצרף לך תמונה של סכין השף + סכין פירוק ואבן שאמוט שקניתי מהחנות הזו בשנה שעברה.
נמצאתמרבית השבוע בקומת החנות. בל מקרה אם תרצו קניית פורום או משהו..תשרקו ועוד מעט עולה האתר החדש.. אז יש למה לצפות. ובבשר עסקינן.. אז מרינדו מעולים בשר ששווה לקנותהביתה. מהמסעדות אז נהניתי השבוע בקאת בלו.... בתאבון
../images/Emo80.gif התקלה למיקי זה היה בצחוק ../images/Emo6.gif
כשהפורום יתגבש ויתמלא יותר אני אשמח לארגן קנייה קבוצתית לחברים בוץ על מרינדו כבר שמעתי אבל עוד לא הספקתי לבקר שםץ אני מתכנן בנסיעה הבאה לאיזור הכינרת להיכנת לחנות הראשית שלהם כי המליצו וסיפרו שה ממש חוויה שם
והם עושים משלוחה מעל 5 ק"ג הביתה ולא אין לי אחוזים שם ואפילו לא הנחה. תשאלו אותם אני משלמת מחיר מלא.. אפילו כרטיס מועדון לא עשיתי... למניעת לזות שפתיים. נהנו מהבשר שלהם. מספר רב של פעמים מאז פסח.