דה לונה פארק איז סאקס../images/Emo168.gif
המתקנים היחידים ששווים בו הם הרכבת הישנה (היא כל כך כיפית!) הטא-גא-דה (מצחיק לראות איך אנשים נדפקים במושבים שזה קופץ, זה לא כל כך מצחיק שזה קורה לך :X) הטופ-ספין-אקשן (מתקן שולתתת!!!1) והספינת פירטים, רק בגלל שהיא פתוחה. אני מצטער לכל מי שחושב אחרת, אבל האנקונדה זה מתקן גרוע. לא היה להם תקציב לבנות רכבת שלמה, אז הם בנו רכבת עם שלושה לופים ושתי ירידות? ייאי. -____- בסופרלנד יש מלא שאווים. קודם כל, המתקן הכי שווה בטירוף, אם אתם הולכים אתם חייבים לעלות על זה (למרות שצריך להוסיף 35 ש"ח - שווה כל שקל) על הסקיי קוסטר, שזה מן בנאג'י ענקי כזה. פשוט דבר שולתתתת... עשיתי את זה בפעם הראשונה ביום ראשון, וכל כך נהניתי...^^ אחרי זה זו הקומבה כמובן, שהיא פשוט כיפית, וזה ענק אחר כך לראות איך יצאתם בתצלומים (יש קטע במסילה שמצלמים אותך כשאתה על הרכבת ואפשר לקנות את התמונה). יש את מפלי האימה, דבר אדיר. עליתי על זה עם מאיה לין וקסם וכל כך נהנינו, אחר כך גם עליתי על זה עם קסם מאיע ושניצל והשפרצנו אחד על השני מים מהמסילה ויצאנו רטובים כמו שקפצנו לתוך המסילה.
הרכבת הישנה - למרות שזה יכול לכאוב אם עולים עליה (במיוחד מאחורה, שם זה הכי מהר כי זה החלק שכל הקרון מושך, ד"א) היא נחמדה וכיפית. מטוסים! וכל מילה נוספת מיותרת מכוניות מתנגשות - "ילא ילא מי נתן לך רישיון?" וכל מילה נוספת מיותרת. גראנד קניון - אמנם זה לא מתהפך כמו הטופספין אקשן, אבל זה כן עושה צורות משונות שהטופ לא יכול, וזה פתוח! ספינת החלומות - היא מתהפכת סיבוב מלא! ותמיד תוכלו לפגוש כמה פרחות שיגידו לכם - "שיו! אתה יושב בצד! אתה יכול ליפול! אלוהים יישמור עליך!" "אבל... גם את יכולה ליפול" "לא! אני לא אפול! אלוהים שומר עליי! אני לא הולכת למות! אוהבים אותי!" *מנשקת את האצבע ומכוונת אותה לשמיים L
L קונגו - מתקן משעשע לשיר שירים מוזרים (בריטני, אבריל) ולחטוף שפריצים (במיוחד שיושבים ליד אתי
"אני מוכנה לזה! אני יודעת שזה ייפגע בי גם ככה! תביא את זה כבר!" והשאווארמה במכרה
גלגל ענק - אבל ממש ענק, וגבוה. יש עוד... אבל אני צריך לסיים, בקיצר, הסופרלנד מומלץ. אבל פורום הארי פוטר רק הלך אליו, זה לא יהיה קצת מוזר אם תלכו אליו עכשיו...?