צחנת שחיתות בלתי נסבלת עולה מהכנסת עם הצעת החוק להסרת חסינות ברוב של 90%

Harrington

Well-known member
מנהל
זה מה שאנשים עושים, כי חושבים שרק נוכלים יכולים לשרוד בכנסת ישראל.
אה לא חשבתי על זה. הבחור פשוט כתב שיש צחנה שיוצאת מהכנסת, אז נראה לי אך טבעי שמי שזה כל כך מפריע לו, פשוט יתרחק קמעה :). נוכלות ושאר מרעין בישין? לא נכנסתי לזה ואולי עקב מחסור בציניות (שבד"כ לא חסרה לי) במוצש"ק, לא חושב שכל עובדי המשכן נוכלים.

Harrington

Well-known member
מנהל
תשובה אופיינית לדוס מתנשא
תשובה אופיינית למי שמפעיל את ראשו ולא מתלהב מריח צחנה.

אז אוקיי, אני מקבל שאצלך הדברים עובדים אחרת. אולי בגלל שאתה מורגל יותר בצחנה, שכן כזאת הרי יוצאת מפיך בכל פוסט שני לערך. אבל אני מה לעשות, פחות מתלהב מריח צחנה בדרך כלל. אזי, אם מאן דהוא מספר לי שממקום X יוצא ריח צחנה, כל שעלי לעשות על-מנת להימנע מכך, מה לעשות, היא להתרחק ממקום X :). כל כך פשוט שזה מחריד.

כן דוס, לא דוס, כן מתנשא, לא מתנשא. מה שתבחר ויעשה לך טוב כדי להשמיץ ולתקוף, העיקר לא להתייחס עניינית. הוא שאמרתי, מי שמורגל בצחנה שיוצאת מפיו, הרי לכתחילה אין לו עניין או צורך להתרחק מצחנה שמגיעה ממקור אחר.

הדברים פשוטים אם כן. יישר כוח שסייעת לי להבהירם.

The Real Big Joe

Well-known member
תשובה אופיינית למי שמפעיל את ראשו ולא מתלהב מריח צחנה.

אז אוקיי, אני מקבל שאצלך הדברים עובדים אחרת. אולי בגלל שאתה מורגל יותר בצחנה, שכן כזאת הרי יוצאת מפיך בכל פוסט שני לערך. אבל אני מה לעשות, פחות מתלהב מריח צחנה בדרך כלל. אזי, אם מאן דהוא מספר לי שממקום X יוצא ריח צחנה, כל שעלי לעשות על-מנת להימנע מכך, מה לעשות, היא להתרחק ממקום X :). כל כך פשוט שזה מחריד.

כן דוס, לא דוס, כן מתנשא, לא מתנשא. מה שתבחר ויעשה לך טוב כדי להשמיץ ולתקוף, העיקר לא להתייחס עניינית. הוא שאמרתי, מי שמורגל בצחנה שיוצאת מפיו, הרי לכתחילה אין לו עניין או צורך להתרחק מצחנה שמגיעה ממקור אחר.

הדברים פשוטים אם כן. יישר כוח שסייעת לי להבהירם.
דביל שכמוך. אני נרתע מהצחנה אתה מסניף אותה.

Harrington

Well-known member
מנהל
דביל שכמוך. אני נרתע מהצחנה אתה מסניף אותה.
אתה נרתע מהצחנה, אבל נמנע מלקבל או להתייחס ברצינות להצעה להתרחק ממנה. מוזר קמעה :).
אני מסניף אותה? הממ... אמנם נכון שאני נופל מעת לעת לאתנחתאות הקומיות שבהתכתבות איתך, אבל צר לי לאכזבך אם זה מעביר מסר שגוי, אינני מסניף אותך ולא חושב כלל לעשות זאת. אתנחתאות קומיות, הא ותו לא (וכמובן התקווה שטרם נאבדה לי שיבוא היום בו תואיל להתפנות לדיון ענייני). לא הסנפה. עמך הסליחה.

למעלה