צחר, אפשר לדעת למה אתה מוחק את הודעות?

אוזניהו

New member
אני רוצה לומר דבר אחד

אני מאוד אוהב את הפורום הזה. אבל לאחרונה ממש מעצבן להיכנס אליו, בגלל ההודעות המתמשכות בנושא הזה. יש מנהלים לפורום שנקבעו על ידי הנהלת תפוז ויש תקנון פורום. התלבטתי אם בכלל לענות להודעה הזאת בגלל שאני אישית מעדיף לא לפתח דיון נוסף בעניין. אבל אני בכל זאת מנסה להבהיר את הנקודה שהסברתי.

pc girl

New member
איילת,

אני מבינה שמאוד נפגעת מכל "תרמית וואן" ו"תרמית הדיוידי" וכו'... והבהרת את הטענות שלך גם ע"ג הפורום וגם בחתימה שלך. דשנו בפורום הזה בנושא מכל כיוון אפשרי ושמענו את כל הטענות שלכם. אני מבינה שנורא נפגעתם מכל הנושא אבל צריך גם לדעת להגיד די. אתם ממשיכים להתעסק בנושא שכבר מתיש את כל חברי הפורום. אם אתם רוצים אתם מוזמנים לפתוח קומונה שעוסקת בתרמית, אתם יכולים להפגש אחד אצל השני בצהריים ולדוש בנושא, אתם יכולים לעשות מה שאתם רוצים! רק בבקשה תפסיקו לדון על זה פה. כל חברי הפורום כבר יותר מהבינו את כל ההערות והעלבונות שלכם, אז למה להמשיך? כל חברי הפורום מכבדים אתכם במה שאתם חושבים ונותנים לכם זכות להתבטא, אבל אנחנו בטח שלא אשמים בכל מה שקרה. אז בבקשה, תפסיקו לפתוח על זה עוד ועוד נושאים, אתם פשוט משיגים את ההפך הגמור ממה שאתם רוצים.

vq95972

New member
את טועה ברקת

זה לא שהיא משיגה את ההפך ממה שהיא רוצה כמו שאמרת. היא משיגה בדיוק את מה שהיא רוצה. תשומת לב. תגובות לשטויות שלה. כל ההתעסקות הזאת בה כ"כ גורמת לה קורת רוח (כולל, למשל, ההודעה הזאת שלי) לכן, אני שוב מבקש מכם - ת ת ע ל מ ו. הדברים המעצבנים נכתבים בשביל להשיג את התגובות שלנו. תחשבו על האפקט שיהיה אם לכל הודעה טפשית כזו לא תהיה אפילו תגובה אחת. היא לא תדע מה לעשות עם עצמה. היא רוצה קהל ואנחנו מספקים לה אותו. בבקשה!! אל תגיבו לה יותר (ואם אפשר לעשות חסימה אוטומטית להודעות שלה בכלל מעולה)

Dug E

New member
את באמת שואלת למה?

אני לא מחקתי, וזו לא הנקודה כי אני ראיתי את ההודעה דרך הפלאפון. אבל אם הייתי נכנס מהבית הייתי מוחק באותו רגע כמו שברקת עשתה. פשוט יש כבר גבול כמה אפשר ללעוס את הנושא הזה ולהעלות דברים כ"כ מגוחכים ע"ג הפורום של אנשים שאוהבים את ריטה. תפתחי קומונה שונאי ריטה/"תרמית ONE" או איך שלא תקראו לזה ותדברו שם על הכל חופשי, ששם אתם מנהלים ואתם יכולים אפילו לחסום אותי. אני לא אומר שאסור להביע פה דעה שלילית על ריטה, פשוט יש הבדל בין השמצות חוזרות, כתיבת שירים וכל השטויות שלכם לבין הבעת דעה על שיר מסויים, הופעה או אלבום. בחיאת, אין לכם משהו טוב יותר לעסוק בו? אם תמשיכו עם השטויות הפתטיות שלכם אני אאלץ לחסום, וכל ניק מאותו מחשב גם ייחסם. אז אם חופש הביטוי בפורום הזה חשוב לך, בשבילנו, תפסיקי. תודה מראש וערב טוב
.

yellet555

New member
כן אני באמת שואלת למה

קודם כל, מי זאת ברקת? ותפסיק להמציא תשובות מהשרוול, כי אתה ראית את ההודעה ואף הגבת עליה בתוך אותו שרשור. כך שאם רצית למחוק באותו רגע, למה בכלל הגבת. אם כבר אתה מדבר שטויות, שים לב ששטויותיך עולות בקנה אחד אחת עם השנייה. אתה יודע יפה מאד שאין שום בעיה עם השיר הזה, למעט העובדה שהוא לא מוצא חן בעינך, ומחקת אותו כנראה רק אחרי שקיבלת ייבבות מריטה ומאנשי שלומה. לגבי פתיחת קומונה אחרת, אני לא פותחת שום קומונה. אני כאן. זה פורום ריטה, למקטרגייה ולמסנגרייה. אתה לא תחליט האם ביקורת על שיר הייא לגיטימית וביקורת אחרת היא לא לגיטימית ואל תהיה משטרת מחשבות, למרות שזה תחביבך משכבר הימים. כבר העירו לך על העיניין הזה לא פעם, ולא רק אני. ועוד דבר אחד קטן - אני ממש, אבל ממש ממליצה לך לא לחסום אותי. אני אמנם ממליצה, אבל לא כדאי לך להתייחס לזה בגדר המלצה סוף שבוע נעים וחביב ורגוע ומקסים לך

Dug E

New member
תכירי, ברקת זו המנהלת השניה-PC GIRL

וכמו שכבר כתבתי "אני לא מחקתי, וזו לא הנקודה כי אני ראיתי את ההודעה דרך הפלאפון." אם זה לא ברור מספיק אז אני אוסיף שראיתי והגבתי. הגבתי כי אין לי את האופציה למחוק דרך הפלאפון..חיכתי לרגע שאני אהיה בבית כדיח למחוק. וזה ממש לא משנה אם זה אני או ברקת. בכל אופן, לפורומים בתפוז יש סעיפי בסיס בתקנון. אין לי כח לבדוק אבל את בטוח עברת על אחד מהם וכל מנהל אחר היה חוסם אותך מזמן. אנחנו מנהלים כי סומכים עלינו שנדע לשקול את מי כדאי לחסום ואת מי לא. לכן יש לנו את האופציה הזאת. את תחסמי יחד עם כל משתמש אחר שתפתחי אחרי שתקראי את ההודעה. האיומים שלך ממש לא מפחידים אותי. ואני לא צריך לספר לך מה דינו של איום (וכן, גם ע"ג הרשת). היה נעים להכיר גב' אלפרון.

pc girl

New member
../images/Emo122.gif

איילת, את נהנית להכנס לפורום ריטה ולנסות להתסיס אותו נגד ריטה? פה זה פורום המעריצים הרשמי של ריטה. לכאן נכנסים אנשים שאוהבים את ריטה. נכון, לא הכל טוב ויפה ואפשר להביע דיעה על ריטה ועל השירים שלה ועל הדיוידי ועל הכל. אבל בחייאת! כבר ממזמן עברתם את גבול הטעם הטוב! להמציא שירים על ריטה? לעוות תמונות שלה? באמת שהגזמתם. אגב, רק האיום במשפט האחרון מהווה עילה לחסימה.

vq95972

New member
צחר

האם יש אפשרות לחסימה אוטומטית כדי שעד שאתה תראה את ההודעה ותמחוק אותה אנחנו לא נצטרך לסבול את הטמטום הזה?

Dug E

New member
למרות שאין לי כ"כ זמן, אני מבטיח לעקוב אחרי

הפורום כמה פעמים ביום ולהמשיך לחסום כל משתמש חדש שאיילת תפתח. וזה תקף לכל שותפיה. אני מצטער שאתם צריכים לראות את השרשור המכוער הזה ע"ג הפורום אבל יש לזה סיבה. השרשור ימחק בקרוב. תודה על התמיכה
.

hahozer

New member
../images/Emo214.gifברקת, את נשמעת כמו האמא שמנסה

להרגיע את הילדים אחרי שאבא העניש והעמיד אותם בפינה.

רותם xx

New member
6622060 -054קרן דאון, פסיכולוגית קלינית

אני מקווה מאוד שזה יעזור(yellet555 ) באהבה גדולה

למעלה