צחר - שיהיה לך מחר גיוס קל ונעים

ofek777

New member
צחר - שיהיה לך מחר גיוס קל ונעים../images/Emo20.gif

שתעביר את 3 השנים הבאות, עם הרבה חוויות, חברים חדשים והרבה אתגר וכיף

צחר, שיהיה לך אחלה גיוס../images/Emo24.gif

מה אני יכול לאחל לך?
שתקבל את התפקיד שאתה רוצה, שזו תהיה החוויה הכי כיפית ובלתי נשכחת בחיים שלך, שיהיה לך כיף, שתכיר חברים טובים ו... שיעבור בסבבה
מאחל לך את כל האושר והשמחה שבעולם
גיוס נעים וחג שמח

pc girl

New member
צחר! ../images/Emo195.gif

שיהיה מחר המון המון בהצלחה!
מאחלת לך שתעביר את הגיוס מהר ובכיף
שיהיה המון המון בהצלחה ותשמור על עצמך!

צחר../images/Emo70.gif

נשבעת שרציתי להתקשר אליך היום... אתה מתגייס ואני טסה לאחי
אז לא יצא לי לדבר איתך כי היה לי הרבה בלגאן ועוד שעה וחצי אני על המטוס.. אז....... שיהיה רק בכייף
ותזכור- קשה יש רק בלחם וגם אותו אוכלים
יאללה ברעל
שיהיה בהצלחה

petit

New member
מברוק

שיהיה בקלי קלוטו שתהנה מכל רגע ורק תתחשל וזהירות עם הנשק-אה? ניפגש ליד הבמות :)

בהצלחה../images/Emo70.gif

מכיר את התחושה, אני משתחרר בקרוב ויש חששות, אבל זה כל הכיף בחיים...

Dug E

New member
תודה רבה כולם../images/Emo24.gif

אני שובצתי לחיל המשטרה הצבאית שבו אני עושה טירונות 02 (אורך - 7 שבועות) בבה"ד 13 שנמצא ליד צומת בית ליד, בתוך כפר יונה. השיבוץ ליחידה יימסר לי לאחר הטירונות
. כרגע ממש קשה בימים הראשונים, כל הגוף כואב והאגו מת אבל אני בולע בינתיים את כל הקושי וממשיך הלאה עד כמה שאני יכול ואפילו יותר.. יהיה טוב
עכשיו לגבי המשך הניהול שלי כאן: לפני הגיוס חשבתי שאפרוש מהניהול אבל עכשיו שאני יודע שכל תפקיד שאקבל במ.צ הוא תפקיד עם יציאות טובות-אני נשאר כרגע בניהול. לצערי נופל על ברקת קצת לחץ (במיוחד בימם אלו עם יציאת הקליפ, הופעות ואלבום חדש)..אז תשתדלו לחסוך לה כמה שיותר בגלל שהיא לבד בניהול. אז כרגע אני נשאר בניהול הפורום ואת ניהול פורום היהודים אני כנראה עוזב כי אני רוצה לפנות את כל תשומת הלב שאני יכול לתת - לפורום הזה. אז שוב, בבקשה מכם, שמרו על הפורום ותעשו לברקת כמה שפחות עבודה..

PRINCESS GINA

New member
וואי...אתה מתחיל את הדרך שלי...../images/Emo6.gif

גם אני התחלתי שם....
... יאללה...לא האמנתי שמישהו פה יאכל חצץ כמו שאני אכלתי... בכל אופן, אם תצטרך עיצה בקשר לכל תפקיד/שיבוץ בחיל אתה מוזמן לשאול אותי..

pc girl

New member
שיהיה המון בהצלחה! ../images/Emo13.gif

איך החבר'ה שם? ואל תדאג... לפי מה ששמעתי, ככה זה בשבוע הראשון. הורגים את כולם בשביל לאפס אתכם ולהראות לכם שאתם בצבא... אבל אח"כ מתחילים להתייחס אליכם טוב... :) שיהיה לך המון בהצלחה!
וכן, בימים האחרונים יש עליי המון לחץ... אני עובדת בשתי עבודות + עושה כמה עבודות שנתיות לבצפר... וביום חמישי חוזרים אחרי השביתה ואז יקרעו לנו את התחת...
אז לא לעשות צרות

למעלה