צחר.... גם אני אהיה בהופעה של היהודים!!! אח שלי קונה לי כרטיסים היום או מחר.. איפה אתה יושב???
D d a n d o s h 10 New member 30/5/04 #1 צחר.... גם אני אהיה בהופעה של היהודים!!! אח שלי קונה לי כרטיסים היום או מחר.. איפה אתה יושב???
G g i l z New member 30/5/04 #2 מממ...יופי!!!!! אני שורה 4 גוש ד'.......... 0וזה צחר..אני מהמחשב של ידידה שלי בניק של אח שלה )
T The Juck New member 31/5/04 #4 ../images/Emo19.gifחחח דניאל אחלה חתימה! רק לא יפה להעתיק כי אתמול כתבתי ת'מילים של 'אמן' בכרטיס האישי שלי>ציטוט נבחר
../images/Emo19.gifחחח דניאל אחלה חתימה! רק לא יפה להעתיק כי אתמול כתבתי ת'מילים של 'אמן' בכרטיס האישי שלי>ציטוט נבחר
D d a n d o s h 10 New member 31/5/04 #5 להעתיק?! יש לי את החתימה של היהודים כבר שנים!!!! ועוד לא קניתי כרטיס... כשאני אקנה אני יגיד לך איפה אני יושבת..
להעתיק?! יש לי את החתימה של היהודים כבר שנים!!!! ועוד לא קניתי כרטיס... כשאני אקנה אני יגיד לך איפה אני יושבת..
G Golden apple New member 31/5/04 #6 ../images/Emo73.gifאני עד בקשר לחתימה../images/Emo9.gif../images/Emo39.gif
T The Juck New member 1/6/04 #7 ../images/Emo19.gifחחח לא שמתי לב....> אבל מה שכן ש'אמן' ו'הזמן שלך' אלו השירים שלהם שאני הכי אוהב