צח"מ - הפרק היומי - אמריקה

צח"מ - הפרק היומי - אמריקה ../images/Emo58.gif

עכשיו כשניתן לראות את הפרקים האמריקאים, נוכל לדסקס עליהם גם בפורום ולהרגיש ממש כמו הצופים האמריקאים, ואפילו להיות מופתעים ולנסות "לחיות" בלי ספויילרים לשם שינוי
אני רק רוצה להשלים פערים, יש כמה דברים שאני לא מבין ואשמח אם תסבירי לי אור. א. למה בריטני והאח של ג'ושוע (זה ששיחק במלרוז את בובי פריזי) גרים בחוות הניומן?? הם נכנסו לשם לבד ובריטני אח"כ אמרה לו שהיא עולה למעלה, אז הסקתי שהם גרים שם.. ב. למה ניקי מרגישה אשמה במוות של ג'ושוע? מה העניין בקבירת האיברים המתים שלו? והאם האח של ג'ושוע זומם משהו? ג. סצינת החלום של דרוסילה (מלקולם לוקח את לילי ושתיהן בוכות בהסטריה) היתה חזקה. האם התגלה כי באמת מלקולם הוא האבא, או שזה רק הפחד של דרו? אם כן, האם מלקולם מודע לזה? ומי זאת שחומת העור שישבה במסעדה עם דיימון? ד. במה פיליס הואשמה, ולמה חבשה פיאה - מה רצתה לגלות? האם הבחור שהיה בכלא ניסה לאנוס אותה באמת, ומה החלק של דיימון בפרשה? אהבתי את הקטעים איתה ועם ג'ק, נחמד שסופסוף הוא מצא מישהי הולמת... ה. האם ויקטור באמת רוצה להשתלט על ז'בו, או כפי שהוא טוען רק לעזור לחברה? ואיך לעזאזל אשלי הפכה ל-CEO של החברה? ג'ק ויתר לה? נ.ב - מצטער שאני כבר לא לוקח חלק פעיל בפורום, פשוט ממש אין לי זמן לקרוא ולהגיב. אז ניפגש בפרק הצח"מי האמריקאי הבא

junny

New member
צהובוני

איך הורדת? ניסיתי להוריד כבר כמה פרקים ואני לא מצליחה.. נכנסתי לאתר בחרתי פרק (בחץ הכחול) שמרתי בתיקיה ובפתיחה בחרתי מדיה פלייר שיש לי במחשב, מה שאני משתמשת תמיד וזה עושה לי close הסיבה- לא יכול לשדר את הקובץ. למה?

חבל באמת...

הם צריכים לחשוב על כל סוגי האוכלוסייה, חבל שבגלל שאין כתוביות תפספסי את הפרקים.
בכלל גם בדרמות ישראליות אני תמיד בעד כתוביות, כי לפעמים מדברים לא הכי ברור ולא קולטים מילה פה-מילה שם, וכתוביות תמיד עוזרות.

שמיצית

New member
צהובי בוביק ../images/Emo3.gif

עד שאני מעזה להעלות פה שאלת סקר... לך לענות

שמיצית

New member
לא רק דרמות, כל תכנית...

ארץ נהדרת, למשל.. אפפעם לא ראיתי
למזלי יש כתוביות בשיר שלנו

רגע, רגע! מי זה ג'ושוע?!

ומי זה דיימון. ידעתי שעוד כמה זמן יכנס מישהו חדש בשם דיימון לסידרה, אבל אין לי מושג למי הוא קשור. איזה ספויילר עצבני! איזה כיף!

סבלנות סבלנות לא קונים בחנות ../images/Emo8.gif

ג'ושוע לנדרס זה הבעל המת של ניקי, שורוניקה הפסיכופטית רצחה. אחיו הגיע לג'נואה במטרה לערוך לו את הלוויה שמעולם לא נערכה (לפי מה שהבנתי) והוא ובריטני בקשר רומנטי ככל הנראה. (איזה כיף שבריטני לא עזבה את הסידרה, כי חשבתי שכן!) ומשום מה הוא מאשים את ניקי במה שקרה, וגם ניקי עצמה מרגישה רגשות אשמה ואין לי שמץ למה... הרי היא לא אשמה בכלל. there's more to the story, אור תשלים לנו את המידע גם לגבי דיימון... אגב גם התובע המעצבן הזה שלעיתים רחוקות מופיע במשפטים היה שם, בכלא עם מייקל והאסיר... לא יכלו לרענן את הקאסט קצת? אף פעם לא אהבתי אותו...

ווואו, איזה שמייח יהיה לנו!!! :))

לא ידעתי שאתה מתכוון לג'ושוע שהיה נשוי לניקי...ובטח ובטח שלא ידעתי שיש לו אח!!! ושהאח הזה יהיה השחקן ששיחק במלרוז פלייס...אלוהים! איזו התרגשות! תחזיקו אותי!!!

Dawn12

New member
תיקון טעות ../images/Emo58.gif

זה ממש ממש לא אותו ג'ושוע. הסיפור של ניקי בארה"ב עוסק במישהו בשם ג'ושוע קייסן, שלאחרונה נתגלה שניקי הרגה אותו בטעות כשהיתה ילדה (בת חמש!). השתמשו בעלילה הזאת בקטעים מסרט שמלודי תומאס סקוט השתתפה בו כשהיתה בגיל הזה, וכאילו "תפרו" עליו סיפור. בכל מקרה, האח של ג'ושוע והבעל של בריטני הוא בובי מארסינו, דמות חדשה יחסית בג'נואה סיטי (יגיע אלינו קצת פחות משלוש שנים). ניקי הבינה שבובי הוא האח של ג'ושוע כבר לפני די הרבה זמן, אבל בובי גילה את זה רק לאחרונה (ויקטור טרח לספר לו כי הוא לא אוהב את הקשר המתפתח בינו לבין ניקי).

וואלה? |חצי ספוילר|

שמעתי ג'ושוע, שמעתי מת, אז הנחתי אוטומטית שמדובר לג'ושוע לנדרס... מה הסיכוי שיהיה מדובר בג'ושוע אחר? מסתבר שיש, כבר נמאס להם להמציא שמות
ואגב, ברוח השרשורים של החילופי שמות - לניק קוראים במציאות ג'ושוע (מורו) ושחר, הורדתי גם פרק של היפים סתם כדי לראות מה התחדש בגיזרה (למרות שבארץ אני לא רואה) ו... איזו הפתעה היתה לי לראות את ברידג'ט החדשה שהיא לא פחות מאשר מייגן של צח"מ! ולמען האמת היא נראתה שם טוב עם הבלונד, וגם שיחקה בכלל לא רע. לא כמו בצח"מ שהיתה מיבבת כל הזמן. אבל עדיין הכל "דרק" שם. המחזוריות חוגגת. אמבר מצלמת תמונה די אינטימית של ברידג'יט ורידג' ומראה לברוק, והם מבטיחים לה שזה תמים לגמרי. רידג' ואמבר ממש אויבים מושבעים, אפילו סטפני מסלקת אותה ואמבר נשבעת לנקום ברידג'. תורן רוצה 50 אחוז מספקטרה... בקיצור, נשאר מאכזב ולא חושב שזה מצדיק את ההורדה.

junny

New member
זה מצליח לי צהובי!

תודה! תודה!תודה! כמו שכתבת- שנים עד שזה יורד.. אני נוטשת את המשרד ומחר בבוקר שאני אבוא יהיה לי פרק דוגמא וככה אני אעשה גם בסופשבוע ואז יהיה לי פרס לפתוח איתו עוד שבוע ארוך ומתיש מומלץ!

Dawn12

New member
../images/Emo41.gif לפני הכל והכי הכי חשוב

אני עוד לא ראיתי את הפרק (מוריד ברגעים אלה ממש ואני מניח שאני אוכל להגיב רק מחר) אבל אם יתחילו לעלות כאן שרשורים הקשורים לפרק היומי בארה"ב חשוב מאוד להקפיד על שני דברים: 1. סימון ספויילרים (ולמי שעדיין לא מכיר - זה הסימן המוסכם:
) 2. שיחות על הורדות לא חוקיות - אני ממש לא מעוניין להסתבך בקטע הזה עם תפוז ולכן הודעות על דרכי ההורדה של הפרקים האלה לא יכולות להיות כאן, וזה באמת חד משמעי. ברור לי שככל שיהיו יותר שרשורים כאלה עוד ועוד אנשים ירצו לדעת איך, מתי, כמה ולמה אבל אלו כללים שנקבעו ע"י ההנהלה של תפוז ולכן הסברים כאלה יכולים להופיע רק במסרים האישיים ביניכם.

python 4

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלגבי הסעיף הראשון..

מספיק שמי שפותח שרשור על הפרק היומי בארה"ב יציין זאת בבהירות וישים את הסימן
, שנדע "לא לגעת" בכל השרשור. בבקשה בבקשה בבקשה תקפידו על זה!

Dawn12

New member
חלק מהתשובות ../images/Emo58.gif

ג. עדיין לא התגלה שמלקולם הוא האבא. זה רק הדמיון של דרו שעובד שעות נוספות. לא ממש הבנתי את השאלה שלך בקשר למלקולם, אבל הוא בהחלט מודע לכל מה שקורה. הוא זה שדורש ממנה עכשיו בדיקת אבהות ועושה לה חיים קשים. ד. (תשובה חלקית) פיליס ודיימון הרי היו ביחד אחרי שהיא וג'ק נפרדו. לפני כמה חודשים הוא התוודה בפניה שהבן שהיה לו נרצח ע"י מישהו (שכחתי את השם, לצורך הדיון נקרא לו שמעון
) שיושב בכלא על זה. כצפוי, וכמו תמיד באופ"ס - הבן אדם בדיוק עמד להשתחרר והגיע לג'נואה סיטי. אחרי כמה עימותים קשים דיימון הלך לחדר מלון של שמעון עם חרב (!!) ואפשר להגיד שדי שחט אותו בזמן שפיליס צרחה בהיסטריה (היא הלכה אחריו לחדר המלון מחשש שהוא יעשה דבר כזה). בקיצור, פיליס ודיימון מואשמים ברצח של שמעון.
ה. (תשובה חלקית) אשלי הפכה ל-CEO לא בגלל שג'ק ויתר לה, אלא שוב - כמו תמיד - בגלל ויקטור. אתה בטח מכיר את הסיפור שבו ויקטור השתמש בשיטות לא חוקיות כדי להפיל את ז'בו. הוא קיבל על זה עבודות שירות, אבל ז'בו עדיין היתה על הקרשים בגלל ההצלחה המסחררת של NE. ויקטור הציע לחברי מועצת המנהלים בז'בו הצעה לפיה הוא ישלם להם 75 מיליון דולר בעבור הנזקים שנגרמו לחברה בתנאי אחד: ג'ק חייב ללכת הביתה. אחרי הרבה התלבטויות, ג'ק הסכים לזוז הצידה כדי שז'בו לא תפשוט את הרגל ועזב אותה (מאז הוא כבר נמצא בתעשיות צ'אנסלר אבל זה כבר סיפור אחר).

למעלה