צח"מ מתקדמת באיטליה...

צח"מ מתקדמת באיטליה...../images/Emo58.gif

מסתבר שיש בונוסים בלהיות בחופשת מחלה ואחת מהן: לא מזמן שאלתי כאן אם מישהו יודע על ערוץ זר שמשדר את צח"מ בפרקים מתתקדמים יותר?! (כשהייתי קטנה תמיד צפיתי בפרקים מתקדמים בטורקיה ועוד...) הפעם מצאתי אותם עושים את זה באיטלקית!
. מסתבר שבכל יום ב- 11:50 בבוקר כמובן בערוץ האיטלקי: RETE 4 משודרת צח"מ בפרקים מתקדמים... ראיתי את ניל ודרו (שאגב נראתה שם כמו איזה דודה עם כובע מוזר) מתווכחים ואח"כ משלימים בנשיקונת חמודונת
ואז פתאום צצה לה מהחדר הבת לילי שממש לא מזכירה את הלילי החמודה של היום. והיו גם ראול וג"י.טי שדיברו ארוכות כאילו הם חברים משכבר הימים וכל מילה שניה שלהם היתה "בריטני, בריטני..." ואז גם הגברת הופיעה לה ברוב פאר והדר והמשיכה לדסקס בעצבנות עם ראול וג"י.טי מצידו הלך לאהובתו קולין (הבת של בראד וטרייסי) שנראית ממש חמודה יותר מבתמונות. זהו. אני ימשיך לדווח גם מחר אם יהיה משהו מעניין. שחר, שאלונות קטנטונת, מאיזה שנה הפרקים האלה באיטליה?

Dawn12

New member
אני ראיתי את זה פעם אחת

לפני איזה חצי שנה נראה לי, והאיטלקית הזאת הספיקה לי.
אז הפרקים היו מדצמבר 2002, כך שאני מניח שהם נמצאים כבר עמוק בשנת 2003 (קרוב לשלוש שנים קדימה מאיתנו).

כיף להם !!!

שחר, זה רק אצלי או כשרואים פרקים מתקדמים בערוץ זר זה נראה כאילו בעלילות שם יותר "חיים" ודברים זזים וקורים יותר...
?! אולי זה בגלל שאני לא מבינה אף מילה ואם הייתי מבינה מה הם מדברים שם הייתי רואה שהם ממשיכים לטחון מים בדיבורים עד שמגיעים המעשים כמו תמיד...

Dawn12

New member
זה לא רק את ../images/Emo13.gif

זה תמיד נראה ככה. אני בטוח שאם היינו מסתכלים לפני כמה שנים על הפרקים שיש עכשיו אצלנו היינו אומרים בדיוק את אותו הדבר. למרות שממה שאמרת שראית - בריטני, ג'יי טי וראול - אני לא חושב שהרבה דברים זזו שם.

מבזק צח"מ מאיטליה../images/Emo48.gif../images/Emo58.gif

"תהנו" כל עוד זה נמשך...
ובכן, ניל ודרו שלנו התחילו "להתערבב". ניל עם פיליס שנראתה היום סקסית מתמיד, (שיער ארוך שמחמיא לה יותר ושימלה סקסית שחורה שמבליטה את נתוניה המרשימים). הם דיברו ארוכות במשרד בשעה שדרו פילרטטה עסקים עם לא אחרת מדיאן אבל לא דיאן שק עצמות ג'נקינס, אלא דיאן "עכשיו שאני כזאת יפה נראה איך תשנאו אותי" ג'נקינס. והיום גם זכיתי לראות את אמא ואבא הודג'ס שניראים ממש טוב. רואים שאמא של בריטני היתה חתיכה בצעירותה, היא אשה ממש יפה. ושמתי לב היום שראול שלנו תפס צורה של גבר! הוא כבר לא מזכיר לי את תום אבני. שזה דבר טוב מאוד! וכמעט שכחתי ! ראיתי גם את אשלי ששכבה בבה"ח ובראדלי המסוקס הנצחי בא לבקר, לחבק ולעודד ויכול להיות שחר שזה הרגע שאשלי איבדה את התינוק שלהם רוברט?
. בכלל, אשלי, ראול, בריטני וג'י.טי נראו בדיוק כמו בפרקים שלנו כיום. (חוץ כמובן מהפרט הקטן שראולצ'יק נראה יותר גבר-גבר...). אה, ולניל יש זקן מאוד משונה, אבל גם ככה הוא מראה מוזר, אז זה לא משנה... טוב, עד כאן להיום השגרירה הנאמנה שלכם באיטליה.

שחר, שכחתי משהו...

יכול להיות שראיתי גם את מי ששיחק ב"מלרוז פלייס" את בובי בעלה האלים של אמנדה?!. גם בצח"מ הוא נראה קצת קריזיונר, הוא נכנס בכוח לבית של ראול, ראול ניסה לעצור אותו אבל ללא הצלחה...

Dawn12

New member
אני לא ממש שולט ב"מלרוז" ../images/Emo58.gif

אבל נראה לי שאת מתכוונת לשחקן שבתמונה? אם כן - זהו ג'ון אנוס שהצטרף לצח"מ באמצע 2003 והוא מגלם גם בסדרה דמות בשם בובי. בובי מארסינו. הוא לא רק קריזיונר, אלא גם מאפיונר, ויש לו מועדון חשפנות שבו בריטני שלנו תתפשט בפומבי. לפני שבועיים אגב, בובי ובריטני התחתנו בארה"ב.

יאיר חתיך ברמות !!! ../images/Emo99.gif

עכשיו זה מסביר למה ראול וג'י.טי סלדו מהבובי הזה...
הוא זה שדירדר את בריט לז...
ת...

ב-HOT זה ערוץ 154... ../images/Emo44.gif

ב-YES אין לי מושג אבל לא צריכה להיות בעיה למצוא את הערוץ, הוא נקרא איטליה RETE 4 ואם את מחפשת אותו החל מ 11:50 בבוקר את ישר תעצרי כשתראי את פניהם המוכרים של דרו, בריטני, ראול, ואל תבהלי כשתראי את ניל! עם הזקן החדש והמשונה שלו ...

למעלה