צח עדיין חסר שקט

galitkash

New member
צח עדיין חסר שקט

מאז הניתוח - ניתוחון צח חסר שקט לחלוטין. הוא זקוק להמון חום וכמעט ולא ישן במהלך היום. הוא מאוד מנוג'ס ומכל דבר קטן פורץ בבכי תמרורים. צח בדרך כלל מאוד נעים ונוח וברור שיש שינוי חד בהתנהגות שלו מאז הנתוח. אני נותנת לו מידי פעם-כשיש צורך כמובן אקמולי. הוא די נרגע לאחר שהוא מקבל אקמולי. תופעה חדשה החלה מיד לאחר הניתוח ואני לא יודעת אם לקשר את זה לניתוח- הוא פולט המון ז"א שהוא פולט בכמויות גדולות דבר שכמעט ולא היה לפני הניתוח. אנחנו כרגע עוקבים אחר ההתרחשויות ונוהגים למדוד לו חום לפחות פעמיים ביום. וזהו רק מקווים לטוב ושיפסיק לכאוב לפשוש הקטן גלית ולוני

מה אומר הרופא שניתח אותו???

אוף זה כבר מייאש, כמה ימים הוא ככה כבר לא???, הייתם אצל הרופא ילדים???, מה הוא אמר?, תזכירי לי בן כמה צח? טוב נתעדכן אחרי צהרים שוב, מקווה שעם בשורות טובות תרגישו טוב

galitkash

New member
את הרופא נפגוש ביום ראשון

ואגב צח בן כמעט שלושה חודשים

גלית-

ראיתם רופא כלשהו? לא צריכות להיות תופעות כאלו אחרי הניתוח. לנטע לא היו שום תופעות לאחר הניתוח. הוא בכה מאד בניתוח ובגיבוס, אבל אחרי שהכל נגמר ולקחתי אותו על הידיים הוא נרגע לגמרי. (אני היא זאת שהיתה צריכה וואליום לפני ואחרי הניתוח). אולי זה קשור ואז צריך לבדוק. אולי זה סתם צירוף מקרים מאד לא מוצלח של ניתוח ווירוס בו זמנית. תהיו בריאים אורנית

שמתם לב שאין לו שיפשוף ברגל?

בין האצבעות? מתחת לאצבעות? שוב אני מעלה השארה שאולי יש לו תגובה לא טובה לאקמול? אתם שבוע אחרי? אם כן גם אושרי היה בוכה המון עד כשבועיים אחרי הניתוח. הוא הסתגל לאט לנעליים. תרימי יחד איתו את הנעליים, הרגליים השוקיים המון המון פעמים. אולי זה בכי של תיסכול מפני שהוא עדיין לא הבין איך לזוז בנוחות.

עניתי לך תשובה קצת יותר עירנית

בהודעה למטה

galitkash

New member
צח מרגיש קצת יותר טוב- תודה

הוא מחייך ומשתף פעולה רק שהוא מאז הניתוח רוצה המון בידיים. מחפש ורוצה את חום הגוף. מחר אנחנו נוסעים לעפולה להחליף את הגבס ואז נוכל לראות מה באמת קורה שם מתחת לגבס. למרות שאני מאמינה שהכל בסדר משום שהאצבעות של צח נראות טוב לא נפוחות ולא החליפו צבע. יכול להיות שזה היה הכל ביחד גם הניתוח וגם גזים וגם החוסר נוחות עם הגבס הכבד. וזהו שתיהיה לכולנו שבת שלום

למעלה