צ'טערת אבל הייתי חייבת

צ'טערת אבל הייתי חייבת../images/Emo168.gif

ה ר א י ת ם א י ז ה י ו פ י ?!
עדי כהן הביג מאמא של התחרות עלתה לשלב הגמר בניצנים, עדי מצטרפת להראל סקעת שבינתיים מוביל עם 145 אלף קולות ולהראל מויאל שממוקם במקום השני עם 199 אלף קולות. זו השלישיה שאני הכי אוהבת וממש שמחתי שזה יצא ככה! גם לירון לב המוכשר בטירוף יצא נשכר, הוא סיים אתמול במקום השני, אבל משום שמויאל קיבל יותר נקודות ממנו אז לב נשאר בחוץ אבל עם חיוך רחב על הפנים! הקיצר יש לנו שלישיה תותחית! גם יפים, גם מוכשרים וגם שובים כל-
ברגע שהם מתחילים לשיר...!
בתמונה
הראל סקעת, עדי כהן והראל מויאל חוגגים!

junny

New member
וחזרה לפורום כוכב נולד..

באמת שאלתי את עצמי מה קורה איתך אתמול בלילה כשזיפזפתי ונפלתי על כוכב נולד.. העיקר שאת מרוצה ואז גם אני מרוצה!! תגידי, בתור המומחית שלי לכוכב נולד. לא עקבתי אחרי התוכניות הקיץ- סשה לא נחשבה הבטחה מצליחה לגמר? היא היתה מקום אחרון אתמול.. שירלי לילו היתה מעולה!! היא עשתה לי צמרמורת ואף פעם לא היתה לי צמרמורת בתוכנית הSMSים הזו..

את לא יודעת על חורבן בית גרישקוב?

סאשה היתה הבטחה גדולה (משום מה) מימי האודישנים אבל מאז היא רק ירדה באנרגיות ולא ממש הצדיקה את התואר "ההבטחה של התוכנית" והשופטים והקהל סוף סוף הבינו שיש יותר מוכשרים ממנה בתוכנית ושלסשה יש עוד כמה שנים לגדול ולעבוד קצת על עצמה ואולי אז היא תהיה גדולה... אם ראית את הביצוע של עדי כהן ל"שבתות וחגים" תביני למה הבחורה הזאת מסוגלת ולמה היא עלתה לבסוף...

junny

New member
הרמוני יפה שלי...

אני ממש מתנצלת שאני לא בעניינים.. על מי שמים כסף למקום ראשון?

junny

New member
הרמוני

אנחנו עצובים על הפרידה של הסשקוביצים?

למעלה