מידע על הצ'ט ועל RAW
הצ'ט החי היה אמור להתחיל אתמול בשעה 22:00 (15:00 מבחינת שעון קולומבוס, אוהיו שבארצות הברית), אבל נדחה לשעה 00:00 (17:00 לפי שעון ארצות הברית). מכיוון שחיכיתי כל כך לראות את ג'יימס
בשידור חי החלטתי להישאר ערה ובעזרת הערוץ הראשון (פרק של משפחת סימפסון ופרק של חוק וסדר) הצלחתי להחזיק מהעמד. למרות שהשידור היה אמור להתחיל מאוחר, הצ'ט בינינו, הצופים שחיכו בקוצר רוח, התחיל הרבה יותר מוקדם. עשיתי ספירה לאחור עד למועד השידור וכן עשינו גם התפקדות - בדקנו מאיזה מקום בעולם אנחנו רואים את זה ומה השעה אצלנו. הכי הרג אותי מצחוק אחד הבחורים שסיפר שהמורה שיחררה אותו מוקדם מבית הספר, כדי שיספיק לראות את השידור
. אני רוצה לראות את המורים בארץ עושים דבר שכזה
!!! בכל מקרה, כשהם עלו (סוף סוף) לשידור, התברר שג'יימס
מאושפז בבית החולים כבר מיום שבת האחרון. הוא עבר ניתוח פנדציט והוא עדיין מאושפז. לכן, בסופו של דבר, הופיעו רק דולי וג'ון סינה בצ'ט. דולי אמר שהם עדיין לא יודעים בוודאות אם ג'יימס
יופיע בתוכנית ה-RAW והאמת היא שאני עדיין לא ראיתי עדיין את השידור של התוכנית הזאת, אבל עד כמה שידוע לי הוא לא הופיע כי קצת לפני שידור התוכנית מישהו מצא כתבה באינטרנט שנאמר בה שרק דולי יופיע בתוכנית כי ג'יימס
מאושפז. אם כל העצבים שלי מזה שסתם נשארתי ערה (ישנתי בלילה רק שעתיים
, דרך אגב!!), אני מקווה שהוא בסדר גמור. משרשורים שראיתי בבוקר נראה שהוא בסדר ומתאושש ובקרוב יחזור לעצמו (בחודש הבא הוא מעלה שוב את ההצגה שלו באופ-ברודווי (מקווה שככה רושמים את זה בעברית
) ובסוף מרץ הם (בדרך כלל) חוזרים לצלם את PSYCH, כך שהוא צריך לחזור לעצמו ומהר. בכל אופן - עם כל הדיכאון שלנו שג'יימס
לא הופיע ב-RAW - אני יודעת שהוא הרבה יותר מדוכא מזה כי הוא ממש חיכה לזה (הוא מעריץ של ההאבקות הזאת) ואפילו היו דיבורים על כך שהוא יופיע בזירה. דבר אחרון - אני אעלה היום בערב (כשאחזור מהעבודה) את הצ'ט ליוטיוב ואצרף את הקישור לפה. בקשר ל-RAW - ייקח לי קצת יותר זמן כי אני מחכה שאחי ישיג את הפרק, וזה אומר שכנראה רק מחר יהיה לי את הקטעים של דולי ואני אעלה את זה ליוטיוב (מכיוון שג'יימס
לא הופיע בסוף, אין לי לחץ לראות כבר את הפרק הזה
והודעתי לאחי שאין היסטריה ושהוא יביא לי את הפרק כשהוא ישיג אותו (שזה שונה ממה שהיה עד אתמול, כשאמרתי לו שימהר ושאני רוצה כבר לראות את הפרק הזה
!). אז זהו לעכשיו (אני יודעת, מגילה אמיתית)
. המשך עדכונים כשאחזור הביתה (אני בעבודה, מנסה לתפקד עם שעתיים שנה בלילה וזה ממש, אבל ממש לא קל !! אם לפחות זה היה שווה את זה והייתי רואה את ג'יימס
אז לא היה לי אכפת. לא משנה, העיקר שהוא יהיה בסדר ויחזור לעצמו...). דבר אחרון - מחר המשך העונה הרביעית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!