צ'ט עם קריסטין על עונה 4

s h a l i m a r

New member
צ'ט עם קריסטין על עונה 4../images/Emo58.gif

זה ספויילר ענקי!!!! היא לא מפרטת את כולו לפרטי פרטים אבל כל מיני אפשרויות עולות לי בראש ואף אחת מהן לא נחמדה... הספויילר: From reggiie125: You said you read Alias scripts? Spill! Like I said, exxxcellent. The fourth episode is all about girl power, with our two sistah-friends (well, they're becoming more like friends anyway), Nadia and Sydney. The script says, "These two women are un-f--king-believable together." And they do kick major tail. Speaking of tail, that episode ends with a double date. Guesses on who? From francine: Double date: Syd and Vaughn? Yep, and Nadia and someone else we know well. From annieame: Marshall? Nope. Still with wife and child. From dianewonder: Any big surprises from those Alias scripts? Yes. One surprise was so big I literally dropped the pages on my plane ride and had to pick them back up and read it again. I do not want to ruin this one for you, but here's what I can tell you: Someone Sydney loves dearly is killed by someone else Sydney loves dearly. And it rocks her world. From chewygirl: Are Sydney and Vaughn fully together? The script I read refers to her as his "best friend," but warm fuzzies definitely abound. Remember the pizza scene from the commercial? Warm and steamy, but easy on the cheese. From charlietuna730: Nadia and Weiss? Well, now, that is certainly an interesting theory... לכל שאר הצ'ט...

rifkin1

New member
קריסטין זו כתבת של ערוץ E

והיא מסקרת את הסדרות הפופולאריות ונותנת ספויילרים.

מזל שקראתי רק חצי מהמשפט!!!!!

מזה לעזאזל מספוילר???????? מזה נגיף?????????? פשוט תכתוב ספוילר וזהו!

rifkin1

New member
זה הספויילר השני והאחרון שאני קוראת

הראשון היה באשמתו של ג'ואיס פיצה...

joeys pizza

New member
זה לא היה כזה ספויילר גדול../images/Emo58.gif

למה את מאשימה אותי. בסה"כ אמרתי שג'יי ג'יי אמר: שמישהו בעונה ימות וזה לא :"מייקל,דיקסון, מרשל או סארק" זה הכל.

דיD

New member
כוס אמק... אתה קראת חצי אני השלמתי

את החצי השני...

LemonLimeLilach

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

ג'ק או ווהן יהרגו את אירינה (אוף סקרין כמובן כי לינה אולין לא תהיה שם) לדעתי, כן? אני מקווה שלא, כי עדיין יש בי תקוות מטומטמות לראות שוב את לינה בסדרה. ספוילר - המוות? הוא לא יהיה בטעות או משהו. לגמרי בכוונה.

לא, זה ללא אמה של סידני. הסיבה:

הם לא רוצים להחזיר אותה להפקה, בגלל הסכום הגדול שהיא דורשת. (100,000 דולר). ושאף אחד לא יגיד לי שזה "לא נכון", בגלל שהיא אמרה זאת בראיון לפנאי פלוס, והיא אמרה שהיא מאוד מקווה שהמפיקים ישנו את דעתם ויחזירו אותה, כי היא אוהבת את הקטעים הפיזיים שתמיד עשתה. (נ.ב- היכן אני יכול למצוא את הראיון עם כתבת ערוץ E? מתי הוא ישודר בו בארץ?)

joeys pizza

New member
ממתי....

ממתי מישהו בעולם הזה מאמין למה שאומרים בפנאי פלוס או בערוץ E הכל שקרים במגזינים/ערוצים של רכילות.

LemonLimeLilach

New member
אוף-סקרין! ../images/Emo58.gif

אוף סקרין זה אומר שהיא לא תחזור לסדרה, שפשוט לא יראו אותה מתה. אבל היא תמות. מי עוד זה יכול להיות? אמרו שזה לא ווהן, ג'ק, דיקסון, מרשל, וויל, ווייס. זה בטוח לא נדיה. מי עוד? יש כמובן את סארק ואת אנה, אבל אמרו שזה יהיה מישהו שסידני אוהבת, והיא לא אוהבת אותם. איזה עוד דמויות יש בסדרה? קנדל, קארי... הם לא כאלה דמויות מרכזיות, לא ממש נראה לי שיהרגו אותן. סלואן הרי לא ימות עד הפרק האחרון. אין אפשרויות חוץ מאירינה.

לא, אתה טעית. אמרו שהיחידים שלא

ימותו הם סארק, מרשל, מייקל ווהן ווויל. כל השאר- פתוח. (אני די חושב שזה ג'ק, או ווהן, בגלל שמייקל נפרד ממנה וזה נמאס עליו, אז הוא פרש).

אההההה..... אז זה בטח

נדיה וזהו. את לנה לא יחזירו, וזה יהיה קצת דפוק להרוג אותה אוף-סקרין.

Alias4Ever

New member
לא בטוח..

שמעתי שמי שימות לא יהיה מישהו שהיה רגיולר בעונה בקודמת (שלישית) אז לא נראה לי נדיה...למרות שלא ראיתי את העונה הזאת (אני רואה רק מה שמשדרים בארץ...)

rifkin1

New member
איזה בולשיט אחד גדול.

שני שחקניה הראשיים של סידרת טלוויזיה פפולארית נפרדים במציאות, זה היה ברור שהתקשורת והצהובונים יחגגו על זה. אז תנו לי להרגיע אותכם, מייקל לא עוזב לשום מקום! הוא אישית אמר את זה לקריסטן וג'יי ג'יי אמר במפורש שמייקל נמצא בכל פרק.

varty

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

יכול להיות שג'ק יהרוג את וויל. כי וויל מגיע רק לכמה פרקים והוא כבר לא דמות קבועה.

s h a l i m a r

New member
תיקון טעות../images/Emo58.gif

ראיתי עכשיו את החדשות של סוף השבוע של ערוץ E, וקריסטין אמרה שם שבעצם מה שהיה כתוב בדפים שסידני קראה בסוץ עונה 3 זה שמישהו שסידני אהבה נהרג ע"י מישהו שהיא אוהבת... סליחה על הטעות... (מהצ'ט ממש אי אפשר להבין את זה...) מי נהרג בסדרה שלא ידוע מי הרג אותו?

למעלה