ציד ביצים שרשור קצר. MuK החדש.
M MuK3 New member 22/3/08 #3 מיקום שמונת הביצים../images/Emo118.gif 1. מיין(mine), התת קרקעי, משמאל לבריכה. 2. דוק(dock). 3. חנות החיות(pet shop) 4. ספרייה(book room) 5. חנות המתנות(gift shop) 6. פלאזה(plaza) 7. עליית הגג של הלודג'(lodge attic) 8. דוג'ו(dojo)
מיקום שמונת הביצים../images/Emo118.gif 1. מיין(mine), התת קרקעי, משמאל לבריכה. 2. דוק(dock). 3. חנות החיות(pet shop) 4. ספרייה(book room) 5. חנות המתנות(gift shop) 6. פלאזה(plaza) 7. עליית הגג של הלודג'(lodge attic) 8. דוג'ו(dojo)
פ פרה של שוקולד New member 23/3/08 #8 ואי אתה מלך! אני לא מצאתי .די הסתבכתי...עזרת לי מאוד חח..בדיוק באתי לשאול איפה הם בדיוק..חח תותח!
M MuK3 New member 22/3/08 #4 סדר הופעות הביצה השמינית../images/Emo118.gif הביצה השמינים קשה להשגה, יש לה 6 הופעות ברחבי הדוג'ו, הנה הסדר שלהן:
סדר הופעות הביצה השמינית../images/Emo118.gif הביצה השמינים קשה להשגה, יש לה 6 הופעות ברחבי הדוג'ו, הנה הסדר שלהן:
M MuK3 New member 22/3/08 #7 אמממ../images/Emo118.gif MuK החדש דוחה. הכנתי חדש. הנה MuK החדש לימים הקרובים, אני שומר על פרופיל מאוד נמוך עם הכובע הזה.
אמממ../images/Emo118.gif MuK החדש דוחה. הכנתי חדש. הנה MuK החדש לימים הקרובים, אני שומר על פרופיל מאוד נמוך עם הכובע הזה.